Editörler : E.Kayı Han
01 Aralık 2022 22:01

Kpss5154
Kapalı

bak nediyorum kadro almadan bu sınavlara giremezsin kapiş nasıl antalayım daha nasıl bi açıklama istersin

cevherdudayev1, 4 ay önce - Alıntıya git
Neyi nasıl anlatacaksın :) Kadro almak için 4 yıl beklemek gerek diyorsun bende öyle bir şey yok diyorum
10 Aralık 2022 01:53

orhan varılcı
Aday Memur

Düzenleme tarihi ne zaman? Mesela ben 2 aydır güvenlik soruşturması sonucu bekliyorum. 2023 den önce iş başı yapamazsan kadro 3+1 bekleyeceğim dogrumudur hocam?

2022 de başlasam hemen kadro verecekmi acaba 😅?

Teşekkür ederim.

11 Aralık 2022 15:13

İntegral3370
Aday Memur

Düzenleme tarihi ne zaman? Mesela ben 2 aydır güvenlik soruşturması sonucu bekliyorum. 2023 den önce iş başı yapamazsan kadro 3+1 bekleyeceğim dogrumudur hocam?

2022 de başlasam hemen kadro verecekmi acaba 😅?

Teşekkür ederim.

orhan varılcı, 4 ay önce - Alıntıya git

Doğrudur hocam 2023 den önce iş başı yapmanız lazım kadro için

17 Aralık 2022 01:45

magdurkatip12111
Aday Memur

arkadaşlar merhaba, çok muallakta kalan bir durumdayım bilen varsa bilgi verebilir mi? şöyle ki Ocak 2022 yılında 3 yıl 11 ay hizmet sürem varken sözleşme yenilememe kararı alındı komisyon tarafından. şu an için üst mahkemede itirazım değerlendiriliyor, muhetemelen 2022 yılı içerisinde karar çıkmayacak. bu yasa çıktığında benim sözleşmemin yenilenmemesine dayanak gösterilen maddelerden olan "mazeretsiz larak toplamda 10 gün işe gelmeme" maddesi ortadan ortadan kalkmış olacak ve kararda geçmesi söz konusu olmayacak, bu durumun akıbeti konusunda fikri olan varsa bilgi verebilirse sevinirim.

17 Aralık 2022 06:43

sadecememu
Yasaklı

arkadaşlar merhaba, çok muallakta kalan bir durumdayım bilen varsa bilgi verebilir mi? şöyle ki Ocak 2022 yılında 3 yıl 11 ay hizmet sürem varken sözleşme yenilememe kararı alındı komisyon tarafından. şu an için üst mahkemede itirazım değerlendiriliyor, muhetemelen 2022 yılı içerisinde karar çıkmayacak. bu yasa çıktığında benim sözleşmemin yenilenmemesine dayanak gösterilen maddelerden olan "mazeretsiz larak toplamda 10 gün işe gelmeme" maddesi ortadan ortadan kalkmış olacak ve kararda geçmesi söz konusu olmayacak, bu durumun akıbeti konusunda fikri olan varsa bilgi verebilirse sevinirim.

magdurkatip12111, 3 ay önce - Alıntıya git
Ben olsam seni atardım işten 10 gün mazeretsiz işe gitmemiş halen burda lak lak ediyor seni işe alanı sorgulamak lazım
18 Aralık 2022 01:58

magdurkatip12111
Aday Memur
Ben olsam seni atardım işten 10 gün mazeretsiz işe gitmemiş halen burda lak lak ediyor seni işe alanı sorgulamak lazım
sadecememu, 3 ay önce - Alıntıya git

?? neyin ne olduğunu bilmeden etmeden anlamadan, abuk subuk bir cevap verdiniz ufkumu aydınlattınız, teşekkür ederim. gerçekten duruma hakim olabilecek olan arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum.

Toplam 26 mesaj