Atanıyoruz diye meslektaşlarımıza destek vermeyecek miyim? İibf 89 alıyorsa mühendis 90 mı alır dediğine göre lise okumadın. Lise okuyan bir tanıdığına sor bakalım KPSS eşit ağırlıkçılara mı uygun sayısalcılara mı? Size uygun olduğu halde kendinle kıyaslayarak ben 89 aldıysam sayısalcılar 90 üstü alır diyerek kendini bu kadar aşağılama.
TheEndustri, 2 ay önce - Alıntıya git
Saçma sapan konuşma be ! Hangi iibf li 20 üstü matematik yapabiliyor? Siz mühendisler matematikten hep 25+ yapıyorsunuz. Türkçeyi de gayet iyi yapıyorsunuz. Mal değilsen şayet tarih coğrfyayi da ezberlersin biter. Ben 14 matematikle 89 aldım. Bu beyinle iyi okumuşsun mühendisliği... Ama eminim sen 92 falan almadin derdin de meslektaşların değil. Hariçten gazel okuma git ağla
Saçma sapan konuşma be ! Hangi iibf li 20 üstü matematik yapabiliyor? Siz mühendisler matematikten hep 25+ yapıyorsunuz. Türkçeyi de gayet iyi yapıyorsunuz. Mal değilsen şayet tarih coğrfyayi da ezberlersin biter. Ben 14 matematikle 89 aldım. Bu beyinle iyi okumuşsun mühendisliği... Ama eminim sen 92 falan almadin derdin de meslektaşların değil. Hariçten gazel okuma git ağla