Biraz edep. Muhatap almam için saygıyı elden bırakmayın Bittabi ben haşa tanrı değil bir beşerim. Ve beşerin en önemli noksanlığı yanlış yapmasıdır. Ben her dediğim doğrudur nasıl derim. Lakin yanlışımı aklıma gösterecek fikir sahibi akıllar isterim. Bakınız siz sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek içer atasözünü duydunuz mu? Bakınız jandarma bu hakları içislerine bagli memur iken almadi jandarma TSK bünyesinde iken TSK ile birlikte elde ettiği kazanımlar neticesinde böyle. Ve TSKnın bu ülkede yaptığı darbeleri hatırlamayan yoktur. Demem o ki devlette süreklilik esastır. Devlet( sivil kanat) kendisini devamlı ısıran dış gösteren ikinci bir yılana izin vermez. Muammerarici, 4 ay önce - Alıntıya git
Biraz edep.
Muhatap almam için saygıyı elden bırakmayın
Bittabi ben haşa tanrı değil bir beşerim. Ve beşerin en önemli noksanlığı yanlış yapmasıdır. Ben her dediğim doğrudur nasıl derim. Lakin yanlışımı aklıma gösterecek fikir sahibi akıllar isterim.
Bakınız siz sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek içer atasözünü duydunuz mu?
Bakınız jandarma bu hakları içislerine bagli memur iken almadi jandarma TSK bünyesinde iken TSK ile birlikte elde ettiği kazanımlar neticesinde böyle.
Ve TSKnın bu ülkede yaptığı darbeleri hatırlamayan yoktur. Demem o ki devlette süreklilik esastır. Devlet( sivil kanat) kendisini devamlı ısıran dış gösteren ikinci bir yılana izin vermez.
Son cumlemiz uygun olmamış yılan ile biten tsk bu ulke için binlerce şehit vermiştir elbette tarihte kötü sonuçlar doğuran vakalar olmuştur bunu kimse ssvunmaz ukkeyede faydası olmamıştır zarar olmuştur hem fikiriz Mazeret38, 4 ay önce - Alıntıya git
TSK ya yılan demedim misal verdim. Hani eskilerde bir söz vardır aynı delikten iki kere ısırılmamak o hesap.
Jandarma sonuna kadar hak ediyor o maaşı. tegmen-kayzer, 4 ay önce - Alıntıya git
Jandarma sonuna kadar hak ediyor o maaşı.
Polis belki daha fazla hak ediyor. Ki konumuzda bu değil. O yüzden iki kurum arasında fitne ekme bu ne kurumlara nede devlete yarar sağlar
Polis belki daha fazla hak ediyor. Ki konumuzda bu değil. O yüzden iki kurum arasında fitne ekme bu ne kurumlara nede devlete yarar sağlar Muammerarici, 4 ay önce - Alıntıya git
O zaman burda kimse kendini askerle kıyas etmesin. Polislik ayrı askerlik ayrıdır. Polislik askerlik yanında kek kalır. Ama deseniz polis çok mu alıyor bana göre az alıyor.
O zaman burda kimse kendini askerle kıyas etmesin. Polislik ayrı askerlik ayrıdır. Polislik askerlik yanında kek kalır. Ama deseniz polis çok mu alıyor bana göre az alıyor. Anuşirvann, 4 ay önce - Alıntıya git
Birinci husus jandarma artik asker degil genel kolluk yani içişlerine bağlı taşra polisi yahut polis merkez jandarması
İkinci husus bak basit bir misal ile açıklayayım kim kek kim acılı adana belki anlarsın. Bursanin bir ilçesinde çalıştım. Orada 150 personel ile 300bin kişiye hizmet vermeye çalışıyorduk. 150 personelden son 5-6 yıl içinde 12 tanesi 40 yaşını bulmadan beyin kanaması kalp krizi kanserden vefat etti. 1 kişi görevi başında sehid oldu. Aynı yıl içerisinde diğer memuriyetlerden buna jandarma ve asker dahil mevcut kadrosunun yüzde 10nu hastalık sebebiyle 40lı yaşlarda kaç tane personeli hayatını kaybetmiştir. Bırak memurları bulunduğum ilce de serbest bolge vardi 10 binlerce işciden kaci 50 yasini gormeden hastaliktan öldü. Emin ol araştırdım sıfır.
Yine düzenli olarak intihar eden kaç meslek grubu var buna jandarma ve askerlik dahil maalesef polisler açık ara önde bu kek olduğu için değil herhalde.
Bu saldırganca ve hoyratça tutumunuz devam ederse gelecek okkalı cevaplara hazır olun ve kurumlar arası fitne tohumları ekmeyi bırakın
Birinci husus jandarma artik asker degil genel kolluk yani içişlerine bağlı taşra polisi yahut polis merkez jandarması İkinci husus bak basit bir misal ile açıklayayım kim kek kim acılı adana belki anlarsın. Bursanin bir ilçesinde çalıştım. Orada 150 personel ile 300bin kişiye hizmet vermeye çalışıyorduk. 150 personelden son 5-6 yıl içinde 12 tanesi 40 yaşını bulmadan beyin kanaması kalp krizi kanserden vefat etti. 1 kişi görevi başında sehid oldu. Aynı yıl içerisinde diğer memuriyetlerden buna jandarma ve asker dahil mevcut kadrosunun yüzde 10nu hastalık sebebiyle 40lı yaşlarda kaç tane personeli hayatını kaybetmiştir. Bırak memurları bulunduğum ilce de serbest bolge vardi 10 binlerce işciden kaci 50 yasini gormeden hastaliktan öldü. Emin ol araştırdım sıfır. Yine düzenli olarak intihar eden kaç meslek grubu var buna jandarma ve askerlik dahil maalesef polisler açık ara önde bu kek olduğu için değil herhalde. Bu saldırganca ve hoyratça tutumunuz devam ederse gelecek okkalı cevaplara hazır olun ve kurumlar arası fitne tohumları ekmeyi bırakın Muammerarici, 4 ay önce - Alıntıya git
Arkadaş fitne tohumları lafını jandarma çok alıyor diyen meslektaşlarına söyle sen. Bu arada ben jandarma da değilim askerim. Ama abim jandarma asssubay olduğu için iyi bilirim. Bana gelince ben aylarca dağlarda silah arkadaşlarımla ölümle yaşadım. Özel harekatı hariç tutuyorum sizin meslek bize göre rahat. Kimse de burda artistlik yapmasın. Son sözüm dediğim gibi polis maaşları bana göre de az. İnşallah adam akıllı bir zam alırsınız.
Arkadaş fitne tohumları lafını jandarma çok alıyor diyen meslektaşlarına söyle sen. Bu arada ben jandarma da değilim askerim. Ama abim jandarma asssubay olduğu için iyi bilirim. Bana gelince ben aylarca dağlarda silah arkadaşlarımla ölümle yaşadım. Özel harekatı hariç tutuyorum sizin meslek bize göre rahat. Kimse de burda artistlik yapmasın. Son sözüm dediğim gibi polis maaşları bana göre de az. İnşallah adam akıllı bir zam alırsınız. Anuşirvann, 4 ay önce - Alıntıya git
Arkadaşın avukatı değilim. Lakin siz konuyu yanlış anlamışsınız ben polislerin neden fazla zam alamayacağını aktarırken aynı saikler niye jandarmada işlemiyor diye haklı serzenişte bulundu.
Bakınız jandarma asker degil polisin muadili poliste jandarmanın muadili bu bakımdan eşit şartları istemek hakları kimse jandarma az alsın demiyor. Polis ile jandarma kanunen eş değer oldukları için poliste aynı özlük haklarını istiyor. Bilmem anlatabildim mi
Polislerin çalışma şartları gerçekten zor. Benim kardeşim de polis. Ve şuan hiçbir memur hakkettiği maaşı almıyor. Bana göre şuan en düşük derecedeki bekar memurun ocak ayında en az 16 bin lira net maaş alması gerekir.
Arkadaşım bak jandarma subayıyım ben ve görevimiz gerçekten zor. Yıllarca doğuda görev yaptım. Ben sizin göreviniz basit demiyorum ama burda bazı polis arkadaşlar jandarma neden çok alıyor gibi imalarda bulunmuş. Ben ilk yazdığım yazıda da söyledim. Bana göre polisin maaşı az. Şuan yeni başlayan bir polis ocak ayında en az 20 bin lira maaş almalı bana göre. Diğer kurumlardaki memur kardeşlerim de iyi maaşı hakediyor. Ama jandarma maaşını dile dolamak fitnenin ta kendisidir.
Arkadaşım bak jandarma subayıyım ben ve görevimiz gerçekten zor. Yıllarca doğuda görev yaptım. Ben sizin göreviniz basit demiyorum ama burda bazı polis arkadaşlar jandarma neden çok alıyor gibi imalarda bulunmuş. Ben ilk yazdığım yazıda da söyledim. Bana göre polisin maaşı az. Şuan yeni başlayan bir polis ocak ayında en az 20 bin lira maaş almalı bana göre. Diğer kurumlardaki memur kardeşlerim de iyi maaşı hakediyor. Ama jandarma maaşını dile dolamak fitnenin ta kendisidir. tegmen-kayzer, 4 ay önce - Alıntıya git
Hiçbir aklı başında vicdanı olan meslektaşım jandarmayı bırak hiç kimsenin maaşında gözü yok olamaz. Lakin bizim derdimiz eşit işe eşit ücret ve risk faktörleri göz önüne alınarak şartların düzeltilmesi.
Benim konuma istinaden arkadaş madem bu dediklerin doğru ise niye jandarma, öğretmen hemşire doktor İmam vs de bunlar işlemiyor ve şartları iyileşiyorda polise gelince mi akıllarına geliyor diye bir serzeniş ki haklı lakin polise asla hak ettiği maaşı vermezler veremezler vermek istemezler sebepleri var bir kısmını yazdım bunun a partisi b partisi ile alakası yok kim gelirse gelsin vermez.
Ocakta 20 diyor şaka mısın sen ??? 30 dan aşağısı Polisi ezmektir . Ekonomi senin işin değil anlaşılan sen git mesleğini yap !!!
Tüm memurların mesai saat ücretlerini esitlesinler, en mantıklı çözüm bu, ama yapmazlar polis hariç kimsenin işine gelmez çünkü.
Polis birlik olmazsa, korkarsa, hakkını tweet atarak bile aramazsa niye hakkını sana versinler ki? Ağlamayan bebeğe kim meme verir? Bunlardan ses yok, bunların keyfi yerinde derler....
Ekonomik olarak özgürleşen birey, sinemaya, tiyatroya, tatile gider. Kültürü artar, geçim derdi azaldığı için kitap okur, fikri gelişimini tamamlar, düşünen, yorumlayan bir birey olur, sağlıklı beslendiği içinde bedenen zinde olur, psikolojisi moral motivasyonu yerinde olduğu içinde yönlendirilmesi ve manipülasyonu zor olur. Bu şartlar altında yönetici olanların düşünen, yorum yapan, sorgulayan asttan ziyade bıkkın, hayata küsmüş kendini gelistirememiş astları tercih etmesi elzemdir. Muammerarici, 4 ay önce - Alıntıya git
Ekonomik olarak özgürleşen birey, sinemaya, tiyatroya, tatile gider. Kültürü artar, geçim derdi azaldığı için kitap okur, fikri gelişimini tamamlar, düşünen, yorumlayan bir birey olur, sağlıklı beslendiği içinde bedenen zinde olur, psikolojisi moral motivasyonu yerinde olduğu içinde yönlendirilmesi ve manipülasyonu zor olur. Bu şartlar altında yönetici olanların düşünen, yorum yapan, sorgulayan asttan ziyade bıkkın, hayata küsmüş kendini gelistirememiş astları tercih etmesi elzemdir.
Hangi aralıkta yapıyon bunları.. merak ettim. Biz uyuduk uyandık surekli görevdeyiz ne ara sinemaya tiyatroya gidecen de kitap okuyacan , verilmeyen surekli kesileb izinlerden ne ara tatile felan gidecen yani..