Editörler : ProletariatKubil ay
05 Aralık 2022 17:11

pajarzit
Yasaklı

Pajarzit, beş para etmezsin. Daha önceden de söyledim bunu sana koymuyor mu hiç

uluslararası2, 6 ay önce - Alıntıya git

bana değilde anlaşılan yeni polisler sana iyi koymuş ki bir zorun var yenilerle.çok uğraşma bak adamlar genç anladın sen tenhada menhada yakalarlar dayı mayın demezler ona göre ;))

05 Aralık 2022 17:14

pajarzit
Yasaklı

olmm la dayıı yenilerle uğraşma bak patiskadan atlayacaklar diyorum.senin sağlığın ve sıhhatin için söylüyorum iyilik yapıyorum la dayı sana :DDD

05 Aralık 2022 18:49

isbas
Memur

Herkes birbirine laf yetiştireceğone daha rahat nasıl çalışabiliriz diye düşünün ..milletten daha fazla çalışıyoruz yıllık izinlerimixi bile xar zor kullandiriyorlar..kendinizi zorlamayın olduğu kadar deyin..siz kendinizi dusunmezseniz sizi kimse düşünmez ..yoruldun git dinlen demez

05 Aralık 2022 22:03

Ayhan5414
Yasaklı
Kardesim kuşak farkı var zamanın da bizimle babalarımızın büyüklerimizin nasıl kafa yapısı uyuşmuyorsa şimdide gençlerle bizim uyuşmuyor yeri geliyor evdeki çocuğumuz bize beni anlamıyorsun deyip kenara çekiliyor zaman değişiyor biz eskide kaldık ama bir gerçek var şimdiki gençler biz eskilerden daha çok hakkını arıyor hangimiz amiri müdürü devleti hakkımızı aramak için mahkemeye verdik hadi onlar daha genç kalem tutmasını bilmeyen hala yalakalik derdinde olan koca koca yaş haddini bekleyen devrelerim var buna ne diyelim
pls50, 6 ay önce - Alıntıya git

Kuşak farkı var tabiiki ama bize göre daha kolay şartlarda çalışıyorlar evet haklarını istiyorlar ama hak istemek için tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan bu maasida hakketmek lazım bu işlerde yapılacak sıkıntı yasamiyorlarsa bizim sayemizde yasamiyor genç arkadaslar... Çünkü arkalarını topluyoruz maalesef

Ekiplere bakıyorum pırıl pırıl gençler bizden çok daha zekiler ama vatandaşla konuşma tarzlari çok kötü ve iş konusunda tembeller... Neyse Allah sonumuzu hayır etsin

05 Aralık 2022 22:13

Çevikçi bir genç
Memur

Bu meslek sicil mesleği bunu kabullenemeyen pomem ehli mesleği terk edebilirler

05 Aralık 2022 22:55

pls50
Şef

Bazı arkadaşların okuduğunu anlama konusunda cidden problemleri var. Biri demiş ki al karşına konuş, belki gece çalışmaya alışık değil. Birader oku bi okugündüz uyuyor ekip aracında diyorum ben konuya gidiyorum arkadaş uyuyor ve diyorum ki uyarmama rağmen hala devam ediyor. Anlama konusunda problemin var mı hala resim çizerek de anlatayım mı sana?

uluslararası2, 6 ay önce - Alıntıya git
Yenilerin saygısından bahsediyorsun ben senden kaç yaş büyüğüm hem meslek olarak hemde yaş farkı olrak alaycı şekilde cevaplara bak seni büyüğüne saygın yokki senden küçüklerin sana neden saygı duymadığını senin şefliğini neden tinlamadiklarini şimdi daha iyi anlıyorum iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır hadi sağlıcakla kal Allah seninle görev yapan gençlere sabır versin
05 Aralık 2022 22:58

pls50
Şef

Kuşak farkı var tabiiki ama bize göre daha kolay şartlarda çalışıyorlar evet haklarını istiyorlar ama hak istemek için tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan bu maasida hakketmek lazım bu işlerde yapılacak sıkıntı yasamiyorlarsa bizim sayemizde yasamiyor genç arkadaslar... Çünkü arkalarını topluyoruz maalesef

Ekiplere bakıyorum pırıl pırıl gençler bizden çok daha zekiler ama vatandaşla konuşma tarzlari çok kötü ve iş konusunda tembeller... Neyse Allah sonumuzu hayır etsin

Ayhan5414, 6 ay önce - Alıntıya git
Amin kardesim
06 Aralık 2022 02:02

Saglık com
Aday Memur
Gerçekten mesleğe bu kadar kolay girip burda böyle saygısızca yazan yeni arkadaşlar gerçekten çok üzücü yok dikkat et yalnız yakalarlar ne biliyim ne önemli olan yeni yada eski olmak değil birbirinine saygılı olmak dışardan bakınca gerçekten böyle saygısızca konuşarak kurum kalitenizi düşündüğünüz çok ortada bunları görmek üzücü umarım bir an önce bunun farkına varıp böyle forumlarda laf yetiştirmek yerine birbirinize saygı göstermeyi öğrenirsiniz.......
28 Aralık 2022 23:14

Uye2345

Denem e

Toplam 89 mesaj