Bana bile kimse yazmıyor, sana kim yazsın ki?
Bence ilgi çekmeye çalışan biri.
Belki kadın bile değil.
Düzgün bir şekilde mesaj attığınızda kibarca reddedilebilir. Bayan bir iş arkadaşıma öyle mesajlar gelmişti ki. Ben bile utanmıştım. Sanırım içeriği abartılı olan mesajlardan bahsediliyor. Elbette ki burası sosyal bir ortam. Burada insanların tanışıp sohbet etmesi gayet doğal gibi geliyor bana.
Bana bile kimse yazmıyor, sana kim yazsın ki? Bence ilgi çekmeye çalışan biri. Belki kadın bile değil. Aysunİngilizce, 4 ay önce - Alıntıya git
Bana bile derken:))
Kusura bakmayın ama hem isminizi hem 2 adet plakayı isminizin sonuna eklemişsiniz( niye acaba) , özel mesaj alımını kapatma şansınız varken açık bırakmışsını(niye acaba) sonra da gelen mesajlardan rahatsız olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Çok komik RızahalukokulahazıR, 4 ay önce - Alıntıya git
Kusura bakmayın ama hem isminizi hem 2 adet plakayı isminizin sonuna eklemişsiniz( niye acaba) , özel mesaj alımını kapatma şansınız varken açık bırakmışsını(niye acaba) sonra da gelen mesajlardan rahatsız olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Çok komik
Çok güldüm arkadaşım. Bayanlar takma isimlerine plaka yazamaz mı? Herkes memleketini sever. Sen isminin sonuna 3806 yazıyorsan hem Kayseri hem Ankaralı olanlar tercihim gibi anlam mı çıkardın?
Erkek halimle bana bile mesaj attılar kardeş düşman başına bu memlekette her şey mümkün :D
ben size masaj attım.tamam gönlünüzü almış oldum böylelikle.ilk masajınız benden size hediye olsun ;))