Ayrıca talimatla kadroya atanmak da nedir? akademisyen 64, 2 ay önce - Alıntıya git
Ayrıca talimatla kadroya atanmak da nedir?
Anlama,tartışma zamanı değil.
Hali hazırda doçent, ÜAK şartı ve yabancı dil 65 ve üstü TÜM gerekli şartları sağlamış
Hakkıyla DOÇENT olmuş. Kadro bekliyor. Kadro Üniversitelerin kararına bırakılmamalı.
Talimat, kanun ne olursa olsun zaten hakkımızla tüm şartları sağlamışız.
Haklı gerekçelerimiz sayesinde "bir gecede kadroya atandı" damgası yemeyiz.
Umarım kısa zamanda düzenleme yapılır.
Doçentler bir olup, sesimizi duyurmalıyız.
3 Ay her gün Cimere, yazıyorum. başvurularım bazısı YÖK'e bazıları Cumhurbaşkanlığı iletişim merkezine istek, talep-öneri olarak gitti.
bunun yanında memurlar.net başta olmak üzere haber kanallarına HABER YAPIN....diye yazdım. Ancak geri dönüş almadım.
Eminim bizim durumda olan çok kişiler var. Ama kimseden ses çıkmıyor.
Ben de doçent ünvanlı araştırma görevlisiyim. Bölüm defalarca kadro talep etti rektörlük değerlendirmeye almıyor ve yok sayıyor.
Kadrosuz doçentler UYANIN.......!
Geç olmadan, sosyal medya, CİMER ve haber kanallarına Yetkilere sesimizi duyuralım
LÜTFEN
Kadrosuz Doçentlerin görev yaptığı üniversitelerde doçent kadrosuna alınmasını
dört gözle bekliyoruz
Kadrosuz doçentler UYANIN.......! Geç olmadan, sosyal medya, CİMER ve haber kanallarına Yetkilere sesimizi duyuralım LÜTFEN aklınıkullanan, 1 ay önce - Alıntıya git
Yeni yıla girdik hala uyuyorlar. Galiba kadrosuz doçentler halinden memnun......!
drburcu07 ikimizden başka hakkını arayan, caba gösteren yok. Çok yazık.
Umarim bu sene YÖK kadro bekleyen docentlere ilan sartsiz kadro verir. Yoksa ne kadar tırnaklarimizla kazisakta kadro almamiz mumkun gozukmuyor. 2022 son hafta cikan ilanlarda ortada oyle absurt ilanlarda varki. Yeterki yukariyi ayarla nerde doktora yaptin kac yayinin var o kadroya uygun musun hic onemli degil. Yazik... drburcu07, 1 ay önce - Alıntıya git
Doçentliği hak edip, ÜAK
doçentlik şartı ve yabancı Dil 65 ve üstü sağlayarak unvanı aldık ancak kadro
hala üniversitelerin keyfi uygulamalarına bırakılıyor. Kadro karşılığı sözleşmeli Doçentlerin
görev yaptığı üniversitede
doçent kadrosuna alınmalı
Doçentliği hak edip, ÜAK doçentlik şartı ve yabancı Dil 65 ve üstü sağlayarak unvanı aldık ancak kadro hala üniversitelerin keyfi uygulamalarına bırakılıyor. Kadro karşılığı sözleşmeli Doçentlerin görev yaptığı üniversitede doçent kadrosuna alınmalı aklınıkullanan, 1 ay önce - Alıntıya git
Kadro karşılığı sözleşmeli çalışan
Doçentlerin Kadroya alımını YÖK, üniversitelere bırakmıştır. Bazı üniversiteler
kadroya almazken, bazıları almaktadır. Bu Devlet üniversiteleri arası eşitsizlik kaldırılmalı.
Konu Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan?a hakkıyla ve hakkaniyetle
iletilse sorun çözülecektir.