Editörler : E.Kayı Han
03 Aralık 2022 22:34   

Öğretmenliğe Geçiş

İyi akşamlar değerli üyeler. Yaklaşık 13 yillik zabıt katibiyim. Kurumlar arası geçişle öğretmenliğe geçme şansım varmidir. Hizmet yılınin bana bı faydasi olurmu. Prosedür hakkinda bilgisi olan varsa bilgi verebilirmi. Teşekkürler.

04 Aralık 2022 15:28

memuraday-y
Memur

???? Bilgisi olan ?

04 Aralık 2022 17:37

Tecnikadamoguz01
Aday Memur

???? Bilgisi olan ?

memuraday-y, 4 ay önce - Alıntıya git
Mufakatname almanız lazım geçiş için onay çıkarsa geçebilirsiniz onun dışında istifa sonrası bir yıl
04 Aralık 2022 23:06

Bayan müh.
Kapalı
Mufakatname almanız lazım geçiş için onay çıkarsa geçebilirsiniz onun dışında istifa sonrası bir yıl
Tecnikadamoguz01, 4 ay önce - Alıntıya git
Bizim bakanlık izin vermiyormuş geçişe, öyle bir şey var mı?
05 Aralık 2022 16:33

cevherdudayev1
Daire Başkanı

eskiden vardı artık kurumlar arası geçişle öğretmen alımı yok 2012 den sonra kaldırdılar yanlış hatırlamıyorsam sınava girip yapabilirsin he şöyle bişey olabilir meb geçersin gihte herhangi bir ünvana mebin açacağı ünvan değişikliği sınavı ile geçebilirsin belki tabi açarlarsa

05 Aralık 2022 16:53

egeliinci
Genel Müdür

kurumlar arası geçiş için aynı hizmet kolunda olmanız lazım , katip kadrosundan öğretmen kadrosuna kurumlar arası geçiş ile geçemezsiniz ,

öğretmenlik eğitim öğretim hizmetleri sizse farklı bir hizmet kolu dolayısı ile böyle bir geçiş hayal değil mevzuat olarak imkansız

ancak eğitim fak mezunusunuzdur yada formasyon almışsınızdır alanızla ilgili öğretmen kadrosuna kpss ile atanırsınız o zaman özlük olarak üst haklar olduğu için bakanlık muafakat verir ,

cte de zabit katibiysniz cte nin açacağı görevde yükselme sınavına girip öğretmen olabilirsiniz , değilseniz cte ninde görevde yükselme sınavlarına giremezsiniz

Toplam 5 mesaj