Bu hafta perşembe günü (8 Aralık) para yatırma işleminin son günü. Cuma günü (9 Aralık) takvim yayınlanır. Salı günü (13 Aralık) Sınav başlar. Umay290, 2 ay önce - Alıntıya git
Kesin mi ustam
26 aralıkta başlar diyende var
26 aralıkta başlar diyende var Dbdkldmdn, 2 ay önce - Alıntıya git
13 aralıkta başlayacak diyor herkes. Bu durumda inşallah ilk günlerde seçilmem. Tek dileğim bu şu an.
13 aralıkta başlayacak diyor herkes. Bu durumda inşallah ilk günlerde seçilmem. Tek dileğim bu şu an. magut, 2 ay önce - Alıntıya git
Genelde once lisans erkek onlisans erkek lisans kadin onlisans kadin seklinde aliniyor ama once erkekler aliniyor
13 Aralık kardeşim. Umay290, 2 ay önce - Alıntıya git
noldu sürede uzadı 13 aralıkta görevlendirmeleri olanlar nöbet tutacak galiba 3 senedir sınava giriyorum az çok ögrendik bu işleri
Umarım biraz ertelenir :) Umay290, 2 ay önce - Alıntıya git
Noldu umay kesin kesin ister çalış ister çalışma diyordun süre 12 aralık oldu xd
Süreç ertelendi 13 aralık olmaz artık
Hani 13 Aralık'tı boşu boşuna milleti velveleye verdin muratkrp27, 2 ay önce - Alıntıya git
13 Aralıktı zaten, para yatırma süresi uzadı süreçte uzadı, bir kaç güne gelir net tarih görürsün doğru mu yanlış mıymış 13 Aralık! Umay290, 2 ay önce - Alıntıya git
Umay doğru söylüyor 13 Aralıktı normalde 11-12 sinde okullara parkur kurun talimatı verildi , daha sonra para yatırma süresi uzatılacağından ertelendi Özeltimci45, 2 ay önce - Alıntıya git
Ne zamana ertelendi bilgin var mı peki?
Ne zamana ertelendi bilgin var mı peki? Furkovski, 2 ay önce - Alıntıya git
En son beklemede diye biliyorum tarih vs bilmiyorum her an her şey olabiliyor o yüzden kim ne derse desin asla itibar etmeyin siz çalışmanıza her an olacakmış gibi devam edin akademinin resmi sitesinden başka hiç bir yerde olacak duyuruya itibar etmeyin derim ben hakkınızda hayırlısı olsun Özeltimci45, 2 ay önce - Alıntıya git
hocam şubata sarkması mümkün değildir dimi