sırt yağlarım nasıl gider
kaç kilo verdin
kaç kilo verdin halitçıra, 2 ay önce - Alıntıya git
Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yok. En hızlı yağ yakan şey nedir sorusuna iki basit cevap verebiliriz. Birincisi açlık, ikincisi alınan kaloriden fazlasını hareket ederek yakmak. Aşırı düşük kalori alarak çok hızlı kilo verilir ama sağlık açısından riskleri çoktur. Hareket ederek en hızlı kilo vermenin de birçok yolu var. Yaşa ve kardiyovasküler olarak ne kadar sağlıklı olduğunuza bağlı olarak verilecek tavsiyeler farklılık gösterir.
Eğer hiç spor yapmıyorsanız, günlük aldığınız kaloriyi belli miktarın altında tutup, yediğiniz son öğünden sonra da en az 5 saat geçmesini bekleyip, üzerine uzun (1,5-2 saat) yürüyüş yaparsanız vücut yağ yakmaya başlar. Bir gün durup bir gün yürüyüş yapın. Yürüyüş hafif gelmeye başlayınca jogging, o da hafif geliyorsa koşu ve ağırlık antrenmanı..
Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yok. En hızlı yağ yakan şey nedir sorusuna iki basit cevap verebiliriz. Birincisi açlık, ikincisi alınan kaloriden fazlasını hareket ederek yakmak. Aşırı düşük kalori alarak çok hızlı kilo verilir ama sağlık açısından riskleri çoktur. Hareket ederek en hızlı kilo vermenin de birçok yolu var. Yaşa ve kardiyovasküler olarak ne kadar sağlıklı olduğunuza bağlı olarak verilecek tavsiyeler farklılık gösterir. Eğer hiç spor yapmıyorsanız, günlük aldığınız kaloriyi belli miktarın altında tutup, yediğiniz son öğünden sonra da en az 5 saat geçmesini bekleyip, üzerine uzun (1,5-2 saat) yürüyüş yaparsanız vücut yağ yakmaya başlar. Bir gün durup bir gün yürüyüş yapın. Yürüyüş hafif gelmeye başlayınca jogging, o da hafif geliyorsa koşu ve ağırlık antrenmanı.. liebestraum, 2 ay önce - Alıntıya git
Meslek nedir?
benim araba hızlı yağ yakar.ben bundan hızlısını görmedim.
Aksam 5 ten sonra hic bisey yememen lazim ben oyle zayifladim bmmmrv, 2 ay önce - Alıntıya git
Nasıl dayandınız ? Bunu ben de düşünüyorum, ama başaramadım henüz.
Düzenli olarak spor yapmaya çalışın güzel bi hoca ile belirli bir süre gittikten sonra l-carnitin supplementini kullanın supplemente karşı değilseniz eğer.
Diyetisyen desteği alınmalı derim.
if beslenme- aralıklı ourç