Burda yazanlar öğretmen olduğuna inanmıyorum.Öğretmenler ve öğretmenlik benim için saygıdeğer ve kutsal bir meslek.Burda bir takım şahıslar öğretmenliği maske edip "polisleri ve devleti" küçültücü konuşmalar yapıyor.Buna dur demek gerekiyor. Kolluk kuvveti, 4 ay önce - Alıntıya git
Polisleri ve devleti nedir ya?Gerçekten siz DEVLET olduğunuzu falan mı sanıyorsunuz?Polis de diğer meslek grupları gibi bir meslek grubudur siz kendiniz ne olarak görüyorsunuz cidden?
Neden burdasınız sürekli??? Behzatçç, 4 ay önce - Alıntıya git
psikolojide bunun bir karşılığı var. o yüzden ben yazdıklarını hoş görüyorum o arkadaşların. hiç olmayan bir anlama, ısrarla konuyu başta tarafa çekmeleri zaten açık ediyor ruh hallerini.
Polisleri ve devleti nedir ya?Gerçekten siz DEVLET olduğunuzu falan mı sanıyorsunuz?Polis de diğer meslek grupları gibi bir meslek grubudur siz kendiniz ne olarak görüyorsunuz cidden? murattkucukk, 4 ay önce - Alıntıya git
Küçük murat kaybol git buradan işi siyasi tercihe kadar indirmişsin. Benimde babam emekli öğretmen, eşim öğretmen. Tutturmuşsunuz 40 kişilik sınıfa ders anlatmak. Lan sen mesleğin için kaç kez ölümü teğet geçtin. 2005 sos.bil. 82 kpss puanı ile atanamayıp polis oldum. Sen kaç puanla öğretmen oldun. Polis net öğretmenden yüzde 50 fazla maaş almalı, ama almıyor ortalama öğretmen maaşı 13 binde. O 17 bin yazan arkadaş şark ilinde belli ki. Batıda olsa 12.5-13 alacak.
Küçük murat kaybol git buradan işi siyasi tercihe kadar indirmişsin. Benimde babam emekli öğretmen, eşim öğretmen. Tutturmuşsunuz 40 kişilik sınıfa ders anlatmak. Lan sen mesleğin için kaç kez ölümü teğet geçtin. 2005 sos.bil. 82 kpss puanı ile atanamayıp polis oldum. Sen kaç puanla öğretmen oldun. Polis net öğretmenden yüzde 50 fazla maaş almalı, ama almıyor ortalama öğretmen maaşı 13 binde. O 17 bin yazan arkadaş şark ilinde belli ki. Batıda olsa 12.5-13 alacak. cmaksçı, 4 ay önce - Alıntıya git
Doğu tazminatı alıyorum devrem, sırf bilerek herşey dahil maaşımı yazdım ki çekemeyen arkadaşlar biraz daha hazımsızlık yaşasın. Biz herşeyimizi yazarız, arkadaşlar ham maaşını yazar, hiçbir ek dersini, kursunu yazmaz, heryerde onlar şu kadar alıyor biz şu kadar alıyoruz diyerek yaygara kopartırlar. 1 lira fazlam olsa onuda yazacam, paramızda gözü olanlar biraz daha hazımsızlık yaşayabilirler. İyi niyetlilere lafım yok. Türkçü07, 4 ay önce - Alıntıya git
Birde bir ara bizim doğu tazminatını da istiyorlardı.Yok biz şöyle risk altındayız bizede verilsin vs Yıpranma,ücretsiz ulaşım,terör tazminatı vs Kolluk kuvveti, 4 ay önce - Alıntıya git
sevmiyorum demedin ama öğretmenliğin daha az almasının normal ouğunu söyledin?Ne anlama geliyor bu? murattkucukk, 4 ay önce - Alıntıya git
sevmiyorum demedin ama öğretmenliğin daha az almasının normal ouğunu söyledin?Ne anlama geliyor bu?
Niye sizde askerlik yokta bizde var diyeni biliyorum devrem. Siz de niye gece mesaisi varda bizde yok diyeni daha duymadım ama. Türkçü07, 4 ay önce - Alıntıya git
Yine anlamamışsın arkadaşım öğretmenin az almasının normal olduğunu söylemedim. Öğretmenler bizim başımızın tacı onlarında çoluk çocuğu ailesi var benim demek istediğimi sen farklı yorumluyorsun. ozerrrr, 4 ay önce - Alıntıya git
Öğretmen ve öğretmenlik kavramları benim için saygıdeğer ve kutsal değerler.Burda "öğretmenim" deyip emniyet teşkilatnı küçümseyici tavır takınanlara karşı burdayım."polis bile şu kadar maaş alıyor.lise mezunu bunlar" gibi lafları bırakın ve diğer meslek gruplarına saygılı olun. Kolluk kuvveti, 4 ay önce - Alıntıya git
psikolojide bunun bir karşılığı var. o yüzden ben yazdıklarını hoş görüyorum o arkadaşların. hiç olmayan bir anlama, ısrarla konuyu başta tarafa çekmeleri zaten açık ediyor ruh hallerini. Velocıraptor, 4 ay önce - Alıntıya git
Saygıyı öğretmek için mi buradasınız öğretmenlerimize?? Kendinizi fazla önemsiyorsunuz. Behzatçç, 4 ay önce - Alıntıya git
23 Nisanda gel seni bir günlüğü üniformamı giydirip polis yapıcam.O zaman behzatç olursun :)) Kolluk kuvveti, 4 ay önce - Alıntıya git
Polisleri kötü temsil ettin. Behzatçç, 4 ay önce - Alıntıya git