Aday memuru olunca haklar nedir ? Yani kadrolu maaşı alıcam ama tayin mi olamıcam nasıl oluyor ?
Tayin dışında tüm haklar kadrolu ile aynı, 4A statüsüne geçiyoruz. Yalnız bir haber okudum kadrolu memur sözleşmeliden düşük aldığı için geçmek istemeyenler olacak diye. Böyle bir saçmalık olabilir mi, gerçekliğinden emin olamadım
Tayin dışında tüm haklar kadrolu ile aynı, 4A statüsüne geçiyoruz. Yalnız bir haber okudum kadrolu memur sözleşmeliden düşük aldığı için geçmek istemeyenler olacak diye. Böyle bir saçmalık olabilir mi, gerçekliğinden emin olamadım umutsuzkatip, 4 ay önce - Alıntıya git
o emekli ikramiyesinde doğru sözleşmeli emekli olursan emekli ikramiyesini daha fazla alıyorsun
3. Yıl dolduran kadro geçer aynı maaşı alır 4. Yıl dolduran tayin hakkı açılır detaya takılmayın işin özeti bu
3. Yıl dolduran kadro geçer aynı maaşı alır 4. Yıl dolduran tayin hakkı açılır detaya takılmayın işin özeti bu Mehmett063, 4 ay önce - Alıntıya git
Kadrolu ikm maaşı sözleşmeliden 1000TL fazla şuan EmmiEmmi, 4 ay önce - Alıntıya git
1500 diye biliyorum ben
arkadaşlar hemen sizi şöyle aydınlatayım. Henüz 1 senelik sözleşmeliyim. Kurumda 10 seneyi deviren katip arkadaş, eşi çalışan kasım maaşı 9750 TL. benim bu ay aldığım 9625 TL. Siz hesap ediniz.
arkadaşlar hemen sizi şöyle aydınlatayım. Henüz 1 senelik sözleşmeliyim. Kurumda 10 seneyi deviren katip arkadaş, eşi çalışan kasım maaşı 9750 TL. benim bu ay aldığım 9625 TL. Siz hesap ediniz. Gizlişsiz55, 4 ay önce - Alıntıya git
Eşim çalışmıyor bu arada. aradaki farkı hesap edebilirsiniz.
Eşim çalışmıyor bu arada. aradaki farkı hesap edebilirsiniz. Gizlişsiz55, 4 ay önce - Alıntıya git
kardeşim cezaevi katibimisin 9625 tl maaşın içinde bes ile vergi dilimi var mı yoksa onlar haricinde mi bu maaşı mı alıyorsun.
kardeşim cezaevi katibimisin 9625 tl maaşın içinde bes ile vergi dilimi var mı yoksa onlar haricinde mi bu maaşı mı alıyorsun. kamuz01, 4 ay önce - Alıntıya git
normal zabıt katibi. bes yok. eş yardımlı ücret bu