Benim amacım kavga etmek, laf atmak değil fakat artık gına geldi sürekli maaşımızın ağzınıza sakız olması. Ha diyeceksiniz ki konu sizin maaşınız değil, derece kademenin aynı gösterilmemesi. Bunu sürekli nedense sadece bizi örnek gösterip çok fazla maaş alıyorlar algısı yaratılıpta burada konuşulması hoş değil. Giriyorum instagram sayfasına, yok bekçiler bile bizden fazla alıyorlar diye daha bugün paylaşılmış, buraya giriyorum sürekli böyle başlıklar. Şimdi nasıl yorum yazmayalım, biz konuşsak sizinkiler yorum yazmıyor mu?
Benim amacım kavga etmek, laf atmak değil fakat artık gına geldi sürekli maaşımızın ağzınıza sakız olması. Ha diyeceksiniz ki konu sizin maaşınız değil, derece kademenin aynı gösterilmemesi. Bunu sürekli nedense sadece bizi örnek gösterip çok fazla maaş alıyorlar algısı yaratılıpta burada konuşulması hoş değil. Giriyorum instagram sayfasına, yok bekçiler bile bizden fazla alıyorlar diye daha bugün paylaşılmış, buraya giriyorum sürekli böyle başlıklar. Şimdi nasıl yorum yazmayalım, biz konuşsak sizinkiler yorum yazmıyor mu?
Mr.Muzip , 2 yıl önce
Konu başlığında paylaşılan istatistiki bir bilgide sistematik olarak neden bir meslek gurubunun en düşük derecesi paylaşılırken, diğer unvanın en yüksek derecesi paylaşılıyor diye soruluyor. Bunu polislere üsten bakma, hazımsızlık vs. diye yorumlamak özel uğraşı ister...
Forum sayfalarında üstünlük nasıl oluyor? herhalde fikri ve mantıki üstünlük olur ancak o da saçma saçma yorumlar yazmayarak, başka meslek guruplarının sayfasına gelip ergence sataşmayarak olur. İçinde her polis geçen cümleye hop sen polise ne dedin diye üşüşmeyerek olur...
Ailemde ve yakın çevremde öğretmen, sağlıkçı, polis, asker bol miktarda var, kimin ne olduğunu, ne aldığını, ne çektiğini biliyorum... Laf uzar gider...
Kısaca söyleyeyim kimseden üstün değilim hatta aşağıdayım fark etmez benim için. Sorun burada sataşanların ezikliklerinizden kaynaklanıyor... Kendinizin kendiniz hakkında ki algısını bana aitmiş gibi yansıtmayın... Ben burada bir polise yada herhangi bir mesleğe laf söylemiyorum, öğretmen forumuna gelip abuk sabuk yorumlar yapıp laf yetiştirmeye şahıs/şahıslara söylüyorum... Bir nickle yazıyor sonra diğer nickle sonra falan... filan...