Düşünmemen normal düşünmek için önce bir zeka lazım hadi git ötede ağla
Foruma kişi engelleme özelliği acil gelmeli, boş adamların ergence muhabbetleri ve sataşmaları forumu çok sıkıcı ve kullanışsız yapıyor. Bu hazımsızlardan başka türlü kurtulma yolu yok... Diğer yol burada hiç olmamak ve yazmamak... Mr.Muzip, 6 ay önce - Alıntıya git
Foruma kişi engelleme özelliği acil gelmeli, boş adamların ergence muhabbetleri ve sataşmaları forumu çok sıkıcı ve kullanışsız yapıyor. Bu hazımsızlardan başka türlü kurtulma yolu yok... Diğer yol burada hiç olmamak ve yazmamak...
Adımız geçiyorsa tabiki de gelip yorum yapacağız, sizene bizim maaşımızdan Türkçü07, 6 ay önce - Alıntıya git
sana ne bizim maaşımızdan...
sana ne bizim maaşımızdan... şalgamsuyu17, 6 ay önce - Alıntıya git
Hazımsız diyerek kimlerin öyle olduğu açılan konu başlıklarından belli oluyor sayın öğretmenim. Üstten üstten aklınızca aşağılayıcı konuşarak bizi kendinizden düşük görüyorsunuz ama öyle bizden yukarıda, bizden üstün falan değilsiniz. Türkçü07, 6 ay önce - Alıntıya git
Konu başlığında paylaşılan istatistiki bir bilgide sistematik olarak neden bir meslek gurubunun en düşük derecesi paylaşılırken, diğer unvanın en yüksek derecesi paylaşılıyor diye soruluyor. Bunu polislere üsten bakma, hazımsızlık vs. diye yorumlamak özel uğraşı ister...
Forum sayfalarında üstünlük nasıl oluyor? herhalde fikri ve mantıki üstünlük olur ancak o da saçma saçma yorumlar yazmayarak, başka meslek guruplarının sayfasına gelip ergence sataşmayarak olur. İçinde her polis geçen cümleye hop sen polise ne dedin diye üşüşmeyerek olur...
Ailemde ve yakın çevremde öğretmen, sağlıkçı, polis, asker bol miktarda var, kimin ne olduğunu, ne aldığını, ne çektiğini biliyorum... Laf uzar gider...
Kısaca söyleyeyim kimseden üstün değilim hatta aşağıdayım fark etmez benim için. Sorun burada sataşanların ezikliklerinizden kaynaklanıyor... Kendinizin kendiniz hakkında ki algısını bana aitmiş gibi yansıtmayın... Ben burada bir polise yada herhangi bir mesleğe laf söylemiyorum, öğretmen forumuna gelip abuk sabuk yorumlar yapıp laf yetiştirmeye şahıs/şahıslara söylüyorum... Bir nickle yazıyor sonra diğer nickle sonra falan... filan...
Konu başlığında paylaşılan istatistiki bir bilgide sistematik olarak neden bir meslek gurubunun en düşük derecesi paylaşılırken, diğer unvanın en yüksek derecesi paylaşılıyor diye soruluyor. Bunu polislere üsten bakma, hazımsızlık vs. diye yorumlamak özel uğraşı ister... Forum sayfalarında üstünlük nasıl oluyor? herhalde fikri ve mantıki üstünlük olur ancak o da saçma saçma yorumlar yazmayarak, başka meslek guruplarının sayfasına gelip ergence sataşmayarak olur. İçinde her polis geçen cümleye hop sen polise ne dedin diye üşüşmeyerek olur... Ailemde ve yakın çevremde öğretmen, sağlıkçı, polis, asker bol miktarda var, kimin ne olduğunu, ne aldığını, ne çektiğini biliyorum... Laf uzar gider... Kısaca söyleyeyim kimseden üstün değilim hatta aşağıdayım fark etmez benim için. Sorun burada sataşanların ezikliklerinizden kaynaklanıyor... Kendinizin kendiniz hakkında ki algısını bana aitmiş gibi yansıtmayın... Ben burada bir polise yada herhangi bir mesleğe laf söylemiyorum, öğretmen forumuna gelip abuk sabuk yorumlar yapıp laf yetiştirmeye şahıs/şahıslara söylüyorum... Bir nickle yazıyor sonra diğer nickle sonra falan... filan... Mr.Muzip, 6 ay önce - Alıntıya git
Benim amacım kavga etmek, laf atmak değil fakat artık gına geldi sürekli maaşımızın ağzınıza sakız olması. Ha diyeceksiniz ki konu sizin maaşınız değil, derece kademenin aynı gösterilmemesi. Bunu sürekli nedense sadece bizi örnek gösterip çok fazla maaş alıyorlar algısı yaratılıpta burada konuşulması hoş değil. Giriyorum instagram sayfasına, yok bekçiler bile bizden fazla alıyorlar diye daha bugün paylaşılmış, buraya giriyorum sürekli böyle başlıklar. Şimdi nasıl yorum yazmayalım, biz konuşsak sizinkiler yorum yazmıyor mu? Türkçü07, 6 ay önce - Alıntıya git
Bir meslek gurubunun kendi içerisinde farklı meslekler için ücret-işin zorluğu değerlendirmesi yapması normal karşılanabilir. Öğretmenler kendi aralarında başka mesleklerle kıyaslama yaptığı gibi, polislerde diğer meslekleri kendileriyle kıyaslıyor. Forum sayfası zaten fikirlerin paylaşımı ve tartışılması için. Hakaret, sataşma vs. olmadıktan sonra bunda sıkıntı yok. Ben emniyet forumuna bugüne kadar tek yorum yazmadım. Öğretmenler hakkında bir şey yazılmışsa da görmedim. Yazılsa da hop siz kime diyonuz diye cevap yazmam. O onun fikridir. Ki öğretmenler arasında polisliğin zorluklarını bilmeyenler olduğu gibi polisler arasında da öğretmenliğin zorluklarını bilmeyenler var. Amaç tecrübe paylaşımı ile yanlışların doğrulara çevrilmesi olmalı... Birisi "höd" dedi diye kimse fikir değiştirmez...
Bir meslek gurubunun kendi içerisinde farklı meslekler için ücret-işin zorluğu değerlendirmesi yapması normal karşılanabilir. Öğretmenler kendi aralarında başka mesleklerle kıyaslama yaptığı gibi, polislerde diğer meslekleri kendileriyle kıyaslıyor. Forum sayfası zaten fikirlerin paylaşımı ve tartışılması için. Hakaret, sataşma vs. olmadıktan sonra bunda sıkıntı yok. Ben emniyet forumuna bugüne kadar tek yorum yazmadım. Öğretmenler hakkında bir şey yazılmışsa da görmedim. Yazılsa da hop siz kime diyonuz diye cevap yazmam. O onun fikridir. Ki öğretmenler arasında polisliğin zorluklarını bilmeyenler olduğu gibi polisler arasında da öğretmenliğin zorluklarını bilmeyenler var. Amaç tecrübe paylaşımı ile yanlışların doğrulara çevrilmesi olmalı... Birisi "höd" dedi diye kimse fikir değiştirmez... Mr.Muzip, 6 ay önce - Alıntıya git
Doğru diyorsunuz öğretmenim, öğretmenlerin iyi olmasını canı gönülden isterim emin olun. Eşim, kardeşim öğretmen. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Türkçü07, 6 ay önce - Alıntıya git
Amin.
Amin. Mr.Muzip, 6 ay önce - Alıntıya git
Konunun tatlıya bağlanmasına sevindim umarım ülkedeki tüm çalışanlar yoksulluk sınırının üstünde maaş alacak şartlara kavuşur zira durum hiç iç açıcı değil an itibariyle
Eşim kardeşim öğretmen diyip burada gelmiş öğretmen düşmanlığı yapıyor, hadi oradan bizden en az 5 bin fazla alıyorsunuz sonra gelip buraya öğretmenmaaşı çok diye algı yapıyorsunuz, arkadaşlar böyle tiplere iyi niyetle yaklaşmayın, bunlar öğretmenin maaşı yarıya düşürülse zil takıp oynar
Küçük Mustafa sen öğretmen misin?Bunları fazla kafaya takma .Takıntılarından kurtul.Sana abi tavsiyesi :) Kolluk kuvveti, 6 ay önce - Alıntıya git
Embesil işte.henuz bu basit yorumu bile anlayamayacak kadar kuş beyinli.mesele polisin aldığı değil.polislerin daha fazla hakettigini sürekli dile getiren ve polislikten geçen biriyim.polis iki katimizi alsın gözü olanın gözü çıksın.
Embesil işte.henuz bu basit yorumu bile anlayamayacak kadar kuş beyinli.mesele polisin aldığı değil.polislerin daha fazla hakettigini sürekli dile getiren ve polislikten geçen biriyim.polis iki katimizi alsın gözü olanın gözü çıksın. asd697, 6 ay önce - Alıntıya git
Eşim kardeşim öğretmen diyip burada gelmiş öğretmen düşmanlığı yapıyor, hadi oradan bizden en az 5 bin fazla alıyorsunuz sonra gelip buraya öğretmenmaaşı çok diye algı yapıyorsunuz, arkadaşlar böyle tiplere iyi niyetle yaklaşmayın, bunlar öğretmenin maaşı yarıya düşürülse zil takıp oynar Lalo Salamanca, 6 ay önce - Alıntıya git
Gözü olanların gözü çıksın. Amin. Kötü laf sahibine aittiri de hatırlatıp embesil, kuş beyinliyi aynen size iade ediyorum. Türkçü07, 6 ay önce - Alıntıya git
Aynen kardeşim alıyoruz, hakediyoruz. Noldu bi kıskançlık sezdim sanki. Hem niye yalan atayım eşim öğretmen, burada bizi konuşan sizlersiniz, iyi niyetli yaklaşıyorum fakat hemen bi hakaret. Yakışmıyor. Türkçü07, 6 ay önce - Alıntıya git
Hocam şaka bir yana 4 yıllık bir polis 17.000 lira alıyordemek. 15 yıllık öğretmenim maaşım 11.000 lira. Sizinmaaşınız yüksek demiyorum ama bu işte bir terslik var sanki. Size verilen olumsuz mesajlara ?hak ediyoruz alıyoruz? tarzında cevap veriyorsunuz öğretmenler hak etmiyor gibi bir izlenim uyandırıyor bu hiç şık durmuyor
Kimin kıskandığı kudurduğu öğretmen başlığa gelip boş boş ağlamandan belli, eşim öğretmen diye sallıyor bir de he he aynen, yalancıya bir şey yapmıyorlar ya atış serbest, benim eşimin de holdingi var bu satırları özel jetimden yazıyorum hahaha bir de kolluk kuvveti diye yan hesap açmış kendi kendine cevap veriyor işsiz, polis felan değil arkadaşlar bu ciddiye almayalım
Hocam şaka bir yana 4 yıllık bir polis 17.000 lira alıyordemek. 15 yıllık öğretmenim maaşım 11.000 lira. Sizinmaaşınız yüksek demiyorum ama bu işte bir terslik var sanki. Size verilen olumsuz mesajlara ?hak ediyoruz alıyoruz? tarzında cevap veriyorsunuz öğretmenler hak etmiyor gibi bir izlenim uyandırıyor bu hiç şık durmuyor berkibadil, 6 ay önce - Alıntıya git
Kimin kıskandığı kudurduğu öğretmen başlığa gelip boş boş ağlamandan belli, eşim öğretmen diye sallıyor bir de he he aynen, yalancıya bir şey yapmıyorlar ya atış serbest, benim eşimin de holdingi var bu satırları özel jetimden yazıyorum hahaha bir de kolluk kuvveti diye yan hesap açmış kendi kendine cevap veriyor işsiz, polis felan değil arkadaşlar bu ciddiye almayalım Lalo Salamanca, 6 ay önce - Alıntıya git