Ben ne yeniyim ne eskiyim. Eski memurların sıkıntılarını anlattırma bana şimdi 1 lira için hesap yapan, vatandaşla küfürlü konuşan, sapik ne ararsan var. Unutma promosyonu yeniler sayesinde aldınız hangi eski memur twit etkinliği düzenledi? Söylediklerinde haklısın ama Zaman değişiyor özeleştiri yapın
Ben de dayı değilim herhalde. Senden önce mesaj atan arkadaşın dediği gibi eskinin de yeninin de sıkıntılısı var. Zaman değişiyor derken bu zamanın değişmesi gündüz gündüz görev sırasında uyumayı , telsizi boşver demeyi gerektirmiyor herhalde. Hastaysa hasta olduğunu ya da başka sıkıntısını söyler mesai boyunca yatırırız. Elbette dediğim tüm herkesi kapsamıyor , aynı senin 1 tl ,küfürlü konuşma ,sapıkçahareketlerin kapsamadığı gibi ?
Ne alakası var ya beni tanımadan etmeden nasıl böyle bir yorum yapabiliyorsun sen
Bunu konuyu açan kişinin nasıl bir polis olduğu çok belli görev olunca yeniler gitsin dersiniz. İzne ve paraya gelince biz gidelim dersiniz. İşine gelince o da polis bende polisim dersiniz. İşinize gelince o yapsın o etsin dersiniz. (Tüm eski memurlara sözüm yok bu konuyu açan gibi memurlara bu yazdıklarim)
Bunu konuyu açan kişinin nasıl bir polis olduğu çok belli görev olunca yeniler gitsin dersiniz. İzne ve paraya gelince biz gidelim dersiniz. İşine gelince o da polis bende polisim dersiniz. İşinize gelince o yapsın o etsin dersiniz. (Tüm eski memurlara sözüm yok bu konuyu açan gibi memurlara bu yazdıklarim) XxxKaanXxx, 4 ay önce - Alıntıya git
sana ne la sana ne herif istediği yerde uyusun hatta uyandırma bırak herifi..hatta gürültü yapanları da uyar rahat uyusun herif :DDD
Ben ne yeniyim ne eskiyim. Eski memurların sıkıntılarını anlattırma bana şimdi 1 lira için hesap yapan, vatandaşla küfürlü konuşan, sapik ne ararsan var. Unutma promosyonu yeniler sayesinde aldınız hangi eski memur twit etkinliği düzenledi? Söylediklerinde haklısın ama Zaman değişiyor özeleştiri yapın Sibellll27, 4 ay önce - Alıntıya git
yaş kaç sibel kemale erdimi, ;))
Mesleğe yeni alınan pomem li kızların sacma sapan meslek dışı hareketleri. memet60, 4 ay önce - Alıntıya git
Mesleğe yeni alınan pomem li kızların sacma sapan meslek dışı hareketleri.
la memo sana pasmı vermiiiler yoksa he.kıskanıyınmı la ;))
Kaan , senin okumanda ya da okuyup anlatmanda problem mi var. Sence bir kerelik de değil beraber çalışmaya başladığımızdan beri sürekli uyuması ve benim uyumaya fırsatım kalmayıp mesai bitimine kadar şoförlük yapmam ya da telsizi alıver dediğimde boşver telsizi demesi normal mi? Evet sıracılık mesleğitabi ki biyerde ek görev varsa o gidicek ne bekliyordun sen. Sana kesin dediğin gibi yapıyorlar ama ordasesini çıkartamadığın için burda klavye delikanlılığı yapıyorsun
La pajazit misin nesin sibellll nickli kişinin mesajındayazdığı sapık kategorisine sen giriyorsun işte yazdığın iletilerden belli oluyor kendini daha fazla küçük düşürme yol al. Biraz ciddi ol ki ciddiye alalım seni
La pajazit misin nesin sibellll nickli kişinin mesajındayazdığı sapık kategorisine sen giriyorsun işte yazdığın iletilerden belli oluyor kendini daha fazla küçük düşürme yol al. Biraz ciddi ol ki ciddiye alalım seni uluslararası2, 4 ay önce - Alıntıya git
dayı dayııı kendine gel bak kendine gitiririm seni dayııı sana ne la herifin uykusundan ne uyandırıyon herifi.sibele ne yazdık yaş kemale erdimi demek sapıklıkmı oluyu dayııı bunamışsında sen belli :DDD
ne sapıklığı yaptık dayıııı kaşıntın varsa ben yaşlı dayı kaşımam başka yere hade bakem ;))
la dayı senin beyin dumura uğramış, bak 3600ünde çıkıyor artık bırak mesleği örgünü ör evde hade bakimmm ;))
Git amirine şikayet et bak bakalım bir daha uyuyor mu. 3-4 aylık memursa asalet tastik değildir komiser rapor tutarsa direkt ihraç. Nereden geliyor bu cesaret anlamıyorum.
Bu bazıları beni 20 25 yıllık memur sanıyor galiba , 12 yıllık memurum ben daha dayı olacak seviyede değilim
Ayrıca bazı o dayı diye hitap ettiklerimizin evet yanlışları var hem de çok . Ama eski polisliği de herkes biliyor şimdiki gibi polise diklenme , polisle laubali laubali konuşma falan yoktu.
Bilader az seviyeli konuş bu forumu herkes okuyor ayıp yazdığın şeyler. Polis olduğuna inanmıyorum. Kaybol buradan.