Editörler : Pangaea

Türkçü07
Şube Müdürü
30 Kasım 2022 00:40

Hocam yalnız şöyle bir durum var, tamam doğru öğretmenlik kazanamayan arkadaşlarımızın çoğu polisliğe başvuruyor ama hadi siz öğretmenliği kazanamadınız, hop polis yapalım gibi bir durum yok. Bunun kpss puanı, ön sağlığı, sporu, mülakatı, 6 8 ay polis okulu süreci var. Yani öyle dışarıdan gözüktüğü gibi basit değil. İnanın 100 kişi giriyorsa sporda, ön sağlıkta 70 80 i eleniyor. Saygılar.
Essulus, 2 yıl önce

Kardeşim dediklerinin tamamına yakınına katılıyorum ancak itiraz edeceğim bir nokta var. Dünyanın hiçbir yerinde aynı hedef için yarışan iki kişiden kaybedene, kazanandan büyük ödül verilmez. Öğretmen olamayıp polis olanların öğretmenlerden fazla maaş alması bu yüzden saçma. Yoksa keşke siz de çok daha iyi imkanlara sahip olsanız biz de. Selametle.

Sports53
Memur
30 Kasım 2022 00:41

Ben polis olsaydım beni yetiştiren öğretmenlerime veya öğretmenlik mesleğine dil uzatmazdım. Kıyasa da girmezdim çünkü beni ilkokul ortaokul lise üniv o yetiştirmiş yetmemiş polislik mülakatlarına da o hazırlamış. Aman derdim abi öğretmense tartışma, öğretmenlik mesleğine de dil uzatma. Düşünceli saygılı bireyin yapması gereken budur. Siz polis olunca kimlik alınca belinize silah alınca cebinize maaş alınca. Kibir bunalımına giren tiplersiniz. Halbuki olay büyürken küçülmekti. Seni kimlerin nerelere getirdiğini unutmamaktı. Yapabildiniz mi hayır. Erdemli bireyler olabildiniz mi hayır. Saygılı bireyler olabildiniz mi hayır. Halkın içinden gelerek ilk önce halkın polisi olmanız gerekirken yada her ikisini de dengede tutmanız gerekirken tamamen siyasi menfaat, çıkar ve mesleğimden olurum korkusuyla devletin polisi oldunuz mu evet. Ya size dik durmayı öğreten sormayı sorgulamayı öğreten düşünme becelerilerini geliştiren öğretmene sen kalkmış burada ne anlatmaya çalışıyorsun ya bre gafil. Bre aymaz. Bre kendini bilmez. Sizin adınıza utandım ya susun susun da gözümüzdeki itibarınızı iyice kaybetmeyin.

M Y T H
Daire Başkanı
30 Kasım 2022 00:42

50 yaş üzeri çocuk sahibi olmak tıbben mümkün. Ama 6 yaş altı üç çocuk sahibi olabilmek için, herhalde yap peş peşe ya da ikiz üçüz doğurmak gerekir.

Habercilikte mucize var. Söz konusu öğretmen ise eğer, 1 milyon küsür öğretmen camiasından ille de bir tane örnek bulurlar.

ArDıL_1905, 2 yıl önce
Ya bu 1/4 olan öğretmen bayansa! Muhtemelen yaşı 50 üstüdür. Altı yaş altı 3 çocuk tıbben mümkün mü? Araştırmak lazım! Hani son dönemde çıkan yalan haber verene hapis cezasına girmez mi bu olay?

Türkçü07
Şube Müdürü
30 Kasım 2022 00:44

Sizin bu yazdığınız yazının seviyesine inip cevap vermeye bile değmez. Alanen hakaret bu söyledikleriniz, dikkatli yazıp üslubunuza dikkat etseniz iyi olur.
Sports53, 2 yıl önce

Ben polis olsaydım beni yetiştiren öğretmenlerime veya öğretmenlik mesleğine dil uzatmazdım. Kıyasa da girmezdim çünkü beni ilkokul ortaokul lise üniv o yetiştirmiş yetmemiş polislik mülakatlarına da o hazırlamış. Aman derdim abi öğretmense tartışma, öğretmenlik mesleğine de dil uzatma. Düşünceli saygılı bireyin yapması gereken budur. Siz polis olunca kimlik alınca belinize silah alınca cebinize maaş alınca. Kibir bunalımına giren tiplersiniz. Halbuki olay büyürken küçülmekti. Seni kimlerin nerelere getirdiğini unutmamaktı. Yapabildiniz mi hayır. Erdemli bireyler olabildiniz mi hayır. Saygılı bireyler olabildiniz mi hayır. Halkın içinden gelerek ilk önce halkın polisi olmanız gerekirken yada her ikisini de dengede tutmanız gerekirken tamamen siyasi menfaat, çıkar ve mesleğimden olurum korkusuyla devletin polisi oldunuz mu evet. Ya size dik durmayı öğreten sormayı sorgulamayı öğreten düşünme becelerilerini geliştiren öğretmene sen kalkmış burada ne anlatmaya çalışıyorsun ya bre gafil. Bre aymaz. Bre kendini bilmez. Sizin adınıza utandım ya susun susun da gözümüzdeki itibarınızı iyice kaybetmeyin.

murattkucukk
Müsteşar Yardımcısı
30 Kasım 2022 00:53

Birincisi ben 87 puanla atandım,ikincisi ölümü teğet geçme ihtimalinin ouğunu bile bile bu mesleği seçmişsin evet sınıf illeri ve büyük şehir illerinde iş yükü fazla olabilir ama Bayburt ta bir polis ne yapar tam olarak anlatın da bilelim?Siyasi görüşe indirgerim çünkü hepiniz kendinizi devlet sanıyorsunuz ben nasıl bir memursam sen de öyle memursun devlet falan değilsin yani!.. Size bir şey söylediğinde sanki devlet düşmanıymışız gibi ya da devlete laf atıyormuşuz gibi olayı saptırmaya çalışıp da şark kurnazlığı yapmayın,benim demek istediğim çok açık hepiniz aynı görüşte insanlarsınız neden?Bu bir tesadüf mü?Devlet hükümet memuriyet bunların ayrımını yapmayı öğrenin olur mu?Ayrıca son olarak da "nornal haytta yapamayacağın" yazmış biri çünkü siz polsisiniz sizi sorgulamak sizi elştirmek ne haddine milletin di mi yüzünüze dese biri gayet rahat evire çevire döversiniz sonuçta siz polsisiniz kim size ne diyebilir böyle bir zihniyete sahip olduğunuz belli cidden üstü kapalı tehdit ediyorsunuz insanları bu özgüven çok tehlikeli işte!.. Ben size hakaret falan etmedim sadece tek bir soru sordum neden çoğunuz kendinizi devlet gibi görüyorsunuz ve neden hepiniz aynı görülte tiplersiniz?

cmaksçı, 2 yıl önce

Küçük murat kaybol git buradan işi siyasi tercihe kadar indirmişsin. Benimde babam emekli öğretmen, eşim öğretmen. Tutturmuşsunuz 40 kişilik sınıfa ders anlatmak. Lan sen mesleğin için kaç kez ölümü teğet geçtin. 2005 sos.bil. 82 kpss puanı ile atanamayıp polis oldum. Sen kaç puanla öğretmen oldun. Polis net öğretmenden yüzde 50 fazla maaş almalı, ama almıyor ortalama öğretmen maaşı 13 binde. O 17 bin yazan arkadaş şark ilinde belli ki. Batıda olsa 12.5-13 alacak.

Türkçü07
Şube Müdürü
30 Kasım 2022 01:08

Bu sayfanın polislerle alıp veremediği ne? Yeter artık yazmayın bizim hakkımızda tekbir şey daha, gidin kendi sorunlarınızla, işlerinizle uğraşın, bu ne ya üstten üstten aşağılayıcı konuşmalar? Hayırdır!!!

iamapoliceman
Daire Başkanı
30 Kasım 2022 01:09

Hocam siz neden genelleme yapıyorsunuz? 230bin kişilik bir teşkilatı kendinizce küçük görüyorsunuz. Eleştirdiğiniz kişilerden farkınız ne?
Sports53, 2 yıl önce

spotter
Kapalı
30 Kasım 2022 01:11

.

Türkçü07
Şube Müdürü
30 Kasım 2022 01:12

Adam alanen hakaret ediyor, karşılık gayet ılımlı, güzel cevap veriyorum, bana eksi atıyorlar. Çocuklarımıza da böyle eğitim veriyorsanız vay halimize

Sports53
Memur
30 Kasım 2022 01:13

Genelleme yapmadım tabi ki bilerek ya da bilmeyerek buraya indirgemeyelim benim sözüm bu kendini bilmeyen kimlik ve kibir bunalımı yaşayan arkadaşlaraydı. Onlar da derslerini aldılar.

iamapoliceman, 2 yıl önce
Hocam siz neden genelleme yapıyorsunuz? 230bin kişilik bir teşkilatı kendinizce küçük görüyorsunuz. Eleştirdiğiniz kişilerden farkınız ne?

ArDıL_1905
Müsteşar Yardımcısı
30 Kasım 2022 01:25

'çocuklarımızı böyle eğitiyorsanız' cümlenizde hakaret içeriyor. Birde çoğul cümlesi kullanarak tüm öğretmenleri kastediyorsunuz. Size kullandığı cümleler ne kadar yanlışsa, sizde cümlenizle aynı yanlışı yapıyorsunuz.
Türkçü07, 2 yıl önce
Adam alanen hakaret ediyor, karşılık gayet ılımlı, güzel cevap veriyorum, bana eksi atıyorlar. Çocuklarımıza da böyle eğitim veriyorsanız vay halimize

demirsa
Aday Memur
30 Kasım 2022 03:35

Senin huzurlu ve guvenle egitim vermen icin canini ortaya koyan kolluga saygin yok iss hicbiseye saygin yoktur oleyse .Kucumsemeye kalkmissin oyleyse sende atanmamisken bi anda ataninca kibir bunalimi yasiyorsun mu desinler sizede
Sports53, 2 yıl önce

Velocıraptor
Genel Müdür
30 Kasım 2022 09:24

herhalde forum soytarılığına oynuyor ciddiye almayınız,abuk sabuk hadsiz laflar . Allah şifasını versin.

Türkçü07, 2 yıl önce

10. KÖY
Şube Müdürü
30 Kasım 2022 19:49

Başlığı açan arkadas xxx meslegini 9/1, ogretmeni 1/4 gosteriyorlar deseydin keşke.. Herkes birbirine sallamak icin firsat kolluyor.. Polisler bizden 2 kat fazla maaş alsin zoruma gitmez. Herkesin tenceresi ayri kayniyor,kimse kimsenin icini bilemez..

murattkucukk
Müsteşar Yardımcısı
30 Kasım 2022 20:59

Niye 2 kat fazla alacakmış hayırdır ya?Ne yapıyorlar 2 kat almak için 4 sene arkeolji okuyup 6-8 ayda polis mi ouyorlar aman ne büyük başarı!!! Öğretmen olamadığı için polis olan sürüyle insan var nedir bu ya,bu öğretmen düşmanlığından ve polise olan tuhaf hayranlıktan da gına geldi!...

10. KÖY, 2 yıl önce
Başlığı açan arkadas xxx meslegini 9/1, ogretmeni 1/4 gosteriyorlar deseydin keşke.. Herkes birbirine sallamak icin firsat kolluyor.. Polisler bizden 2 kat fazla maaş alsin zoruma gitmez. Herkesin tenceresi ayri kayniyor,kimse kimsenin icini bilemez..

Mrtdem
Aday Memur
30 Kasım 2022 21:12

Seni tekrar eğitime almak lazım olmamışsın
Türkçü07, 2 yıl önce

10. KÖY
Şube Müdürü
30 Kasım 2022 21:14

Can guvenligimizden sorumlu olan,kelle koltukta calisan,gecesi gunduzu belli olmayan,mobbinge ugrama olasiligi yuksek olan bir meslek oldugu icin olabilir mi??Calisma saati olarak hesapla o ayri.. Ogretmenim, polis bizden 2 kat fazla alsin. Ben polise hayranim o anlasilirda sen niye polise dusmansin?
murattkucukk, 2 yıl önce

Niye 2 kat fazla alacakmış hayırdır ya?Ne yapıyorlar 2 kat almak için 4 sene arkeolji okuyup 6-8 ayda polis mi ouyorlar aman ne büyük başarı!!! Öğretmen olamadığı için polis olan sürüyle insan var nedir bu ya,bu öğretmen düşmanlığından ve polise olan tuhaf hayranlıktan da gına geldi!...

Kolluk kuvveti
Yasaklı
30 Kasım 2022 21:22

Saolun hocam.Öğretmenlik kutsal ve değerli bir meslek.Burada öğretmen olduğuna inanmadığım kişiler polis/öğretmeni karşı karşıya getirmeye çalışıyor.En başından beri kişilere yanıt vermeye çalışırken inatla öğretmenlik mesleğini önümüze sürmeye çalışıyorlar.Bugünlere gelmemizde büyük katkıları olan öğretmenlere ve anlayışınızdan dolayı size teşekkür ediyorum.
10. KÖY, 2 yıl önce
Can guvenligimizden sorumlu olan,kelle koltukta calisan,gecesi gunduzu belli olmayan,mobbinge ugrama olasiligi yuksek olan bir meslek oldugu icin olabilir mi??Calisma saati olarak hesapla o ayri.. Ogretmenim, polis bizden 2 kat fazla alsin. Ben polise hayranim o anlasilirda sen niye polise dusmansin?

Türkçü07
Şube Müdürü
30 Kasım 2022 21:29

Sen mi eğiteceksin, işine bak
Mrtdem, 2 yıl önce
Seni tekrar eğitime almak lazım olmamışsın

10. KÖY
Şube Müdürü
30 Kasım 2022 21:32

Sayilari az olsa da bizim meslegimizde de boyle curukler cikiyor. Kimse bizi devletimize ve polisimize karsi kiskirtamaz,saygisizca konusturamaz.Yukarda yazan sahisin amaci belli,trolluk,kiskirticilik.Yazdigi iki uc basliga baktim ayan beyan kendini belli ediyor. Allah Türk Polisinin yardimcisi olsun.Hem sanalda hem gercekte boyle tiplerle ugrasiyorsunuz.
Kolluk kuvveti, 2 yıl önce
Saolun hocam.Öğretmenlik kutsal ve değerli bir meslek.Burada öğretmen olduğuna inanmadığım kişiler polis/öğretmeni karşı karşıya getirmeye çalışıyor.En başından beri kişilere yanıt vermeye çalışırken inatla öğretmenlik mesleğini önümüze sürmeye çalışıyorlar.Bugünlere gelmemizde büyük katkıları olan öğretmenlere ve anlayışınızdan dolayı size teşekkür ediyorum.
Toplam 204 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi