Anlamıyorum arkadaş biz ilk başladığımızda şefimizden habersiz bir yere gitmezdik bırak araç içinde Uyumayı , telsizi bırakıp gitmeyi. Özellikle 3 4 aylıkmemurlar bi acayip. Gündüz gündüz adam aracın içinde uyuyor uyarıyorum tamam diyor bir daha bir daha umursamıyor. Yetmemiş bunlara eğitim!!!
Eksi verenler muhtemelen bu yenilerdir
Anlamadım neden forum editörlerinde
Bunu burda yazacağına üstlerine ilet birader
Bunu burda yazacağına üstlerine ilet birader ultraky, 4 ay önce - Alıntıya git
İnanmak mı neye inanacak. Adam polis olmuş yapılıp yapılmaması gereken şeyleri bilmiyor mu? Şunu yap bunu yap demeye gerek var işte görüntü bunu gerektiriyor
Anlamadım neden forum editörlerinde uluslararası2, 4 ay önce - Alıntıya git
YENİLERİN NİYE BÖYLE OLDUGUNU ANLAMAK İÇİN;
BUGÜN AÇIKLANAN SPOTYFY LİSTESİNE BAKIN. GÜLMEKTEN CAMDAN ATLADIM.
Mesleğe yeni alınan pomem li kızların sacma sapan meslek dışı hareketleri.
Tercih mi , sen polis misin acaba? Öyle talep de bulunup da ben x şahıs ile çalışmak istiyorum veya istemiyorum diyebiliyor musun sen?
Ne alakası var , millet neler yazıyor yok mobbing, iade, çalışma saatleri vs bu mu göze batacak arkadaş
Ne alakası var , millet neler yazıyor yok mobbing, iade, çalışma saatleri vs bu mu göze batacak arkadaş uluslararası2, 4 ay önce - Alıntıya git
Tercih mi , sen polis misin acaba? Öyle talep de bulunup da ben x şahıs ile çalışmak istiyorum veya istemiyorum diyebiliyor musun sen? uluslararası2, 4 ay önce - Alıntıya git
Mesleğe yeni alınan pomem li kızların sacma sapan meslek dışı hareketleri. memet60, 4 ay önce - Alıntıya git
Onlar polis değil bayan memur 😀
Kardeşim ne 10 saat adam dikmesi , ne izin yakması aynı çalışıyoruz adamla aynı neyden bahsediyorsun sen ya . Herkes yerini bilecek demişsin ya ?kraldan çok kralcısınız siz şefler? diye sicil mesleği bu kabulleneceksiniz bu siz alt devreler de !!!
Ayrıca daha sıcak büro yüzü görmedim ben, mesleğe çevikte başladım o dediğin izin yanmaların 10 saat nöbet tutmaların alasını yaptım boş keseden konuşma. Yine de yeni gelenler gibi olmadık çok şükür