Editörler : ayşegül bgm

Sekreter777
Kapalı
02 Aralık 2022 15:34

yargı değil aslında oradaki son cümleden anladığımız bu yönde bizde bunu sorguluyoruz..

Kerim caner, 6 ay önce

Arkadaşlar hepimiz birligiz onlisans alınmayacak denilmesi neden bu yargı kötü düşünce anlamadim Allah'm herkese atanmayı nasip etsin tabiki encok sayı onlisans tds alinir ama biz çok değil azda olsa Bi sayı istediğimizi bekleyip umut ettik hiç alınmadı ilk alımda

Emre Kütük
Aday Memur
02 Aralık 2022 15:46

Ortada olan var olan birseye yok deniyorsa yargiliyorsunuz diyemezsiniz bence kötü olan düşünce ve yargı budur. Tabikide hak eden herkes atansin allah herkesin gönlüne göre versin. Fakat bu konuyu dile getiren kişi tıbbi sekreter önlisans alınmayacak demesi bakanlıktan bu bilgiyi aldığını söylüyor ki aslı yok zaten varsa anlatsın bizde bilelim. Üstelik dalga geçer gibi bilmelerini istiyorum diyor. Sence de bu tepki gösterilecek birşey değil mi ?

Göçerkonar75
Aday Memur
02 Aralık 2022 16:08

Bu yazıyı yazan doğru ve yanlış yalan bu yazıdan anlaşılan ve qslinda hepimizin tahmin ettiği şu onlisan tds yine büyük sayıda alınacak hatta 15 bin alınır lise tds ye ise 1000 kişi yada altı istenmesi bu sayı bile başkalarına çok geliyo anlamsız bi çekememezlik ayıp günahtır

xBarkınx
Daire Başkanı
02 Aralık 2022 16:33

Tartışacak bi şey yok ben önlisanslıyım ama bu kadar büyük alım yapılıyor ortaöğretimden de alınmalıydı 16 bin dendi 15 bin 500 kişi alınıyor 500 kadro nerede abi ne önlisanslılara verdiler ne ortaöğretime bari 500 ü ortaöğretime verselerdi bu ilk alım için 32 bin tamamlanacaksa 2.alımda ortaöğretime 1 bin Önlisansa yine 15,000 küsür kadro düşer bu da gayet iyi.

cemalettin32
Aday Memur
02 Aralık 2022 16:34

Hocam şimdi fazla umut bağlamazsanız iyi olur çünkü bizzat ortaöğretim att için teyit ettiğimiz illerin tam yarısı geldi bence sayılarda oynama olmayacak bize 2021/10 ATAMASINDA 66 verildi ikinciye saklıyolar daha yüksek gelir sandık 33 yani tam yarısı 2022/5 geldi hakkınızda hayırlısı

nesrinmirza
Aday Memur
02 Aralık 2022 17:23

Merhaba arkadaşlar öncelikle bakanlığa giden arkadaşa sormak istiyorum birdahaki alımda ortaogretim tibbi sekreterede yer verilecek bilgi kesin mi? bilgi aldığı kişi güvenilir mi? Birde size bütçe dolayısıyla alım olmadı diye açıklama yapılmış çok inandırıcı gelmedi çünkü ortaogretim tibbi sekreter almış olsa onlisans tibbi sekretere verdiği paradan birazdaha az verecek. Birde instgram da ortaogretim tibbi sekreter gurubu var oradaki arkadaşlarda bakanlığa gidip gorusmusler onlarada 2. alımda da ortaogretim tibbi sekreter olmayacağını söylemişler hatta bu akşam saat 21:00 da Twitter etkinliği var

02 Aralık 2022 21:57

Arkadaşlar milli eğitimde öğretmenim , yıllarca bakanlığa görüşmeye kim gitti ise bizde de hep tamam deyip yolladılar sonra bildiklerini yaptılar , gelelim bu forumu niye takip ediyorum, eşime tıbbi sekreter önlisans yazdık bu yaz bitiriyor, muhtemelen gelecek yıl bir alimda gider sıralaması 22 binlerde, konuya gelince 15500+15500 =31000 yaklaşık olarak önlisans , ortaöğretim verilirse o eksik olan 1000 verilir yoksa başka beklentiye girip üzülmeyin derim, bende ulaştım bakanlik personel daireye bu alımın yarısı idi, hemen hemen aynı gelecek, iki alım olmasinin sebebinide bazı doktor vs Ocak ayında göreve dönüşler yer değiştirmeler sonucunda olacak o yüzden dedi. Muhtemel diğer alım ise çok gecikmeyecekmiş , biz zaten Haziran sonrasina kaldık yani, o yüzden görünen bu şimdilik

Dilan sun
Aday Memur
23 Mart 2023 13:10

Şimdi arkadaşlar ortaögretim tibbi sekreter alımı yine mi yok hani ikinci alımda olacagını söyleyen arkadaşlar

Dilan sun
Aday Memur
23 Mart 2023 13:12

Lütfen biri cevap versin ben hicbiryerde tibbi sekter ortaöğretim yok görmedim beli Bi 100 kişi alırlar 798 teknisyen alımı var branşlar belli mi

Skrtdr
Aday Memur
23 Mart 2023 13:48

hocam maalesef üzülerek söylüyorum ki bu alımda ortaöğretim tıbbi sekreterlik 0 çekti. Yani hiç sayı verilmedi maalesef. Kılavuz gelince daha net göreceğiz.

Dilan sun, 3 ay önce

Lütfen biri cevap versin ben hicbiryerde tibbi sekter ortaöğretim yok görmedim beli Bi 100 kişi alırlar 798 teknisyen alımı var branşlar belli mi

Alialtinbas
Aday Memur
23 Mart 2023 14:01

Ortaöğretim tıbbi sekreter de alım yok 0 sayı

16,463 önlisans alinacak

Dilan sun
Aday Memur
23 Mart 2023 14:02

Neden hep ezilen bu ortaögretim tibbi sekreterler onu anlamıyorum neden biz sesimizi cikarmiyoruz 2 yıl disardan tibbi sekreterlik bitirenle 4 yıl o eğitimi alıp da 2 yıl staj gören birileri arasında neden 2 yıllık okuyan biri daha rövanşta olur. Tamam haklılar almalarida gerekiyor ama ortaögretimi es gecemezler. Diyelim ki en son 6 yıl önce vermiş tibbi sekter en son mezununu. Fakat diğer teknisyenlerde aynı şekilde o zaman hiçbirinden alım yapılmamalı hep 2 yıllık okuyandan almalıydı neydi buradaki günahımız hep ezilen taraf biziz

Dilan sun
Aday Memur
23 Mart 2023 14:08

Peki ben hicbiryerde görmedim bu kadar sayı olduğunu sen nerden biliyorsun

Alialtinbas, 3 ay önce

Ortaöğretim tıbbi sekreter de alım yok 0 sayı

16,463 önlisans alinacak

Alialtinbas
Aday Memur
23 Mart 2023 14:21

Hani 32 bin alınacaktı ya 15,537 kişiyi ilk alımda aldılar 2. Alımda 16,463 kişi iste

Dilan sun, 3 ay önce

Peki ben hicbiryerde görmedim bu kadar sayı olduğunu sen nerden biliyorsun

Dilan sun
Aday Memur
23 Mart 2023 16:10

Bende diyorum ki 798 teknisyen alımı içinde tibbi sekreter olmadığını nerden biliyorsunuz teknisyen denildi ama branş dağılımı verilmedi

Alialtinbas, 3 ay önce

Hani 32 bin alınacaktı ya 15,537 kişiyi ilk alımda aldılar 2. Alımda 16,463 kişi iste

Toplam 35 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi