Editörler : crops35
01 Aralık 2022 14:58   

Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası

Merhabalar sakarya üniversitesinde uzaktan eğitimle verilen Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı dersi katiplik adına kullanılabilir mi bilgisayar işletmenliği sertifikası yerine geçer mi?

01 Aralık 2022 15:47

Topalog
Kapalı

geçer. boşuna para kaptırmayın bu kurslara. transkript al yeterli.

02 Aralık 2022 16:33

ahmeterdal91
Kapalı

Merhaba, kâtiplik için ders transkripti yeterlidir. İlan detaylarında bu konuyla ilgili detaylı bilgiler verilir. Ek olarak yine de elimde bir sertifika olsun istiyorsanız halk eğitim merkezlerinde verilen kurslara katılabilirsiniz.

03 Aralık 2022 22:47

memuraday19
Aday Memur

Merhaba, kâtiplik için ders transkripti yeterlidir. İlan detaylarında bu konuyla ilgili detaylı bilgiler verilir. Ek olarak yine de elimde bir sertifika olsun istiyorsanız halk eğitim merkezlerinde verilen kurslara katılabilirsiniz.

ahmeterdal91, 4 ay önce - Alıntıya git

Hocam ben bir kursa kaydoldum MEB onaylı bu sınavlar halk eğitimle aynı mı yapılır sonuçta ikiside aynı il müdürlüğüne bağlı

05 Aralık 2022 13:07

ahmeterdal91
Kapalı

Hocam ben bir kursa kaydoldum MEB onaylı bu sınavlar halk eğitimle aynı mı yapılır sonuçta ikiside aynı il müdürlüğüne bağlı

memuraday19, 4 ay önce - Alıntıya git

M.E.B onaylı olması yeterlidir hocam.

05 Aralık 2022 14:09

Ferhatkara
Aday Memur

sertifika şartmı başka ne sunabiliriz?

05 Aralık 2022 15:25

memuraday19
Aday Memur

M.E.B onaylı olması yeterlidir hocam.

ahmeterdal91, 4 ay önce - Alıntıya git

Hocam peki bu sertifika alımlara yetişmezse örgün eğitimde alınan bilgisayar dersi bu sertifika yerine geçebiliyormuş bunu nasıl belgeleyebilirim okula gidip imzalı transkript mi almam lazım başarıyla geçtiğime dair?

06 Aralık 2022 12:15

ahmeterdal91
Kapalı

Hocam peki bu sertifika alımlara yetişmezse örgün eğitimde alınan bilgisayar dersi bu sertifika yerine geçebiliyormuş bunu nasıl belgeleyebilirim okula gidip imzalı transkript mi almam lazım başarıyla geçtiğime dair?

memuraday19, 4 ay önce - Alıntıya git

Evet öğretim görmüş olduğunuz kurumdan böyle bir belge alabilirsiniz. Sertifika yetişmediği takdirde bu adımı uygulayıp kolaylıkla sınavlara giriş hakkı elde edebilirsiniz. Çünkü ders transkriptinin sertifika niteliği gördüğü daha önceki ilanlarda da bir ilan maddesi olarak yer aldı. Yani siz artık alımlara odaklanın sınavlarınıza hazırlanın klavye çalışın. Gerisi kolay Allah'ın izniyle.

Toplam 7 mesaj