Sizde anlama problemi var. Okuduğunuz ikinci üniversite mesleki olarak okuduğunuz bir alan değil. O yüzden 5 tane de okusan nihayetinde mesleki olarak iki yıllık üniversite mezunusun. İki gömlek alttasın. Bunu daha önce başka arkadaşlarına da anlattım. Onlar da anlamadı. Senden hiç umudum yok açıkçası.
Diğer taraftan evet bir profesor mesleğine göre en yüksek maaşı almalıdır. Zaten ondan bahsediyorum. Olması gereken şeyin olmadığını, bunun da şartlara göre şekil aldığını ifade ediyorum ama olması gereken olmaması gerekiyor gibi karşı argüman sunuyorsun.
Mezun ile atamanın alakası yok. Mezun olanlar üniversiteden mezun oluyorlar. Doğrudan atanmıyor kimse. Rica ediyorum tartıştığınız şeyin ne olduğunu bilin de konuşun.
Ben sana çıkıp polis şöyle olmalı polis böyle olmalı diye ahkam kesiyor muyum? Hayır. Niye? Ben anlamam çünkü. Sen öğretmen misin ahkam kesiyorsun? Ne anlarsın eğitimden? Benim orada dediğim etrafınıza bakıp öğretmen kötülemeyin ülkede ciddi güvenlik sorunu varken diyorum. Onu da anlamıyorsun.
Açıkladığım her şeye tam zıttıymış gibi cevaplar vermişsin. Hiçbir şey anlamamışsın. Ben zaten bu şartlar altında polisin öğretmenden fazla alması normal demişim. İdealden bahsetmişim. Bak bunu bile anlamamışsın. Maaşınız az, mesleğiniz sıkıntılı demişim onu da anlamamışsın.
Dediğim hiçbir şeyi anlamamışsınız ki ufkum değişecek. O kadar kötü bir Türkçe ile yazılmış ki yeniden düzenleyip okumak zorunda kaldım.
Beni anladığınız bir cevabınız olursa yazın. Yoksa, boşuna yorulmayın.
Sizde anlama problemi var. Okuduğunuz ikinci üniversite mesleki olarak okuduğunuz bir alan değil. O yüzden 5 tane de okusan nihayetinde mesleki olarak iki yıllık üniversite mezunusun. İki gömlek alttasın. Bunu daha önce başka arkadaşlarına da anlattım. Onlar da anlamadı. Senden hiç umudum yok açıkçası.
Diğer taraftan evet bir profesor mesleğine göre en yüksek maaşı almalıdır. Zaten ondan bahsediyorum. Olması gereken şeyin olmadığını, bunun da şartlara göre şekil aldığını ifade ediyorum ama olması gereken olmaması gerekiyor gibi karşı argüman sunuyorsun.
Mezun ile atamanın alakası yok. Mezun olanlar üniversiteden mezun oluyorlar. Doğrudan atanmıyor kimse. Rica ediyorum tartıştığınız şeyin ne olduğunu bilin de konuşun.
Ben sana çıkıp polis şöyle olmalı polis böyle olmalı diye ahkam kesiyor muyum? Hayır. Niye? Ben anlamam çünkü. Sen öğretmen misin ahkam kesiyorsun? Ne anlarsın eğitimden? Benim orada dediğim etrafınıza bakıp öğretmen kötülemeyin ülkede ciddi güvenlik sorunu varken diyorum. Onu da anlamıyorsun.
Açıkladığım her şeye tam zıttıymış gibi cevaplar vermişsin. Hiçbir şey anlamamışsın. Ben zaten bu şartlar altında polisin öğretmenden fazla alması normal demişim. İdealden bahsetmişim. Bak bunu bile anlamamışsın. Maaşınız az, mesleğiniz sıkıntılı demişim onu da anlamamışsın.
Dediğim hiçbir şeyi anlamamışsınız ki ufkum değişecek. O kadar kötü bir Türkçe ile yazılmış ki yeniden düzenleyip okumak zorunda kaldım.
Beni anladığınız bir cevabınız olursa yazın. Yoksa, boşuna yorulmayın.
Azız34 , 2 yıl önce
Hugo kardeş kendince bir açıklama yapmışsın ama her nerden bakarsan bak sadece kendi çapında bir yorum yapmışsın birincisi eğitim durumu olarak iki yıl okuduğumuzu belirtmişsin çevrende gördüğün ilk polise sor kaç yillk fakülte bitirmiş iki yillikla iş bitmiyor herkes en az bir büyük kismida iki kere üni bitirmiş dir.yani eğitimi sadece tarih öğretmenliğini okumak olarak görüyorsan o da senin cahilligin kusura bakma bu konuyu ins anlamissindir herkes sizin gibi 4 yıllık mezun . ogretmenlerin bir sözü var şeye anlatır gibi anlattım bende öyle anlattığıma inanıyorum.o yüzden iki gömlek 3 gömlek bunlar küçümseyici şeylerdir sana hic faydası yok bence bu söylemlerden uzak dur ki ben diyor muyum memleketin yarışı ogretmen sabahtan aksana hergun atama istiyorsunuz neden çünkü çok fazla mezun var bu ne demen oluyor demek ki çok yüksek puanlar istemiyor yani kapatsite ortalama her polis istese bir ogretmenlik okuyabilirdi eğer eski ogretmensen eskiden atamaların çok az olduğunu o yüzden tercih ederken yüz kere düşünürlerdi son 6 yılda uçtu alımlar son yıllardaki polislik gibi oldu benim arkadaşım 65 puanla atandı düşün Ayrica alınan maaşı eğitimle kıyas etmen de çok saçma olmuş eğitimli olmak herkes den çok maaş alacağın anlamna gelmez öyle olsa bı profesör ülkede en çok maaşı alırdı ama herhangi bir uniyi bitiren birisi vali standın mi genel müdür atandı mi profesör den çok yüksek alıyorsun yada kitlerde özel sektorde çalışan kişiler bizlerden yüksek almaz degilmi bunu da anlatabildim ins.
Bu ülkede öğretmenlerden daha rahat çalışan insan ben görmedim haftada 3_4 gün çalışıp bütün dini milli bayramlar yazın iki üç ay tatil yapan başka kurum yoktur ki bence bir öğretmen atandım tamam Parama bakarım mantığında olmamalı herkesten çok çalışmalı eğitime destek vermeli ama adam biran önce ders bitsinde gidip okey oynayayim dediği için eğtim de bir adım ilerleyeniyoruz ülkeyi dersaneye mahkum eden bir sistem var neden çünkü dersanedeki adamin para kazanması için en iyi dersi vermesi kafayı yormasi gerekir
Ayrıca sen o kadar rahat çalışırken yatarken benim bir sürü ek görevidir kavgasıdır pisligidir giderken ek mesailer yaparken aynı maasi almamı yada senin yüksek almanı istemen tamamen cahilligin göstergesidir bana göre sizden en az iki kat maaş almamız lazım işte Saygı diyorsun ya sen bana saygı göstermek zorundasın ben senin çalıştığınınn iki üç katı çalışıyorum ve dışarda senin gibi çocuklarla değil sapigiyla gözü dönmüş kişilerle psikolojisi bozuk heran sadece polis olduğum için sadece adamın polisi sevmemesinden dolayı ölebilirim sen evde ailenle bile ugrasamiyorken ben dışarda öyle bir sürü şeylerle uğraşıyorum bu senin dediğin gibi terör güvenlik olayları felan onlardan bahsetmiyorum bile günlük karsilacagin olaylardan. Bahsediyorum o yüzden kimse benim maaşımı sorgulamasin ki şuan bence çok az alıyoruz o da ayri bir konu o yüzden saygı duymak zorundasın ve kabullenmek zorundasınız sizden çok çalışıp ve çok emek veriyoruz kutsalliktan bahsetmissin kutsal meslek para aldın mı para için yaptın mı kutsalliktan çıkmıyor bir masa başı memurla bir öğretmen polis bir mi birisi eğitim için gelecekte ki kişileri eğitiyor birisi herkesin huzuru için çalışıyor bu yüzden kutsal olaylara çok yanlış bakıyorsun ins anlattiklarim düşünceni değiştirir ufkunu değiştirir ayrıca öğretmenin aldığı maaş da az polisinde ama tabi sizin ek dersleri uzmanlığı katarsanız dediğiniz miktardan daha yükseğe çıkıyor ama yine de yeterli değil ins her meslek grubununda maaşı yükselir ben saygı duyuyorum