Editörler : Pangaea

murattkucukk
Müsteşar Yardımcısı
29 Kasım 2022 21:39

Polisleri ve devleti nedir ya?Gerçekten siz DEVLET olduğunuzu falan mı sanıyorsunuz?Polis de diğer meslek grupları gibi bir meslek grubudur siz kendiniz ne olarak görüyorsunuz cidden?

Kolluk kuvveti, 2 yıl önce
Burda yazanlar öğretmen olduğuna inanmıyorum.Öğretmenler ve öğretmenlik benim için saygıdeğer ve kutsal bir meslek.Burda bir takım şahıslar öğretmenliği maske edip "polisleri ve devleti" küçültücü konuşmalar yapıyor.Buna dur demek gerekiyor.

Velocıraptor
Genel Müdür
29 Kasım 2022 21:42

psikolojide bunun bir karşılığı var. o yüzden ben yazdıklarını hoş görüyorum o arkadaşların. hiç olmayan bir anlama, ısrarla konuyu başta tarafa çekmeleri zaten açık ediyor ruh hallerini.

Behzatçç, 2 yıl önce
Neden burdasınız sürekli???

Kolluk kuvveti
Yasaklı
29 Kasım 2022 21:43

Herkese sataşmayı bırak artık.Burası senin sosyal haytta yapamadığın şeyleri (ahkam kesme,küçümseme) tatmin yeri değil.Bu forumu amacından saptırma.
murattkucukk, 2 yıl önce

Polisleri ve devleti nedir ya?Gerçekten siz DEVLET olduğunuzu falan mı sanıyorsunuz?Polis de diğer meslek grupları gibi bir meslek grubudur siz kendiniz ne olarak görüyorsunuz cidden?

braveheart1234
Genel Müdür
29 Kasım 2022 21:45

Bizim öğretmenliğimizi sorgulamak ne haddinize beyefendi? Devlet bizim de devletimiz. Kendince algılayıp gereksiz yorumlar yapıp durma.
Burda yazanlar öğretmen olduğuna inanmıyorum.Öğretmenler ve öğretmenlik benim için saygıdeğer ve kutsal bir meslek.Burda bir takım şahıslar öğretmenliği maske edip "polisleri ve devleti" küçültücü konuşmalar yapıyor.Buna dur demek gerekiyor.

Kolluk kuvveti
Yasaklı
29 Kasım 2022 21:46

Öğretmen ve öğretmenlik kavramları benim için saygıdeğer ve kutsal değerler.Burda "öğretmenim" deyip emniyet teşkilatnı küçümseyici tavır takınanlara karşı burdayım."polis bile şu kadar maaş alıyor.lise mezunu bunlar" gibi lafları bırakın ve diğer meslek gruplarına saygılı olun.
Behzatçç, 2 yıl önce
Neden burdasınız sürekli???

cmaksçı
Memur
29 Kasım 2022 21:49

Küçük murat kaybol git buradan işi siyasi tercihe kadar indirmişsin. Benimde babam emekli öğretmen, eşim öğretmen. Tutturmuşsunuz 40 kişilik sınıfa ders anlatmak. Lan sen mesleğin için kaç kez ölümü teğet geçtin. 2005 sos.bil. 82 kpss puanı ile atanamayıp polis oldum. Sen kaç puanla öğretmen oldun. Polis net öğretmenden yüzde 50 fazla maaş almalı, ama almıyor ortalama öğretmen maaşı 13 binde. O 17 bin yazan arkadaş şark ilinde belli ki. Batıda olsa 12.5-13 alacak.

Kolluk kuvveti
Yasaklı
29 Kasım 2022 21:52

Bunlar şimdi seni de linç ederler.Diyecekleri şeyleri söyliyeyim "sen atanamadın diye mi böyle konuşuyorsun"
cmaksçı, 2 yıl önce

Küçük murat kaybol git buradan işi siyasi tercihe kadar indirmişsin. Benimde babam emekli öğretmen, eşim öğretmen. Tutturmuşsunuz 40 kişilik sınıfa ders anlatmak. Lan sen mesleğin için kaç kez ölümü teğet geçtin. 2005 sos.bil. 82 kpss puanı ile atanamayıp polis oldum. Sen kaç puanla öğretmen oldun. Polis net öğretmenden yüzde 50 fazla maaş almalı, ama almıyor ortalama öğretmen maaşı 13 binde. O 17 bin yazan arkadaş şark ilinde belli ki. Batıda olsa 12.5-13 alacak.

Kolluk kuvveti
Yasaklı
29 Kasım 2022 21:54

Siyasi tercihe kadar indiriyor ki kendi bilinçaltını kusuyor.Burdan memurları tahrik ediyor.Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek bunların.
cmaksçı, 2 yıl önce

Türkçü07
Şube Müdürü
29 Kasım 2022 21:58

Doğu tazminatı alıyorum devrem, sırf bilerek herşey dahil maaşımı yazdım ki çekemeyen arkadaşlar biraz daha hazımsızlık yaşasın. Biz herşeyimizi yazarız, arkadaşlar ham maaşını yazar, hiçbir ek dersini, kursunu yazmaz, heryerde onlar şu kadar alıyor biz şu kadar alıyoruz diyerek yaygara kopartırlar. 1 lira fazlam olsa onuda yazacam, paramızda gözü olanlar biraz daha hazımsızlık yaşayabilirler. İyi niyetlilere lafım yok.
cmaksçı, 2 yıl önce

Kolluk kuvveti
Yasaklı
29 Kasım 2022 22:00

Helal olsun devrem.Bunlar meydanı boş bulmuş sallıyorlar.Devletimiz herkese işinin karşılığı kadar hakettiğini veriyor.
Türkçü07, 2 yıl önce
Doğu tazminatı alıyorum devrem, sırf bilerek herşey dahil maaşımı yazdım ki çekemeyen arkadaşlar biraz daha hazımsızlık yaşasın. Biz herşeyimizi yazarız, arkadaşlar ham maaşını yazar, hiçbir ek dersini, kursunu yazmaz, heryerde onlar şu kadar alıyor biz şu kadar alıyoruz diyerek yaygara kopartırlar. 1 lira fazlam olsa onuda yazacam, paramızda gözü olanlar biraz daha hazımsızlık yaşayabilirler. İyi niyetlilere lafım yok.

Kolluk kuvveti
Yasaklı
29 Kasım 2022 22:01

Birde bir ara bizim doğu tazminatını da istiyorlardı.Yok biz şöyle risk altındayız bizede verilsin vs Yıpranma,ücretsiz ulaşım,terör tazminatı vs
Türkçü07, 2 yıl önce

Türkçü07
Şube Müdürü
29 Kasım 2022 22:03

Niye sizde askerlik yokta bizde var diyeni biliyorum devrem. Siz de niye gece mesaisi varda bizde yok diyeni daha duymadım ama.
Birde bir ara bizim doğu tazminatını da istiyorlardı.Yok biz şöyle risk altındayız bizede verilsin vs Yıpranma,ücretsiz ulaşım,terör tazminatı vs

ozerrrr
Şube Müdürü
29 Kasım 2022 22:06

Yine anlamamışsın arkadaşım öğretmenin az almasının normal olduğunu söylemedim. Öğretmenler bizim başımızın tacı onlarında çoluk çocuğu ailesi var benim demek istediğimi sen farklı yorumluyorsun.
murattkucukk, 2 yıl önce

sevmiyorum demedin ama öğretmenliğin daha az almasının normal ouğunu söyledin?Ne anlama geliyor bu?

Kolluk kuvveti
Yasaklı
29 Kasım 2022 22:07

Evet evet askerliğide bir ara istiyorlardı. Doğru söylüyorsun.Herkes her şeyi biliyor ve görüyor.Ama uğraşmak istemediği için kendilerini ayrıcalıklı insanlar zannediyorlar.
Türkçü07, 2 yıl önce
Niye sizde askerlik yokta bizde var diyeni biliyorum devrem. Siz de niye gece mesaisi varda bizde yok diyeni daha duymadım ama.

Kolluk kuvveti
Yasaklı
29 Kasım 2022 22:08

Boşver o arkadaşı.Onun okuduğunu anlama problemi var.Ben ona bazı kitaplar önerecem kendini geliştirecek abisi.
ozerrrr, 2 yıl önce
Yine anlamamışsın arkadaşım öğretmenin az almasının normal olduğunu söylemedim. Öğretmenler bizim başımızın tacı onlarında çoluk çocuğu ailesi var benim demek istediğimi sen farklı yorumluyorsun.

Behzatçç
Yasaklı
29 Kasım 2022 22:16

Saygıyı öğretmek için mi buradasınız öğretmenlerimize?? Kendinizi fazla önemsiyorsunuz.
Öğretmen ve öğretmenlik kavramları benim için saygıdeğer ve kutsal değerler.Burda "öğretmenim" deyip emniyet teşkilatnı küçümseyici tavır takınanlara karşı burdayım."polis bile şu kadar maaş alıyor.lise mezunu bunlar" gibi lafları bırakın ve diğer meslek gruplarına saygılı olun.

Behzatçç
Yasaklı
29 Kasım 2022 22:18

Kesinlikle katılıyorum haklarını gidip kendi sayfalarında aramaları normal olan. Bizler öğretmeniz hakkımızı kendi sayfamızda arıyoruz ne kadar ayıp hala burda boş boş öğretmenlere saygıyı öğretiyorlarmış!
Velocıraptor, 2 yıl önce

psikolojide bunun bir karşılığı var. o yüzden ben yazdıklarını hoş görüyorum o arkadaşların. hiç olmayan bir anlama, ısrarla konuyu başta tarafa çekmeleri zaten açık ediyor ruh hallerini.

Kolluk kuvveti
Yasaklı
29 Kasım 2022 22:42

23 Nisanda gel seni bir günlüğü üniformamı giydirip polis yapıcam.O zaman behzatç olursun :))
Behzatçç, 2 yıl önce
Saygıyı öğretmek için mi buradasınız öğretmenlerimize?? Kendinizi fazla önemsiyorsunuz.

Behzatçç
Yasaklı
29 Kasım 2022 22:48

Polisleri kötü temsil ettin.
23 Nisanda gel seni bir günlüğü üniformamı giydirip polis yapıcam.O zaman behzatç olursun :))

Kolluk kuvveti
Yasaklı
29 Kasım 2022 22:51

Bir gün saygı değer öğretmenlerimizin imajını kullanmak yerine üzerine bişeyler koyarsın umarım.Ama başka meslekleri küçümseyerek olmaz.
Behzatçç, 2 yıl önce
Polisleri kötü temsil ettin.
Toplam 204 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi