50 yaş gelse bile fhz düşünce erken emekli olunur.
50 yaş gelse bile fhz düşünce erken emekli olunur. samed2003, 4 ay önce - Alıntıya git
Konuyu biraz daha açarmısınız.
Fhz yani yıpranmanın etkisi ne şekilde olur ?
Evet arkadaşlar 43 yaşında kuzenim eyt çıkarsa emekli olup bize verilmeyen zamlarla bizim üstümüzden maaş alacak. Ben 58 e kadar sürünmek zorunda kalacağım. Yaparlarsa ülke hepimizin başına yıkılsın inşallah. Böyle haksızlık olmaz demeterrr, 4 ay önce - Alıntıya git
Evet arkadaşlar 43 yaşında kuzenim eyt çıkarsa emekli olup bize verilmeyen zamlarla bizim üstümüzden maaş alacak. Ben 58 e kadar sürünmek zorunda kalacağım. Yaparlarsa ülke hepimizin başına yıkılsın inşallah. Böyle haksızlık olmaz
dahada beter olduğun günleri görecem inşallah ;))
Konuyu biraz daha açarmısınız. Fhz yani yıpranmanın etkisi ne şekilde olur ? MARMARİSLİ MURAT, 4 ay önce - Alıntıya git
Sorunun adı emeklilikte yaşa takılanlar iken tekrar yaş şartı gelmez gelse gelse prim şartı olur. O da ept olarak konuşulur. 1999 öncesi SSK Bağkur olan memurlar 5434 ak 205 Md. Tabi kademeli yaş. Oda 58 yaş en fazla. Digerleri zaten 60 yaşında emekli olabiliyor. Polislerdede durum böyle. 60 yaş olandan 3 yıl yıpranma düşüyor. Oluyor 57
Sorunun adı emeklilikte yaşa takılanlar iken tekrar yaş şartı gelmez gelse gelse prim şartı olur. O da ept olarak konuşulur. 1999 öncesi SSK Bağkur olan memurlar 5434 ak 205 Md. Tabi kademeli yaş. Oda 58 yaş en fazla. Digerleri zaten 60 yaşında emekli olabiliyor. Polislerdede durum böyle. 60 yaş olandan 3 yıl yıpranma düşüyor. Oluyor 57 samed2003, 4 ay önce - Alıntıya git
57 ama kanun gereği 55 zorunlu emekli. Kademeli yaşta ise 2002 yılındaki toplam hizmete bağlı kademeli yaş oda enfazka 58. Yaş onlardan ne kadar fhz varsa düşebiliyor 5 yıl düşse zaten 53 yaş emekli en fazla çogu 47 48 49 50 emekli oluyor
dahada beter olduğun günleri görecem inşallah ;)) pajazitt, 4 ay önce - Alıntıya git
Memurlar netin maşası, parazit defol bu forumdan. Tıklanma alsın reklamdan para kazanalım diye memurlar net tarafından tutulmuş bir piyonsun sen
57 ama kanun gereği 55 zorunlu emekli. Kademeli yaşta ise 2002 yılındaki toplam hizmete bağlı kademeli yaş oda enfazka 58. Yaş onlardan ne kadar fhz varsa düşebiliyor 5 yıl düşse zaten 53 yaş emekli en fazla çogu 47 48 49 50 emekli oluyor samed2003, 4 ay önce - Alıntıya git
Memurlar netin maşası, parazit defol bu forumdan. Tıklanma alsın reklamdan para kazanalım diye memurlar net tarafından tutulmuş bir piyonsun sen demeterrr, 4 ay önce - Alıntıya git
vahhh yazıkkk vahhh vahhh.iyice akli melikelerini kaybetmiş bu..o değil de buna üzülmeyede başladım hasjffsjjjkk :DDD
vahhh yazıkkk vahhh vahhh.iyice akli melikelerini kaybetmiş bu..o değil de buna üzülmeyede başladım hasjffsjjjkk :DDD pajazitt, 4 ay önce - Alıntıya git
Pajazitt meb forumunda seni şikayet ettiğini yazmışlar.Hatta sendika aracılığı ile dava vs demişler.Bu tehditlerle seni durdurmaya çalışıyorlar:) Kolluk kuvveti, 4 ay önce - Alıntıya git
onların yaptığı gider benim hoşuma gider kendileri buralara dadanırken iyi hala da polis forumundan çıkamıyorlar ;))
onların yaptığı gider benim hoşuma gider kendileri buralara dadanırken iyi hala da polis forumundan çıkamıyorlar ;)) pajazitt, 4 ay önce - Alıntıya git
Kuslu sitede 271 bin Twitle turkuyede 1. Dünyada ilk 10 giriyor TAG Mazeret38, 4 ay önce - Alıntıya git
Sürekli emniyet teşkilatını aşağılıyorlar.Çoğu öğretmen olduğuna inanmıyorum.Öğretmenlerimiz bizim için değerli insanlardır.Çoğu "öğretmen maaşı" adı altında meb forumunda siyaset yapıyor.Sanırsın devlet memuru değil siyasi parti üyeleri gibiler. Kolluk kuvveti, 4 ay önce - Alıntıya git
zaten bizimde tepkimiz onlara.gerçek öğretmenlere lafımız yok.öğretmen kimliği kullanıp bölücülük yapmaya çalışanlara lafımız.Gerçek öğretmenler bu demeterrr gibimi olur.şunun yazdıklarından sırf cehalet akıyor.Hiç bir öğretmen böyle şeyler yazar mı?
Resmi bir açıklama yada meclise sevk edilen bşr kanun maddesi göemeden söylentilerle canınızı sıkmayın , elbette hertürlü ihtimal yöntem konuşulacak bunda garip bir durum yok , konuşulmalıda , nihai karar önemli , acele etmeyin 12 aralık akşamı muhtemel karar Cumhurbaşkanınca açıklanır az daha sabır
Mazeret 38 devrem aynı şeyi söylüyoruz belki yazdıklarım karışık oldu. 99 öncesi tüm fhz sonrası 3 yıl fhz düşüyor. Ama yaştan düşüyor. Toplam hizmette ne kadar fhz varsa alır. Emekli maaş ve ikramiyesine etki eder. Ama yaştan düşmede yukarıda yazdığım gibi.