Muhalefetteyken şunu yapacağım bunu yapacağım demek kolay şu saydıklarınızın 10 da 1 ini yaparlar onuda en gereksizleri neyse onu yaparlar.
Muhalefetteyken sallamak kolay?
Hükümetimiz 20 yıldır ülkemizin başında polise neye ihtiyacı varsa verdi.
Maaşlar yüksek, çalışma şartları iyileştirildi bakın tek partili dönemde nasıldı?
Emekli polis yazlık ikinci evini alıyor.
Çalışmayı sevdikleri ve mutlu oldukları için emekli olmak istemiyor hatta 50 yaş sonrasında ikinci şarka giderek hayatlarına renk katıyorlar.
Başka partiler anca vaadlerde bulunur. Biz zaten vaad edilebilecek birşeye ihtiyaç duymuyoruz.
Beyler işin şakası kalmadı. Siyasete girmeden konuşuyorum, özlük haklarımız ve maaşımız öğretmenler ve sağlık personeline göre çok geride kaldi, Aradaki denge bozuldu. Silahlı güvenlik bizden daha fazla kazanir hale geldi, bununla alakalı siyasete mümkün mertebe girmeden bu konuya değinmek gerekiyor.
Beyler işin şakası kalmadı. Siyasete girmeden konuşuyorum, özlük haklarımız ve maaşımız öğretmenler ve sağlık personeline göre çok geride kaldi, Aradaki denge bozuldu. Silahlı güvenlik bizden daha fazla kazanir hale geldi, bununla alakalı siyasete mümkün mertebe girmeden bu konuya değinmek gerekiyor. fani_madida, 2 ay önce - Alıntıya git
o dediğin zammı da siyaset veriyor..nasıl olacak peki.
ne yapacan kendi kendine mi çözecen o sorunları..siyasiler vermiyor mu zamları.aynen nasıl olacak o iş.
Ne hakla beni böyle suçlayabiliyorsun kardeşim? Ne dedim sanki, bu konuda ne düşünüyorsunuz demişim konuyu açan f*töcüdür diyorsun? Troll müsün nesin sen insanları kalıplara koyuyorsun direkt
Para için sana orospu çocuğu diyeni savunup kaç paralık adamsın diyorsun senin kaç paralik adam olduğun belli at ibanini sana sovecek kadar para atayım tarifeni de yaz Esmused, 2 ay önce - Alıntıya git
Gezi olaylarında tüm polislere dedi bir kişiye özel demedi sen sana orospu çocuğu diyen birine üstüme alinmadim ki diyip yalamaya çalışıyorsun senin gibi sunepeler ne yazık ki teşkilatta var Esmused, 2 ay önce - Alıntıya git
Hala aynı şeyi yaparak farklı sonuçlar bekleyen insanları görmek benim umutlarımı tüketiyor. Artık bi salın yani. Bıktı insanlar. YapAr yapamaz denemekten ne kaybedersin.
Şehide kelle diyen Hatay'da polisin eline numara verip sıraya dizdiren Mersin'de milletvekili aracını durdurdu diye açığa alan hafta da iki üç tane polis intiharına ses çıkarmayanlara mı çözecek polisin sorununu papağan gibi ezberlemişsiniz aynı cümleleri kullanıyorsunuz robotlaşmış düşünceler basma kalıp düşünceler böyle bi beynin hangi partiye oy vereceği belli Afes89, 2 ay önce - Alıntıya git