bekarım dayı bildiğin güzel hatun varmı ciddi niyetteyim bilgin olsun sapık değilim korkma ;))
Joker, hele şükür anlayan biri çıktı teşekkürler . Nerden buluyor bu cesareti işte bu kadar rahat olunur mu yaa
Joker, hele şükür anlayan biri çıktı teşekkürler . Nerden buluyor bu cesareti işte bu kadar rahat olunur mu yaa uluslararası2, 4 ay önce - Alıntıya git
la dayı korkma la hemende şikayet etmişsin beni.buradan sana uzatamam korkma hemen ;))
dayıııı kızma la dayı tansiyon şeker yükselcek bak yazık olacak sana aman diyim :DDD
Bu bazıları beni 20 25 yıllık memur sanıyor galiba , 12 yıllık memurum ben daha dayı olacak seviyede değilim uluslararası2, 4 ay önce - Alıntıya git
Bu bazıları beni 20 25 yıllık memur sanıyor galiba , 12 yıllık memurum ben daha dayı olacak seviyede değilim
dayııı kaç hesapla şikayet ediyon beni yine uyarı geldi dayı..tamam sakin ol dayı bi bardak su iç rahatla kalp malp aman ha :DDD
Ben 7 yıllık memurum vallaha eskilerden tek öğrendiğim bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafası.Ha o yuzden bu teşkilat iki arpa yol alamamış
Mesleğe yeni alınan pomem li kızların sacma sapan meslek dışı hareketleri. memet60, 4 ay önce - Alıntıya git
Mesleğe yeni alınan pomem li kızların sacma sapan meslek dışı hareketleri.
Burada yeni eski ayrımına gidersen milleti birbirine düşürürsün. Eğer niyetin iyiyse zaten böyle bir başlık açmazsın.
Yenilerden de eskilerden de sıkıntılı adamlar var. Bunu iyi biliyorsun. Yenilerden uyuyan var işleri aksatan vs... Bir sürü şey sayabilirim, aynı şekilde eskilerden de alkol alan vs. Bir sürü şey gördü bu gözler. Sıkıntılı personel sıkıntılıdır yenisi eskisi olmaz.
Senin gibi memurlar, kendini şef diye adlandırıp yeni memurları emir eri gibi görüp komiserlerin amirlerin müdürlerin ve en önemlisi de "şef" diye poh pohladıkları polis memurlarının geçmişte kendi üzerinde ego tatminine izin verip bir alt devresine de bunu uygulama hakkını kendinde gören yeni memurlar üzerinde ego tatmini yapmaya çalışan memurlardan bir tanesisin anladığım kadarıyla.
Emniyet teşkilatı yönetmeliğinde şeflik diye bir rütbe yoktur bu bir. İkincisi sen o uyuyan memuru uyarma haddine ve yetkisine sahip değilsin ego tatmini yapamazsın, sen kendi işini kendin iyi yap başkası seni ilgilendirmez. Kimseyi uyarma aşağılama hakkın yok. Bir sıkıntı görüyorsan komiserine sözlü veya yazılı olarak bildirirsin, komiser de uygun görürse sözlü olarak herkesin içinde olmayacak şekilde rencide etmeden uyarır veya tutanak tutar yaptırım uygulanması için disiplin cezasının önünü açar. Disiplin cezaları senin gibilerin egosunu tatmin etmesinin engellenmesi için var. Yeni memurların hareketlerini bu kadar takip edip kendine dert edinme. Çıkın artık şu şeflik adı altında ego tatmini kafasından.
Istersenin şu Askeri Personel sayfasınada bir bakın, hiç ozellerini bu gibi halka açık sayfada yazıyorlarmı.Adamlarda Dağda taşta görev yapıyor ama kol kırılıp, yen içinde kalıyor.Hey gidi günler hey, eskiler eskiler.
herif nerden buluyor bu cesareti diyor açtığı konuya bak.ya sen nerden buluyon bu cesareti mesleği küçük düşürtücü başlık açıyon dünya alem polisin görevde uyuduğunu okuyor he..söyle nerden buluyon bu cesareti de polişsi küçük düşürtücü konu başlığı açıyon a a...g..malı söyle ;))
Meslekte kaçıncı yılın bilmiyorum ama benim başladığım yıllarda polislik mükemmeldi çok mu çalışıyorduk evet çok mu çile çektik evet ama tadı ayrı güzeldimeslek meslekti şimdi meslek ayaklar altına alınmışdurumda o yüzden şu saatten sonra ben işini savsaklayanlara bile normal gözle bakıyorum aldığı 13 lirakira 7-8 lira yaptığı her işten en basit işten bile soruşturma geçirmesi cabası tehtidler sıkıntılar çok fazla o yüzden böyle şeyler bana normal geliyo
Kaan , senin okumanda ya da okuyup anlatmanda problem mi var. Sence bir kerelik de değil beraber çalışmaya başladığımızdan beri sürekli uyuması ve benim uyumaya fırsatım kalmayıp mesai bitimine kadar şoförlük yapmam ya da telsizi alıver dediğimde boşver telsizi demesi normal mi? Evet sıracılık mesleğitabi ki biyerde ek görev varsa o gidicek ne bekliyordun sen. Sana kesin dediğin gibi yapıyorlar ama ordasesini çıkartamadığın için burda klavye delikanlılığı yapıyorsun uluslararası2, 4 ay önce - Alıntıya git
Kaan , senin okumanda ya da okuyup anlatmanda problem mi var. Sence bir kerelik de değil beraber çalışmaya başladığımızdan beri sürekli uyuması ve benim uyumaya fırsatım kalmayıp mesai bitimine kadar şoförlük yapmam ya da telsizi alıver dediğimde boşver telsizi demesi normal mi? Evet sıracılık mesleğitabi ki biyerde ek görev varsa o gidicek ne bekliyordun sen. Sana kesin dediğin gibi yapıyorlar ama ordasesini çıkartamadığın için burda klavye delikanlılığı yapıyorsun
"Bir lafa bakarım laf mı diyerek bir de adama bakarım adam mı diyerek"
Yeni mezun çalışmaya isteksiz ve ukala bir arkadasa karakolda dedim ki.. gel kardeşim sana CD çözümlemeyi öğreteyim işine yarar herzaman karşına cıkar dedim. Arkadasın bana cevabı gerek yok abi ben youtube acar 2 dk da öğrenirim oldu. Al işte.. açıp youtıbe dan öğrwnecekmiş.. Bende arkadası kendi halinde takılması için nöbet kulubesine yonlendirdim.
Uykusuzsa yardımcı oluver ölür müsün? ya da bunu sürekli tekrarlıyorsa üste bildiriceğini söylersin. Burada tüm yeni personeli genelleme yaparak konu açmakta anca sizin gibi eskilere yakışır. Haksızlık yapana ses çıkarmaz, astınıza anca çemkirirsiniz!
Uykusuzsa yardımcı oluver ölür müsün? ya da bunu sürekli tekrarlıyorsa üste bildiriceğini söylersin. Burada tüm yeni personeli genelleme yaparak konu açmakta anca sizin gibi eskilere yakışır. Haksızlık yapana ses çıkarmaz, astınıza anca çemkirirsiniz! yuceermusa, 4 ay önce - Alıntıya git
11 yıllık memurum 3 yıllık memur bana ismimle 2 çay ister gibi çağırdı. Sakladım zamanı geldiğinde yanıma verdiklerinde ben yanımda saygısız adam istemem dedim. 1 ay geçmedi başkalarına da aynısını yapmış şuan istenmeyen personel olarak devam ediyor. Uyarıp uyarıp burada niye söylediklerimi yapmıyor diye yakınmaya gerek yok sen söylediğini yaptıracaksın çünkü hesabını sen verirsin. Söz geçiremiyosan gidipte bunu sağda solda anlatma direk amirle görüşüp değiştir.