Nöbet yerini (okulu) vaktinden önce terk etmenin cezası nedir?
Kendileri kafasina gore girip cikar sorsan ilde ilçede isim vardi derler utanmadan görevli izinli yazdirir full ek ders alirlar sira ogretmene gelince 5 dk erken ciktin mi yersin cezayi.
Liyakatsiz müdürler diz boyu.
Sorunun cevabı verilmiş zaten
Kendileri kafasina gore girip cikar sorsan ilde ilçede isim vardi derler utanmadan görevli izinli yazdirir full ek ders alirlar sira ogretmene gelince 5 dk erken ciktin mi yersin cezayi. Liyakatsiz müdürler diz boyu. Sorunun cevabı verilmiş zaten drogba-71, 4 ay önce - Alıntıya git
ben anlamadım şimdi nöbet yerini izinsiz terk ediyorsun görevini yapmıyorsun müdürler mi suçlu oluyor ? Başkasının haksızlık yada kuralsızlık yapması bizim de kuralsızlık yapacağımız anlamına mı geliyor ?
ben anlamadım şimdi nöbet yerini izinsiz terk ediyorsun görevini yapmıyorsun müdürler mi suçlu oluyor ? Başkasının haksızlık yada kuralsızlık yapması bizim de kuralsızlık yapacağımız anlamına mı geliyor ? hsnsylk, 4 ay önce - Alıntıya git
Sorun işini yapmıyanın işini yapmayana ceza verebilmesidir.
Sorun işini yapmıyanın işini yapmayana ceza verebilmesidir. PaTLaDı_GiTTi, 4 ay önce - Alıntıya git
bana göre de işini yapmayanın konuşmaya hakkı yoktur, müdür üstlerine karşı sorumludur, altlarına karşı değil, öğretmen işini iyi yapacak ki konuşmaya hakkı olsun.
bana göre de işini yapmayanın konuşmaya hakkı yoktur, müdür üstlerine karşı sorumludur, altlarına karşı değil, öğretmen işini iyi yapacak ki konuşmaya hakkı olsun. hsnsylk, 4 ay önce - Alıntıya git
Aynen değerli hocam.
Müdür astlarına karşı sorumlu olmadığı için üstleri ile arayı iyi tuttuğu sürece her türlü hukuksuzluğu yapabilir mi yani nasıl mantık bu ast da üst de mevzuatın gereğini yapmakla yükümlüdür
Nöbet yerini terk nedir yaa! Askerde miyiz hayırdır? Piyade tüfeğimi de verin bari tam olsun!!
Bu durumlar için öğretmen sözlü olarak uyarılır! Eğer alışkanlık haline getirmişse, kasıtlı olarak yapıyorsa o başka!! Ama ben kimsenin bile isteye nöbetini savsaklayacağını düşünmek istemiyorum!
İdarecinin lider olması önemli, yöneticiliği herkes yapar! Yapınca da böyle oluyor demek ki!))
Öğretmenlerin canla başla çalıştığı halde saçma sapan bahanelerle öğretmeni azarlamaya çalışan bir sürü idareci var. Çoğu, devlet memuru olduğunu unutup yönetmeliğin bile dışına çıkıyor. Önlüğü, nöbetçi öğretmen kartını, zorunlu tutmaya çalışan, yazılı kağıtlarını çoğaltılmadan önce görmek isteyen, hocam diye hitap edildiğinde "müdürüm" diyeceksin diyen bir sürü eleman var. Uzman öğretmenlik sınavında ideal idarecinin nasıl olması gerektiğini konu alan meb bunun denetimini yapmıyor malesef. Yıl sonlarında, öğretmenlerin, idarecilerin iletişim ve yönetim becerilerini değerlendirdikleri bir anket yapılmalı ve bu sonuçlar bakanlığa gitmeli.
Bugün Mersin'de 12 yaşında 7. sınıf öğrencisi bir kız, sınıf arkadaşı olan başka bir kız öğrenci tarafından okul tuvaletinde bıçaklanarak öldürüldü. Olay teneffüste oluyorsa nöbetçi öğretmen, Ders saatinde oluyorda o dersin öğretmenini zor günler bekliyor. Her ne kadar tutmak istemesekde nöbet ihmale gelmez. Mutlaka görev yerinde bulunulmalı ve öğrenciler iyi gözlemlenmeli.
Nöbet yerini terk nedir yaa! Askerde miyiz hayırdır? Piyade tüfeğimi de verin bari tam olsun!! Bu durumlar için öğretmen sözlü olarak uyarılır! Eğer alışkanlık haline getirmişse, kasıtlı olarak yapıyorsa o başka!! Ama ben kimsenin bile isteye nöbetini savsaklayacağını düşünmek istemiyorum! İdarecinin lider olması önemli, yöneticiliği herkes yapar! Yapınca da böyle oluyor demek ki!)) Kagiş, 4 ay önce - Alıntıya git
evet nöbet asli görevin, ücretini alıyorsun, 657 ye tabisin, istersen git özel sektörde çalış.
Mdr ve mdr yrd da rutin mesaisine dakika dakikasına tutsun gardaş ,o zaman no problem! maviyedair, 4 ay önce - Alıntıya git
Müdür yardımcısıyım, telefon faturasını ödemeye gidiyorum, PTT ye devamsızlık mektubu vermeye gidiyorum, çeşme bozuluyor tamir için malzeme almaya gidiyorum, ek dersi ben götürüyorum, bakan gelse bana nerdesin dese gittiğim yeri söylerim.
evet nöbet asli görevin, ücretini alıyorsun, 657 ye tabisin, istersen git özel sektörde çalış. hsnsylk, 4 ay önce - Alıntıya git
Tahmin edeyim idarecisiniz?
gayet de güzel anlayıp cevabınızı vermişsiniz ortalık liyakatsız torpille müdürcüklerle dolu öğle sabah 11 de gelip 12.00 evine giden müdürler gördüm ama öğretmen 5 dakika derse geç kalsa ortalığı yıkarlar .Hiçbir müdüre saygı duymuyorum saygım sadece benimle aktif derse giren arkadaşlara inanın bana bir şey söyleseler ben onlara on şey söylüyorum o yüzden idarevilerin hiçbiri bana bulaşamıyor.
gayet de güzel anlayıp cevabınızı vermişsiniz ortalık liyakatsız torpille müdürcüklerle dolu öğle sabah 11 de gelip 12.00 evine giden müdürler gördüm ama öğretmen 5 dakika derse geç kalsa ortalığı yıkarlar .Hiçbir müdüre saygı duymuyorum saygım sadece benimle aktif derse giren arkadaşlara inanın bana bir şey söyleseler ben onlara on şey söylüyorum o yüzden idarevilerin hiçbiri bana bulaşamıyor. Alex10alec, 4 ay önce - Alıntıya git
genelleme yapamazsınız, ben sınava girdim, torpil de yapmadım kazandım.
Ben özelde de çalıştım. Öğretmen, emir eri gibi nöbet tutmaz! Pusu mu atıyoruz kardeşim! İstersen termal kamera falan da kuralım ha olur mu!? Sen onu öğretmenler odasında "akşama ne yemek pişireceğim!?" diyen arkadaşlara söyleyeceksin! Oturduğu yerden kalkıp bir zahmet nöbet yerine gitsin diye! Anladın sen onu!)))
herkesin herkesi gözetlediği açığını kolladığı bir okulda sağlıklı ortam olmaz.
Nöbet kutsaldır hocam :))