Editörler : ayşegül bgm

vatskenaydu
Şube Müdürü
12 Aralık 2022 16:07

Ambulans için B yeterli ama kılavuzdaki nitelik koşullarına da bakın tabi.

Konnegeer
Memur
13 Aralık 2022 00:04

B ehliyet yetiyor bildiğim kadarıyla. Ama 2015 öncesi ehliyetler için geçerli sanırım.
vatskenaydu, 6 ay önce
Ambulans için B yeterli ama kılavuzdaki nitelik koşullarına da bakın tabi.

Konnegeer
Memur
13 Aralık 2022 16:51

Ne yaptiniz gencler nasil sonuclar

Akınk
Aday Memur
06 Ocak 2023 21:10

atanan arkadaşlar ne oldu durum nedir biraz bahsederseniz seviniriö

Mib09
Aday Memur
07 Ocak 2023 11:33

Daha göreve başlayamadık. Görev başı yaptığımda bu post üzerinden bir bilgilendirme mutlaka yaparım

Akınk, 5 ay önce

Akınk
Aday Memur
07 Ocak 2023 17:51

kardeşim çok iyi olur yada özelden yazarsın fark etmez teşekkür ederim :D

Mib09, 5 ay önce

Daha göreve başlayamadık. Görev başı yaptığımda bu post üzerinden bir bilgilendirme mutlaka yaparım

Akınk
Aday Memur
27 Ocak 2023 22:58

Konnegeer
Memur
30 Ocak 2023 01:12

Goreve basladik çok şükür. Kendi adima çalışma sistemim 24-72. Hastanenin nakil ambulansini kullaniyorum. Gerekli durumlarda 112ye yardima gidiyoruz. Ama çoğunlukla kendi hastanemizdeki hastalarimizin evlere, baska hastanelere baska illere naklini sağlıyoruz.
Akınk, 4 ay önce

gmz28
Aday Memur
30 Ocak 2023 23:10

Atanan arkadaşlar b ehliyet yeterli oluyor mu egitim meselesini nasil hallettiniz eğitim veriyorlar mı orada yardımcı olur musunuz 2. Alım da tercih verecekler için 🙏🏻

Konnegeer
Memur
30 Ocak 2023 23:35

Mesajda cevap gitmiyor size. Yanitlayamiyorum bi türlü
gmz28, 4 ay önce

Atanan arkadaşlar b ehliyet yeterli oluyor mu egitim meselesini nasil hallettiniz eğitim veriyorlar mı orada yardımcı olur musunuz 2. Alım da tercih verecekler için 🙏🏻

iburak99
Aday Memur
31 Ocak 2023 02:54

B ehliyetim var ama trafik tecrübem yok atansam sıkıntı olur mu acaba? Puanım yüksek ilk alımda kendime güvenmediğim için yazmamıştım bunda yazmak istiyorum.

MürselSoner
Memur
08 Şubat 2023 00:22

Özelden değil de normal olarak yazarsan bizim gibi başkaları da bilgi edinir en azından
Mib09, 5 ay önce

MürselSoner
Memur
08 Şubat 2023 00:31

Rabbim yardımcınız olsun ve kaza, beladan korusun işiniz de hayırlı uğurlu olsun. Ben ilk atamayı 1 puanla kaçırdım bugünlerde de hep bir tedirginlik içerisindeyim düz lise mezunu olduğum için ambulans şoförü olamayacağımı düşünüyorum puanım 77,56 ikinci atamada şansım ne olur yada tercihlerde özel koşul ve nitelikler değişir mi? 1. Alımda ki destek personeli şoför branşına tüm kriterlerim tam olarak uyuyordu acaba ikinci de aynısı gibi olur mu?
Konnegeer, 4 ay önce
Goreve basladik çok şükür. Kendi adima çalışma sistemim 24-72. Hastanenin nakil ambulansini kullaniyorum. Gerekli durumlarda 112ye yardima gidiyoruz. Ama çoğunlukla kendi hastanemizdeki hastalarimizin evlere, baska hastanelere baska illere naklini sağlıyoruz.

Konnegeer
Memur
08 Şubat 2023 00:34

Ayni sartlar olacağını düşünüyorum. Sartlari degistirmezler. lise konusuna takılma puanin da iyi ikinci alimda inşallah kazanirsin kardeşim. Dualarin için teşekürler insallah sizde kazanir atanirsiniz
MürselSoner, 4 ay önce
Rabbim yardımcınız olsun ve kaza, beladan korusun işiniz de hayırlı uğurlu olsun. Ben ilk atamayı 1 puanla kaçırdım bugünlerde de hep bir tedirginlik içerisindeyim düz lise mezunu olduğum için ambulans şoförü olamayacağımı düşünüyorum puanım 77,56 ikinci atamada şansım ne olur yada tercihlerde özel koşul ve nitelikler değişir mi? 1. Alımda ki destek personeli şoför branşına tüm kriterlerim tam olarak uyuyordu acaba ikinci de aynısı gibi olur mu?

MürselSoner
Memur
08 Şubat 2023 00:36

Amin Cevabın için de ben teşekkür ederim. Rabbim kaza beladan uzak eylesin.
Konnegeer, 4 ay önce
Ayni sartlar olacağını düşünüyorum. Sartlari degistirmezler. lise konusuna takılma puanin da iyi ikinci alimda inşallah kazanirsin kardeşim. Dualarin için teşekürler insallah sizde kazanir atanirsiniz

MürselSoner
Memur
19 Mart 2023 01:17

Hocam size hayırlı işler diliyorum. Maaş hakkında bilgi vermeniz mümkün müdür acaba?
Konnegeer, 4 ay önce

cemalettin32
Aday Memur
19 Mart 2023 12:36

Mesaisiz taban teşvik yemek maaş 14 15 bin oluyor b sınıfı ehliyet ambulans sürer 3+1 kadrolu istasyona atanınca refakat nöbeti ardından ambulans sürüyorsunuz

MürselSoner
Memur
19 Mart 2023 12:53

Hocam refakat nöbeti nedir?
cemalettin32, 2 ay önce
Mesaisiz taban teşvik yemek maaş 14 15 bin oluyor b sınıfı ehliyet ambulans sürer 3+1 kadrolu istasyona atanınca refakat nöbeti ardından ambulans sürüyorsunuz

Memuradayif
Kapalı
20 Mart 2023 17:32

hocam iş durumundan biraz bahsedermisiniz 82 puanım var ikinci atamalara gelme durumu sizce nedir

vatskenaydu
Şube Müdürü
20 Mart 2023 20:31

Ambulanstaysanız ekibe 4. olarak nöbet tutuyorsunuz. 3 kişi ve artı olarak siz.
MürselSoner, 2 ay önce
Hocam refakat nöbeti nedir?
Toplam 43 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi