şükür kendi aklım var onunla da yazarım. senin gibi emanet akılla yazanlardan değiliz. boş yapma normal hayatına dön varsa tabii.
Ben de buna şaşırıyorum. Halbuki bunu kullanıp memurların gönlünü alabilirler.. Memurlar aileleri ile beraber 10 milyon oy demek yaaa
Bugün chp milletvekili söyledi zam oranı 18,5 olacak diye. Gerçi o da tahminini söylemiş.
Esnaflar gibi gidelim CHP önüne ekonomiyi protesto edelim.
1999 sonrası işe girenler öncekilerden daha fazla mı maaş aldılar , daha az mı iş yaptılar yada daha iyi refah ortamında mı çalıştılar ki onlara 25 yıl yeter deyip diğerine hayır sen 60 yaşına kadar çalışacaksın demek adalet mi. Buna adaletsizliğe sessiz kalan ya da çanak tutan kim varsa inşallah elbet oda bir gün kendine adaletsizlik yapıldığında bizler gibi arar adaleti. Lütfen arkadaşlar konu hakkında sesinizi çıkarın bu ülkede ağlamayana meme yok, sendikalar siyasiler vb. ortamlarda dile getirin bu haksızlığı. 1 yıl 3 yıl 5 yıl değil en az 15 yıl emekliliği ileri atıyor biz erken yaşta emekli olmak istemiyoruz kadınlarda 25 yıl erkeklerde 30 yıl çalışan emekli olsun devlet yaşa değil prime hizmet süresine bakmalı. 60 yaşında hangi öğretmenden hangi mühendisten hangi hemşire hangi şoför hangi hizmetliden hangi devlet memurundan verim alacaksınız. Gerçekci olalım lütfen. Neden bunu sendikalar,stk lar, muhalafet partileri işlemez dile getirmez. İnanın bu haksızlığı kim dile getirirse sahada karşılığını bulur.
Esnaflar gibi gidelim CHP önüne ekonomiyi protesto edelim. hugo.almeida, 6 ay önce - Alıntıya git
o konuda bende chp'ye kırgınım 20 yıllık iktidarlarında mahvettiler esnafı memuru :((( ağlıyorum şu an biliyor musun .. ne zaman gidiyoruz eyleme ?
Herkes iktidarı eleştiriyor ben de eleştirdim tabiki. Memurlara zam verme konusunda oldukça katı bir tutum sergiliyor. Ama kimse muhalefete bir şey demiyor. İktidar eyt konusunda müthiş bir şekilde katı tutum sergiledi ama tüm muhalefet aynı ağızla yaklaşık iki yıldır hergün eyt sorununu gündeme getirip iktidarı sıkıştırdı bu konuda ve iktidar mecbur kaldı adım atmaya. Aynı durum emeklilere ikramiye konusunda da oldu. Eğer muhalefet memur zamları konusunda aynı tavrı sergilemiş olsaydı şuan maaşlarımız bambaşka olacaktı. Zam dönemlerinde birkaç cılız ses hariç muhalefetten memurlar için hiçbir ses çıkmıyor.
Çünkü oy deposu memurlar değil, asgari ücretliler ülkemizde %50 asgari ücretli yaşıyor, yani bu ne demek siz tahmin edin, memur yerine asgari ücretli çalışana verilenler daha fazla ses getirir.
o konuda bende chp'ye kırgınım 20 yıllık iktidarlarında mahvettiler esnafı memuru :((( ağlıyorum şu an biliyor musun .. ne zaman gidiyoruz eyleme ? Velocıraptor, 6 ay önce - Alıntıya git
Seçimden sonra uygun mu?
Seçimden sonra uygun mu? hugo.almeida, 6 ay önce - Alıntıya git
çok iyi olur ben hazırım.
çok iyi olur ben hazırım. Velocıraptor, 6 ay önce - Alıntıya git
Uzmanlar burada gılışdar nerede!
Merak ettiğim bu trol maaşlı trol mü yoksa gönüllü trol mu :))
Uzmanlar burada gılışdar nerede! hugo.almeida, 6 ay önce - Alıntıya git
Biliyorsundur kılışdar'da uzman. Hesap Uzmanı kendisi bizi en iyi o anlar
Pardon yanlış başlığa yazdım. Şu neden burda para konuşuluyor diye başlık açan trole yazmıştım :))
:)))
Biliyorsundur kılışdar'da uzman. Hesap Uzmanı kendisi bizi en iyi o anlar Velocıraptor, 6 ay önce - Alıntıya git
10 seçimdir hesaplıyor zaten. Şüphemiz yok uzmanlığından.