Editörler : gubaz"eskiyara"
29 Kasım 2022 14:40

braveheart1234
Daire Başkanı
İşine gelmedikleri zaman "burda ne işiniz var". Bunlar hep egoizm kaynaklı.Anlamak lazım.
Kolluk kuvveti, 6 ay önce - Alıntıya git

Burada polise vs laf yok polis olmasın başka meslek mensubu olsun. Öğretmeni fazla gösteren medya eleştiriliyor. Bu basit durumu anlayın artık.

29 Kasım 2022 14:53

hsnsylk
Daire Başkanı

özellikle asker polis 9/1 gösterilir, devletin basına talimatıdır. her zaman amaçlaı millete böyle göstermek.

29 Kasım 2022 15:02

ArDıL_1905
Genel Müdür

Bundan yıllar önce henüz liseye gittiğim dönemlerde bizim mahallede öğretmen bir ağabeyimiz vardı. Bir gün sohbet ederken konu maaş durumuna gelmişti. Ben o zaman öğretmen ne kadar maaş alır bilmiyordum. Gazete okurken öğretmen maaşı ....... kadar yazıyordu bende ona bu kadar alıyorsunuz dedim oda gülmüştü bana ve demişti ki 'sen orada yazılana bakma, ben orda yazılanın 3/2 si kadar ya alıyorum ya almıyorum demişti. Ben o zaman anlamamıştım, kendi içimde koskoca gazete yalan yazacak hali yok demiştim. O zaman anlamamıştım onu. Şimdi daha iyi anlıyorum. Demek insanların bazı şeyleri daha iyi anlaması için onu yaşaması gerekiyor.

29 Kasım 2022 15:10

Lalo Salamanca
Memur
Bu öğretmenler forumunda ki "polis" hazımsızlığı nedir? Paraya geldiğinde polisle kıyaslarlar.Mesai saatleri konusunu açmazlar.

Sende nasıl bir hazımsızlık varsa gelip her öğretmen başlığına boş beleş yazıyorsun, bu kadar kıdkanacağına KPSS çalışıp sen de öğretmen olsaydın diyeceğim de görüyorum ki imkansız:) , git başka başlıklarda ağla

29 Kasım 2022 15:19

Behzatçç
Yasaklı
Bu öğretmenler forumunda ki "polis" hazımsızlığı nedir? Paraya geldiğinde polisle kıyaslarlar.Mesai saatleri konusunu açmazlar.
Senin öğretmenler sayfasında aylardır ne işin var. Küfür yemekten bıkmadın mı
29 Kasım 2022 15:33

Kolluk kuvveti
Yasaklı
Senin öğretmenler sayfasında aylardır ne işin var. Küfür yemekten bıkmadın mı
Behzatçç, 6 ay önce - Alıntıya git
Gelmiş behzatç özentisi şahıs.Nasıl bir adamsın her şeye atlıyorsun :)
29 Kasım 2022 15:34

Kolluk kuvveti
Yasaklı

Sende nasıl bir hazımsızlık varsa gelip her öğretmen başlığına boş beleş yazıyorsun, bu kadar kıdkanacağına KPSS çalışıp sen de öğretmen olsaydın diyeceğim de görüyorum ki imkansız:) , git başka başlıklarda ağla

Lalo Salamanca, 6 ay önce - Alıntıya git
Burda öğretmen maaşları az diye salya sümük ağlayan kim acaba:) Beni bilen herkes bilir hayatımın hiçbir döneminde öğretmenlik düşünmedim.
29 Kasım 2022 15:36

Kolluk kuvveti
Yasaklı

Lalo Salamanca, 6 ay önce - Alıntıya git
Bu başlığı okusaydın neden yazdğımı anlardın.Bol bol kitap oku okudüunu anlama problemini aşarsın.
29 Kasım 2022 15:40

murattkucukk
Müsteşar Yardımcısı
Bu başlığı okusaydın neden yazdğımı anlardın.Bol bol kitap oku okudüunu anlama problemini aşarsın.

Sizde kibir ve üstten konuşma meslek hastalığı galiba,polisler kadar bu ülkede kendini devlet gibi gören başka bir memuriyet yoktur herhalde her biri kendini ayrı ayrı devlet gibi görüyor,eee toplum size hayran polis yanlış bir şey yapsa bile hemen malum kitle sahip çıkıyor "polime dokunma" diye ama aynı kitle öğretmen için ölsün bitsin gebersin yazıyor,neden böyle ilginç bir polis hastalığı var toplumda ve ilginçtir ki muhalif polis neredeyse görmedim heps malum partinin en fazla yda yan destekçisi partinin hayranı ve onları destekelmenin devlet görevi olduğunu falan düşünüyorlar zaten o kitlenin size deliler gibi sahip çıkması da bu yüzden aşırı derece illginç bir durum!...

29 Kasım 2022 15:45

Kolluk kuvveti
Yasaklı

Sizde kibir ve üstten konuşma meslek hastalığı galiba,polisler kadar bu ülkede kendini devlet gibi gören başka bir memuriyet yoktur herhalde her biri kendini ayrı ayrı devlet gibi görüyor,eee toplum size hayran polis yanlış bir şey yapsa bile hemen malum kitle sahip çıkıyor "polime dokunma" diye ama aynı kitle öğretmen için ölsün bitsin gebersin yazıyor,neden böyle ilginç bir polis hastalığı var toplumda ve ilginçtir ki muhalif polis neredeyse görmedim heps malum partinin en fazla yda yan destekçisi partinin hayranı ve onları destekelmenin devlet görevi olduğunu falan düşünüyorlar zaten o kitlenin size deliler gibi sahip çıkması da bu yüzden aşırı derece illginç bir durum!...

murattkucukk, 6 ay önce - Alıntıya git
Sende de gizli bir polis düşmanlığı var.Konuyu nerelere getirmişsin.Saplantılarından kurtul :)
29 Kasım 2022 15:46

Mr.Muzip
Kapalı

Foruma kişi engelleme özelliği acil gelmeli, boş adamların ergence muhabbetleri ve sataşmaları forumu çok sıkıcı ve kullanışsız yapıyor. Bu hazımsızlardan başka türlü kurtulma yolu yok... Diğer yol burada hiç olmamak ve yazmamak...

29 Kasım 2022 15:49

Kolluk kuvveti
Yasaklı

Foruma kişi engelleme özelliği acil gelmeli, boş adamların ergence muhabbetleri ve sataşmaları forumu çok sıkıcı ve kullanışsız yapıyor. Bu hazımsızlardan başka türlü kurtulma yolu yok... Diğer yol burada hiç olmamak ve yazmamak...

Mr.Muzip, 6 ay önce - Alıntıya git
Freud da gelmiş.Adam anında kişisilik okuma özelliğine sahip.Okumuş adam başka oluyor .
29 Kasım 2022 15:54

murattkucukk
Müsteşar Yardımcısı
Sende de gizli bir polis düşmanlığı var.Konuyu nerelere getirmişsin.Saplantılarından kurtul :)

Düşman değil polis bir sürü arkadaşım da var ama toplumdaki tuhaf polis hayranlığına ve polislerinin çoğunun aynı görüşe sahip olan tipler olmasının bir tesadüf omadığını düşünüyorum,malum seçmn kitlesi size neden tapıyor sizce?Neden hiç muhalif polis yok?

29 Kasım 2022 15:57

Kolluk kuvveti
Yasaklı

Düşman değil polis bir sürü arkadaşım da var ama toplumdaki tuhaf polis hayranlığına ve polislerinin çoğunun aynı görüşe sahip olan tipler olmasının bir tesadüf omadığını düşünüyorum,malum seçmn kitlesi size neden tapıyor sizce?Neden hiç muhalif polis yok?

Kardeş sen öğretmen misin siyasetçi mi?Politika yapacaksan memuriyette ne işin var? Gizli gizli toplumu ayrıştırmaya bir meslek sınıfını ötekileştirmeye çalışıyorsun.
29 Kasım 2022 16:16

Mr.Muzip
Kapalı
Kardeş sen öğretmen misin siyasetçi mi?Politika yapacaksan memuriyette ne işin var? Gizli gizli toplumu ayrıştırmaya bir meslek sınıfını ötekileştirmeye çalışıyorsun.

Bi dakka şimdi! Siyaset toplumu ayrıştırmak için mi yapılıyor? Sen siyasetçiler toplumu ayrıştırmak istiyor mu diyorsun? Abooo ne dedi... Kime didi... Aman aman duymasınlar bak... Birde yarım aklıyla aba altından sopa göstermeye çalışmaz mı!? De get bilader ötede oyna...

29 Kasım 2022 16:17

murattkucukk
Müsteşar Yardımcısı

Aahahha doğru eşeltirince siyasetle neişin var ama malum partiyi övünce devletçi oluyorsunuz tipik pois görüşü işte!.. Tam da kstettiğim bu,bu konuda toplumda ciddi bir ikiyüzlülük var hükümetş öv paylaş deliler gibi rekalmını yap ama oumsuz yorum mu yaptın aman Allah siyasetle ne işin var,koca koca kurumların en tepelerindeki adamlar malum partinin elemanı gibi davranıyor ama sorun yok onda tabi değil mi,sizlerin çoğunun neden zihniyeti aynı soruma cevap versen?Neden muhalf bir tek polis bile yok neredeyse?

29 Kasım 2022 16:22

Kolluk kuvveti
Yasaklı

Aahahha doğru eşeltirince siyasetle neişin var ama malum partiyi övünce devletçi oluyorsunuz tipik pois görüşü işte!.. Tam da kstettiğim bu,bu konuda toplumda ciddi bir ikiyüzlülük var hükümetş öv paylaş deliler gibi rekalmını yap ama oumsuz yorum mu yaptın aman Allah siyasetle ne işin var,koca koca kurumların en tepelerindeki adamlar malum partinin elemanı gibi davranıyor ama sorun yok onda tabi değil mi,sizlerin çoğunun neden zihniyeti aynı soruma cevap versen?Neden muhalf bir tek polis bile yok neredeyse?

Küçük Mustafa sen öğretmen misin?Bunları fazla kafaya takma .Takıntılarından kurtul.Sana abi tavsiyesi :)
29 Kasım 2022 16:23

Türkçü07
Şef

Senin polislerle derdin ne? Kaç yerde polisle alakalı konularda yorumlarını gördüm, polislerle ne yaşadın ne yaşattılar sana?
29 Kasım 2022 16:23

Kolluk kuvveti
Yasaklı

Bi dakka şimdi! Siyaset toplumu ayrıştırmak için mi yapılıyor? Sen siyasetçiler toplumu ayrıştırmak istiyor mu diyorsun? Abooo ne dedi... Kime didi... Aman aman duymasınlar bak... Birde yarım aklıyla aba altından sopa göstermeye çalışmaz mı!? De get bilader ötede oyna...

Mr.Muzip, 6 ay önce - Alıntıya git
Freud kardeş sen psikianalizin kurucusudun.Böyle basit mevzularla uğraşma :)
29 Kasım 2022 16:29

murattkucukk
Müsteşar Yardımcısı
Senin polislerle derdin ne? Kaç yerde polisle alakalı konularda yorumlarını gördüm, polislerle ne yaşadın ne yaşattılar sana?
Türkçü07, 6 ay önce - Alıntıya git

Çok ürkütücü insanlarsınız gerçekten yazık!..

Toplam 204 mesaj