Editörler : crops35
01 Aralık 2022 14:58

Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası

Merhabalar sakarya üniversitesinde uzaktan eğitimle verilen Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı dersi katiplik adına kullanılabilir mi bilgisayar işletmenliği sertifikası yerine geçer mi?

Topalog
Kapalı
01 Aralık 2022 15:47

geçer. boşuna para kaptırmayın bu kurslara. transkript al yeterli.

ahmeterdal91
Memur
02 Aralık 2022 16:33

Merhaba, kâtiplik için ders transkripti yeterlidir. İlan detaylarında bu konuyla ilgili detaylı bilgiler verilir. Ek olarak yine de elimde bir sertifika olsun istiyorsanız halk eğitim merkezlerinde verilen kurslara katılabilirsiniz.

memuraday19
Aday Memur
03 Aralık 2022 22:47

Hocam ben bir kursa kaydoldum MEB onaylı bu sınavlar halk eğitimle aynı mı yapılır sonuçta ikiside aynı il müdürlüğüne bağlı

ahmeterdal91, 2 yıl önce

Merhaba, kâtiplik için ders transkripti yeterlidir. İlan detaylarında bu konuyla ilgili detaylı bilgiler verilir. Ek olarak yine de elimde bir sertifika olsun istiyorsanız halk eğitim merkezlerinde verilen kurslara katılabilirsiniz.

ahmeterdal91
Memur
05 Aralık 2022 13:07

M.E.B onaylı olması yeterlidir hocam.

memuraday19, 2 yıl önce

Hocam ben bir kursa kaydoldum MEB onaylı bu sınavlar halk eğitimle aynı mı yapılır sonuçta ikiside aynı il müdürlüğüne bağlı

Ferhatkara
Aday Memur
05 Aralık 2022 14:09

sertifika şartmı başka ne sunabiliriz?

memuraday19
Aday Memur
05 Aralık 2022 15:25

Hocam peki bu sertifika alımlara yetişmezse örgün eğitimde alınan bilgisayar dersi bu sertifika yerine geçebiliyormuş bunu nasıl belgeleyebilirim okula gidip imzalı transkript mi almam lazım başarıyla geçtiğime dair?

ahmeterdal91, 2 yıl önce

M.E.B onaylı olması yeterlidir hocam.

ahmeterdal91
Memur
06 Aralık 2022 12:15

Evet öğretim görmüş olduğunuz kurumdan böyle bir belge alabilirsiniz. Sertifika yetişmediği takdirde bu adımı uygulayıp kolaylıkla sınavlara giriş hakkı elde edebilirsiniz. Çünkü ders transkriptinin sertifika niteliği gördüğü daha önceki ilanlarda da bir ilan maddesi olarak yer aldı. Yani siz artık alımlara odaklanın sınavlarınıza hazırlanın klavye çalışın. Gerisi kolay Allah'ın izniyle.

memuraday19, 2 yıl önce

Hocam peki bu sertifika alımlara yetişmezse örgün eğitimde alınan bilgisayar dersi bu sertifika yerine geçebiliyormuş bunu nasıl belgeleyebilirim okula gidip imzalı transkript mi almam lazım başarıyla geçtiğime dair?

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi