Bazı arkadaşların okuduğunu anlama konusunda cidden problemleri var. Biri demiş ki al karşına konuş, belki gece çalışmaya alışık değil. Birader oku bi okugündüz uyuyor ekip aracında diyorum ben konuya gidiyorum arkadaş uyuyor ve diyorum ki uyarmama rağmen hala devam ediyor. Anlama konusunda problemin var mı hala resim çizerek de anlatayım mı sana?
uluslararası2, 6 ay önce - Alıntıya git
Yenilerin saygısından bahsediyorsun ben senden kaç yaş büyüğüm hem meslek olarak hemde yaş farkı olrak alaycı şekilde cevaplara bak seni büyüğüne saygın yokki senden küçüklerin sana neden saygı duymadığını senin şefliğini neden tinlamadiklarini şimdi daha iyi anlıyorum iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır hadi sağlıcakla kal Allah seninle görev yapan gençlere sabır versin
Yenilerin saygısından bahsediyorsun ben senden kaç yaş büyüğüm hem meslek olarak hemde yaş farkı olrak alaycı şekilde cevaplara bak seni büyüğüne saygın yokki senden küçüklerin sana neden saygı duymadığını senin şefliğini neden tinlamadiklarini şimdi daha iyi anlıyorum iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır hadi sağlıcakla kal Allah seninle görev yapan gençlere sabır versin