Editörler : ProletariatKubil ay
01 Aralık 2022 12:29

Yenilerin saygısızlığı

Anlamıyorum arkadaş biz ilk başladığımızda şefimizden habersiz bir yere gitmezdik bırak araç içinde Uyumayı , telsizi bırakıp gitmeyi. Özellikle 3 4 aylıkmemurlar bi acayip. Gündüz gündüz adam aracın içinde uyuyor uyarıyorum tamam diyor bir daha bir daha umursamıyor. Yetmemiş bunlara eğitim!!!

uAYur ccc
Memur
01 Aralık 2022 12:48

Suç bu forumun editörlerinde.
01 Aralık 2022 12:58

Eksi verenler muhtemelen bu yenilerdir

01 Aralık 2022 13:04

Anlamadım neden forum editörlerinde

ultraky
Memur
01 Aralık 2022 14:17

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Bunu burda yazacağına üstlerine ilet birader

solder312131
Memur
01 Aralık 2022 14:20

Sanki yeni ustlerimiz çok iyi de kimi kime şikayet edecen
ultraky, 6 ay önce

Bunu burda yazacağına üstlerine ilet birader

Gydm
Müsteşar Yardımcısı
01 Aralık 2022 14:25

Uyuyan adamı çok seviyorum. Son derece zararsızdır boş konuşmaz yeterki uyusun baş tacı. Hem uyumaz hem uyutmaz ise o tehlikelir. Neden uyuyorsun deme lütfen neden bir mesai 13 saat de. Gece uyumadan çıkmıyor. Son derece savunmasız oluyorum.

karakol38
Yasaklı
01 Aralık 2022 15:01

Önce sakin olmalıyız. Muhtemelen hakılısındır ama genellemek doğru değil. Kimseye şunu yap bunu yap demeye gerek yok insanın neyin doğru neyin yanlış olduğuna önce kendi inanması gerekiyor
01 Aralık 2022 15:27

İnanmak mı neye inanacak. Adam polis olmuş yapılıp yapılmaması gereken şeyleri bilmiyor mu? Şunu yap bunu yap demeye gerek var işte görüntü bunu gerektiriyor

uAYur ccc
Memur
01 Aralık 2022 15:38

Dile getirdiğin konuda haklı olabilirsiniz lakin burası tüm herkese açık bir forum.sadece emniyet personeli yok.burada kurduğumuz bir cümleden, yorumdan kanı bozuk köpekler birikim yapıyor.TÜM MESLEKTAŞLARIMDAN BU KONUDA AZAMİ HASSASİYET BEKLİYORUM. konu ve içerik değerlendirmesi kesinlikle yapılmalıdır saygı duyuyorum. FORUM EDİTÖRÜ EĞER POLİS İSE HER KONU İÇİN BAŞLIK AÇILMASINA İZİN VERMEMESİ GEREKİR. O YÜZDEN SUÇ EDİTÖRÜN DEDİM.
uluslararası2, 6 ay önce

Anlamadım neden forum editörlerinde

Kurtarıcılar
Aday Memur
01 Aralık 2022 15:41

Siz de baktınız olmuyor, mesai arkadaşınızı değiştirebilirsiniz. Hepsi aynı olacak değiller ya. Ayrıca yenilerle çalışmak size zor geliyorsa eski memurları da tercih edebilirsiniz.

Topalog
Kapalı
01 Aralık 2022 15:50

YENİLERİN NİYE BÖYLE OLDUGUNU ANLAMAK İÇİN;

BUGÜN AÇIKLANAN SPOTYFY LİSTESİNE BAKIN. GÜLMEKTEN CAMDAN ATLADIM.

memet60
Aday Memur
01 Aralık 2022 15:50

Mesleğe yeni alınan pomem li kızların sacma sapan meslek dışı hareketleri.

01 Aralık 2022 16:14

Tercih mi , sen polis misin acaba? Öyle talep de bulunup da ben x şahıs ile çalışmak istiyorum veya istemiyorum diyebiliyor musun sen?

01 Aralık 2022 16:16

Ne alakası var , millet neler yazıyor yok mobbing, iade, çalışma saatleri vs bu mu göze batacak arkadaş

Kor0430
Aday Memur
01 Aralık 2022 16:26

Kraldan çok kıralcısınız siz şefler. Aynı noktaya 10 saat adamı dikiyorlar, izinleri yakıyorlar uyuyacak tabi adam ne yapacak. Kumanya kokan araç içinde uyumak zorunda kalan adamı boş ver sen. Git sıcak bürolarda masa başında dedikodu ile mesai bitiren meslektaşlarına kinini kus.
uluslararası2, 6 ay önce

Ne alakası var , millet neler yazıyor yok mobbing, iade, çalışma saatleri vs bu mu göze batacak arkadaş

Kurtarıcılar
Aday Memur
01 Aralık 2022 16:34

Niye olmasın, amirine söylersin, o da uygun görürse çalışırsın Polis
uluslararası2, 6 ay önce

Tercih mi , sen polis misin acaba? Öyle talep de bulunup da ben x şahıs ile çalışmak istiyorum veya istemiyorum diyebiliyor musun sen?

01 Aralık 2022 16:49

Onlar polis değil bayan memur 😀

memet60, 6 ay önce

Mesleğe yeni alınan pomem li kızların sacma sapan meslek dışı hareketleri.

01 Aralık 2022 17:36

Kardeşim ne 10 saat adam dikmesi , ne izin yakması aynı çalışıyoruz adamla aynı neyden bahsediyorsun sen ya . Herkes yerini bilecek demişsin ya ?kraldan çok kralcısınız siz şefler? diye sicil mesleği bu kabulleneceksiniz bu siz alt devreler de !!!

01 Aralık 2022 17:39

Ayrıca daha sıcak büro yüzü görmedim ben, mesleğe çevikte başladım o dediğin izin yanmaların 10 saat nöbet tutmaların alasını yaptım boş keseden konuşma. Yine de yeni gelenler gibi olmadık çok şükür

2010ekk
Aday Memur
01 Aralık 2022 17:48

Yenisinin de eskisinin de sıkıntılısı var. Allah iyilerle karşılaştırsın.
Toplam 89 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi