Öğretmenlere benim kadar kıl olan yoktur ama evini geçindiremeyen öğretmen benim çocuğumu eğitemez, kendini mesleki anlamda geliştiremez, geleceğimiz olan çocukları sağlıklı şekilde inşa edemez. Uçuk kaçık maaşlar verilmese de en azından rahat geçinebilecekleri bir maaş verilmelidir. Şu anki maaşların üzerinde bir maaş olmalıdır. Yani en azından rezerv paralara endekslenebilir. 1000 dolar yada 1000 euronun altına düşmeyecek şekilde olabilir. O da bu şartlarda yaklaşık 20 bine tekabul ediyor. Fatih869, 2 ay önce - Alıntıya git
Öğretmenlere benim kadar kıl olan yoktur ama evini geçindiremeyen öğretmen benim çocuğumu eğitemez, kendini mesleki anlamda geliştiremez, geleceğimiz olan çocukları sağlıklı şekilde inşa edemez. Uçuk kaçık maaşlar verilmese de en azından rahat geçinebilecekleri bir maaş verilmelidir. Şu anki maaşların üzerinde bir maaş olmalıdır. Yani en azından rezerv paralara endekslenebilir. 1000 dolar yada 1000 euronun altına düşmeyecek şekilde olabilir. O da bu şartlarda yaklaşık 20 bine tekabul ediyor.
Özel kolejde üç kuruşa çalışan öğretmene emanet ediyorsunuz çocuğunuzu.
Devlet fena para vermiyor.
Özel kolejde üç kuruşa çalışan öğretmene emanet ediyorsunuz çocuğunuzu. Devlet fena para vermiyor. bunudagormedik, 2 ay önce - Alıntıya git
hacı abi karnımızı zor doyuruyoruz ne özel okulu
Bence imamlar almalı. Adamlar ahiretimiz için çalışıyor :) Anuşirvann, 2 ay önce - Alıntıya git
Bence imamlar almalı. Adamlar ahiretimiz için çalışıyor :)
Yaptigi işin maddi riskine , yoğunluğuna ve sorumluluguna göre Tapu memurunun da daha fazla alması gerektiğini düşünüyorum.
Kamudaki mühendisler maalesef mühendislik yapmıyor.
Donanımlı, gerçekten mühendis olanlar zaten kamuya tenezzül etmiyor.
Hakikat bu.
Dünyanın en zor işi insan yönetmektir. Bu bağlamda en yüksek maaşı toplum yöneticileri almalı yani siyasetçiler. Bunlar cumhurbaşkanı, bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları, valiler ve kaymakamlar olmalı. İkinci kesim savunma erikleri, yüksek Askeri rütbeliler almalı, generaller, ardından yargı erkleri gelmeli hakim ve savcılar. Ondan sonra bilim adamları gelmeli, profesörler, akademik meslek elemanları, ardından sağlık, teknik, eğitim ve güvenlik çalışanları gelmeli, bu çalışanlar arasında çok fark olmamalı, her biri ayrı bir hizmet kolu. Ardından büro ve yardımcı hizmet personelleri gelmeli. ArDıL_1905, 2 ay önce - Alıntıya git
657 icinde gihdeki memurlar arasinda bile maas farki olmali bence
ben sgk da calisan bir memurum
eyt si yapilandirmasi 83 milyon kisiye hizmet veriyorum kurum olarak
su anda daha kanun cikmadan eyt yogunlugu basladi
benim daha az isi olan kurumdaki memur ile ayni parayi almam haksizlik
Romantikliğe gerek yok. Kim en çok katma değerli iş yapıyorsa, özelde çok kazanıyorsa ona daha çok maaş verilir.
Sabahtan akşama Excel tablosuna veri giren adamaasgari ücret yeter, bir ameliyatı yapabilecek ülkedeki10 kişiden biri olan cerraha ise 100 bin lira maaş da yetmez.
Romantikliğe gerek yok. Kim en çok katma değerli iş yapıyorsa, özelde çok kazanıyorsa ona daha çok maaş verilir. Sabahtan akşama Excel tablosuna veri giren adamaasgari ücret yeter, bir ameliyatı yapabilecek ülkedeki10 kişiden biri olan cerraha ise 100 bin lira maaş da yetmez. doks, 2 ay önce - Alıntıya git
o is o kadar basitse
herkes gelsin excele veri girsin
kapidan giren gunluk 1000 kisiye de o excele veri giren de cevap verir mevzuat bilgisiyle !!!
o is o kadar basitse herkes gelsin excele veri girsin kapidan giren gunluk 1000 kisiye de o excele veri giren de cevap verir mevzuat bilgisiyle !!! üçbuçukali, 2 ay önce - Alıntıya git
3 günlük hizmet içi eğitimle senin seviyene gelirler merak etme.
3 günlük hizmet içi eğitimle senin seviyene gelirler merak etme. doks, 2 ay önce - Alıntıya git
he he gelirler
he he
sgk mevzuati 3 gunluk hizmet ici egitimle ogreniliyor zaten
5 sayfa toplam mevzuat
emeklilik ve hizmet verme genelgesi sadece 350 sayfa
3 gunluk egitimde yapsin hadi bu isi
daha diger servislere gelmedim
isveren
kisa vadeliler
gss
mali hizmetler
is yeri tescil