Editörler : E.Kayı Han
30 Kasım 2022 12:36   

Kadroyla ünvan değiştirip başka bakanlığa geçme

Arkadaşlar merhaba bu konuda bilgisi olan yazarsa çok sevinirim. Sağlık mezunuyum daha önceleri kadrolular ünvan değişikliği sınavına girip muvafakat alıp sağlık bakanlığına geçeniliyorlarmış. Ama şu an muvafakat vermiyormuş bakanlık. Şimdi kadroyu kabul edersek sağlıktan atanmak için istifa edip 6 ay beklememiz mi gerekecek yani ?

30 Kasım 2022 12:56

boyka12
Aday Memur

türkiyede bazı şeyler mümkün eğer sağlam bi tanıdığın varsa bakanlıkta her türlü muvafakat alabilrsn

30 Kasım 2022 19:16

Kpss5154
Kapalı
Benim sorumda şöyle yeni kadro almış 1 yıl çalışmış memur unvan değişikliği sınavına girebiliyor mu? Bir de unvan değişikliği sınavı ne zaman oluyor adalet Bakanlığında ?
30 Kasım 2022 20:25

Elixsir
Kapalı
Benim sorumda şöyle yeni kadro almış 1 yıl çalışmış memur unvan değişikliği sınavına girebiliyor mu? Bir de unvan değişikliği sınavı ne zaman oluyor adalet Bakanlığında ?
Kpss5154, 4 ay önce - Alıntıya git
Girebilirsin
02 Aralık 2022 16:16

Sürgün-Bilge
Memur

türkiyede bazı şeyler mümkün eğer sağlam bi tanıdığın varsa bakanlıkta her türlü muvafakat alabilrsn

boyka12, 4 ay önce - Alıntıya git

O dediğin burada geçerli değil hayal kurmayın yok yere hiçbir yere geçemezsin

02 Aralık 2022 18:15

cevherdudayev1
Daire Başkanı

O dediğin burada geçerli değil hayal kurmayın yok yere hiçbir yere geçemezsin

Sürgün-Bilge, 4 ay önce - Alıntıya git

geçen nasıl geçiyor gurbanım

02 Aralık 2022 19:24

Sürgün-Bilge
Memur

geçen nasıl geçiyor gurbanım

cevherdudayev1, 4 ay önce - Alıntıya git

Geçemez eğer geçen varsa kurum ona cevaz verirken sana vermemezlik yapamaz.Çünkü kurumun geçene verdiği cevaz emsal karine oluşturur.

02 Aralık 2022 19:31

cevherdudayev1
Daire Başkanı

Geçemez eğer geçen varsa kurum ona cevaz verirken sana vermemezlik yapamaz.Çünkü kurumun geçene verdiği cevaz emsal karine oluşturur.

gih ten gihe th th a çok rahat geçer aynı sınıfa geçişlerde sıkıntı olmaz bissürü örnek var adalet bakanlığında bizim arkadaş icrada katipdi milli saraylara geçti ordanda üniversiteye atladı yani sağlam dayın varsa türkiyede olmayak herşey olur

02 Aralık 2022 19:37

Sürgün-Bilge
Memur

gih ten gihe th th a çok rahat geçer aynı sınıfa geçişlerde sıkıntı olmaz bissürü örnek var adalet bakanlığında bizim arkadaş icrada katipdi milli saraylara geçti ordanda üniversiteye atladı yani sağlam dayın varsa türkiyede olmayak herşey olur

cevherdudayev1, 4 ay önce - Alıntıya git

Ver dilekçeni reddederlerse o arkadaşını örnek gösterip dava aç.Ona veriyorum sana vermiyorum gibi bir şey asla söz konusu olamaz.

04 Aralık 2022 00:05

andrei123
Kapalı

Ver dilekçeni reddederlerse o arkadaşını örnek gösterip dava aç.Ona veriyorum sana vermiyorum gibi bir şey asla söz konusu olamaz.

arkadaşım sen Adalet Bakanlığındamı çalışıyorsun eminmisin ? yada farklı bir ülkede mi katipsin ?? gerçekten çok merak ediyorum da? bu gözler 2 günlük sözleşmeli zabıt katibinin belediye geçtiğini gördü . senin gözler gerçekten çok kapalı yada kasti bir şekilde mi böyle yorum yapıyorsun torpili olanın geçemeyeceği yer yok ...

04 Aralık 2022 00:44

kimbiliracaba
Aday Memur

arkadaşım sen Adalet Bakanlığındamı çalışıyorsun eminmisin ? yada farklı bir ülkede mi katipsin ?? gerçekten çok merak ediyorum da? bu gözler 2 günlük sözleşmeli zabıt katibinin belediye geçtiğini gördü . senin gözler gerçekten çok kapalı yada kasti bir şekilde mi böyle yorum yapıyorsun torpili olanın geçemeyeceği yer yok ...

andrei123, 4 ay önce - Alıntıya git

1 yıl dolmadan yer değiştiren de var mı :D

04 Aralık 2022 19:41

Sürgün-Bilge
Memur

Tamam işte ver dilekçeni sen de geç hiç sanmıyorum öyle bir şey olduğunu ama ver dilekçeni onun oraya geçmesi emsal teşkil eder gayet açık diyorum.

04 Aralık 2022 19:43

Sürgün-Bilge
Memur

1 yıl dolmadan yer değiştiren de var mı :D

kimbiliracaba, 4 ay önce - Alıntıya git

Hiç sanmıyorum bir yıl değil kadro aldıktan sonra bile 4 yıl çalışma şartı var nakil için ve tabi ki kurumun izin vermesi lazım yani imkansıza yakın bir olay.

04 Aralık 2022 19:45

Sürgün-Bilge
Memur

Öyle torpili olan kişinin katip kadrosunda işi yok gider direkt belediyede veya istediği yerde başlar.

05 Aralık 2022 01:25

Açelyyaaa
Aday Memur

Kurumlar arası geçiş çok zordur. Hele bazı kurumlardan çıkış daha da zordur. Yazı sınavıyla memur olmuş lise mezunu birinin , farklı kurumlarda başka kadrolara geçmesi zaten hakkaniyete aykırı.

İnsanlar o kadro için üniversite okuyor, yetmiyor kpss den 90 üstü puan alıyor, yetmiyor başka şehirlerde sürünüyor. Yani bu işler öyle 3 kuruşa 5 köfte hesabıyla olmaz. Bedelini ödemediğiniz şeye talip olmayın bence.

Haa torpili olan belediyeye geçer tabi, belediyeler özerk gibi takılıyor, zabıt katipliğinden belediyeye müdür olanı da gördü bu gözler. Ama dehşet torpili vardı.

Size tavsiyem kpss ile atanırsanız geçişiniz daha kolay olur. Torpil bulurum diye büyük hayallere kapılmayın. Kendi kanatlarınıza güvenin, onun bunun dalına değil.

05 Aralık 2022 01:46

andrei123
Kapalı

Öyle torpili olan kişinin katip kadrosunda işi yok gider direkt belediyede veya istediği yerde başlar.

Hukuk okuyup anası babası birşey öğrensin diye ise sokturup zor gelince milletin hakkını gasp edip daha sonra belediyenin hukuk bolumune geçirdiler vaziyet bu kimseyi inandırmak zorunda da değilim

05 Aralık 2022 14:52

Sürgün-Bilge
Memur

Hukuk okuyup anası babası birşey öğrensin diye ise sokturup zor gelince milletin hakkını gasp edip daha sonra belediyenin hukuk bolumune geçirdiler vaziyet bu kimseyi inandırmak zorunda da değilim

İnanmıyorum sana senaryo çelişkiler içeriyor öyle ensesi kuvvetli olan birinin adliyeye yolu düşmez geç abi geç.

Toplam 16 mesaj