Editörler : E.Kayı Han
30 Kasım 2022 08:48   

Yeni düzenleme ile tayin (lütfen bilgisi olan yardımcı olsun)

Simdi bütün sözleşmeli personel kadroya geçmesiyle sanıyorum 4 yıl çalışma süresi dolmayanlar nakil isteyemiyor. Benim gibi bu 14-18 Kasım arası mazeret tayin döneminde başvurusu alınan 13 ocakta sonuçlanacak olan aile birliği mazeret tayininde bulunanlar ne olacak? Benim 1 senem doldu eşimin yanına tayin istedim. Lütfen bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim.

30 Kasım 2022 09:11

umutsuzkatip
Şube Müdürü

Bu konuda kimsenin şu an net bilgi verebileceğini sanmıyorum ama ben bildiğim şekilde yardımcı olayım. Dünden beri ben de bunu çok araştırdım çünkü. Zaten sizin tayininiz bu kanun yasalaşmadan önce hallolur. Hallolmaması halinde bile şu an her birimiz kadroya geçmiş olacağımızdan, 4 yıl isteğe bağlı nakil hakkımız olmamakla beraber, tüm kadrolu çalışanların sahip olduğu mazeret tayini hakkına sahip oluyoruz. 2013'te de bu şekilde gelmiş. Şimdiden hayırlı olsun diyelim inşallah, darısı da benim başıma..

30 Kasım 2022 09:13

üzgünüm66
Kapalı

siz İKM siniz herhalde

30 Kasım 2022 09:22

Mühikm94
Aday Memur

siz İKM siniz herhalde

üzgünüm66, 4 ay önce - Alıntıya git

evet İKM'yim

30 Kasım 2022 09:25

Mühikm94
Aday Memur

Bu konuda kimsenin şu an net bilgi verebileceğini sanmıyorum ama ben bildiğim şekilde yardımcı olayım. Dünden beri ben de bunu çok araştırdım çünkü. Zaten sizin tayininiz bu kanun yasalaşmadan önce hallolur. Hallolmaması halinde bile şu an her birimiz kadroya geçmiş olacağımızdan, 4 yıl isteğe bağlı nakil hakkımız olmamakla beraber, tüm kadrolu çalışanların sahip olduğu mazeret tayini hakkına sahip oluyoruz. 2013'te de bu şekilde gelmiş. Şimdiden hayırlı olsun diyelim inşallah, darısı da benim başıma..

umutsuzkatip, 4 ay önce - Alıntıya git

İnşallah hallolur. Teşekkür ederim cevabınız için.

30 Kasım 2022 09:27

üzgünüm66
Kapalı

Biz de PGM bağlıyız acaba bizde de mazeret tayinlerine ilişkin bir tarih var mıdır ?

30 Kasım 2022 10:17

Mühikm94
Aday Memur

Biz de PGM bağlıyız acaba bizde de mazeret tayinlerine ilişkin bir tarih var mıdır ?

üzgünüm66, 4 ay önce - Alıntıya git

hiç bilgim yok maalesef o konuda

30 Kasım 2022 10:22

kamuz01
Aday Memur

daha yasalaşmadı hem yasa geriye yürümez sıkıntı olmaz tayininiz de

30 Kasım 2022 10:35

Mühikm94
Aday Memur

daha yasalaşmadı hem yasa geriye yürümez sıkıntı olmaz tayininiz de

kamuz01, 4 ay önce - Alıntıya git

İnşallah öyle olur. Teşekkürler