Editörler : **sude**
08 Aralık 2022 01:25

Üniversite memuruna tayin hakkı
Üniversite memuruna tayin hakkı gelecek mi? Çalışma var mı?

agayedirewan
Aday Memur
08 Aralık 2022 09:11

Baktım da tayin hakkıyla ilgili yaklaşık 10 konu açmışsın.. Yetmemiş yine bugün açmışssın. :) Gerçekten çok ilginç. Olmadı yarın da açarsın.

burdurspor
Memur
08 Aralık 2022 09:39

senin tuzun kuru demek ki

agayedirewan, 6 ay önce

Baktım da tayin hakkıyla ilgili yaklaşık 10 konu açmışsın.. Yetmemiş yine bugün açmışssın. :) Gerçekten çok ilginç. Olmadı yarın da açarsın.

agayedirewan
Aday Memur
08 Aralık 2022 09:44

Yok ondan değil ben de aynı konudan muzdaribim fakat bu kadar da konu açmana gerek yok diye düşünüyorum. Yani 10 defa açmışsın bir gelişme olmamış bak. Sendeki gayrete hayret kaldım kardeşim. Umarım olumlu yönde bir gelişme olur
burdurspor, 6 ay önce

senin tuzun kuru demek ki

burdurspor
Memur
08 Aralık 2022 09:45

emeksiz yemek olmazmış

agayedirewan, 6 ay önce
Yok ondan değil ben de aynı konudan muzdaribim fakat bu kadar da konu açmana gerek yok diye düşünüyorum. Yani 10 defa açmışsın bir gelişme olmamış bak. Sendeki gayrete hayret kaldım kardeşim. Umarım olumlu yönde bir gelişme olur

agayedirewan
Aday Memur
08 Aralık 2022 09:46

Emeğini başka yerlerde harcamanı tavsiye ederim. Buradan bir şey çıkmaz.
burdurspor, 6 ay önce

emeksiz yemek olmazmış

burdurspor
Memur
08 Aralık 2022 10:19

ne gibi yerlerde

agayedirewan, 6 ay önce

agayedirewan
Aday Memur
08 Aralık 2022 10:22

Benden daha tecrübelisin. Ben henüz 2 yıldır üniversitedeyim. Hakkını nerede arayacağını bilmiyor musun? Tabii tek başına olmaz. Birlik olmak gerekir. Kii hakkını arasan da bir gelişme olacağını da düşünmüyorum ama yine de vazgeçmemek gerekir
burdurspor, 6 ay önce

ne gibi yerlerde

08 Aralık 2022 18:30

Seçim sürecinde de olmazsa artık hiç olmaz

akbulutlardanmerve
Aday Memur
12 Aralık 2022 20:44

İyi akşamlar konu hakkında bilgisi olan kişiler cevaplayabilirlerse çok sevinirim ..

Ünivden sağlık mazeretiyle muvafakat aldım .

Başka bi üniversite beni ocak ayında kurumlarında çalışmam için isteyeceklerini söylediler (açıktan atama )

Merak ettiğim o ki duyduğuma göre devlet her kuruma 5 adet açıktan atama hakkı veriyormuş

Peki ocak ayı girdiğinden itibaren beni isteyebilirlermi ?

Ya da şöyle bir söylem duydum devlet açıktan atama hakkını kullanmaları için belirli bi izin veriyormuş

İzni beklemeleri mi gerekiyor ocak ayı olması yeterlimi ?

Bilen kişiler cevaplarsa çok sevinirim 🙏🏼

hsnd
Müsteşar
12 Aralık 2022 20:54

İzin verilmeden herhangi bir naklen geçiş işlemi yapılamaz. Öncelikle o kuruma naklen atama için gerekli kontenjanın tahsis edilmesi gerekiyor. Genelde yılbaşından sonra ilk atama izinleri verilir ancak Ocak ayı olacak diye bir şart yok. Genellikle şubat ve sonrasında veriliyor.
akbulutlardanmerve, 6 ay önce

İyi akşamlar konu hakkında bilgisi olan kişiler cevaplayabilirlerse çok sevinirim ..

Ünivden sağlık mazeretiyle muvafakat aldım .

Başka bi üniversite beni ocak ayında kurumlarında çalışmam için isteyeceklerini söylediler (açıktan atama )

Merak ettiğim o ki duyduğuma göre devlet her kuruma 5 adet açıktan atama hakkı veriyormuş

Peki ocak ayı girdiğinden itibaren beni isteyebilirlermi ?

Ya da şöyle bir söylem duydum devlet açıktan atama hakkını kullanmaları için belirli bi izin veriyormuş

İzni beklemeleri mi gerekiyor ocak ayı olması yeterlimi ?

Bilen kişiler cevaplarsa çok sevinirim 🙏🏼

Selin2113
Aday Memur
14 Aralık 2022 01:25

Hocam 3+1 sistemi üniversite hastanesinde çalışan çakılı kadro sağlıkçıları hiç etkilemiyor mu ? 2013 teki durum gibi sizi kadroya aldık ama yinede tayin hakkı yok mu deniliyor ? Bu kadro üni hastanelerinde ne gibi değişiklik getirecek ?

archfeyza
Aday Memur
20 Aralık 2022 18:36

Bu merkezi alımda üniversite büro mermurluğu yazsam 1 sene sonra eş durumu yapabiliyor muyuz yoksa sonsuza kadar o üniversitede kalmak zorunda mıyız

burdurspor
Memur
20 Aralık 2022 18:48

Eş durumu falan öyle bir hak yok
archfeyza, 5 ay önce
Bu merkezi alımda üniversite büro mermurluğu yazsam 1 sene sonra eş durumu yapabiliyor muyuz yoksa sonsuza kadar o üniversitede kalmak zorunda mıyız

dogukancevik
Memur
20 Aralık 2022 20:58

Sanmıyorum üniversiteler özerk kuruluşlar yani başka ilde şubesinin olması gerekir itü ığdır da şube açmayacağına göre tatin hakkı da gündeme bile gelmez

burdurspor
Memur
21 Aralık 2022 10:15

şu an için yok ama çalışma yapılacaktı

dogukancevik, 5 ay önce

Sanmıyorum üniversiteler özerk kuruluşlar yani başka ilde şubesinin olması gerekir itü ığdır da şube açmayacağına göre tatin hakkı da gündeme bile gelmez

firatkaran
Memur
21 Aralık 2022 17:19

arkadaşlar Sözleşmeli personelin kadroya alınmasında çok büyük emekleri olan Adem Atacan. Üniversite idari personelinin tayin hakkıyla ilgili dernek/platform kuracak ve bu konuyla ilgili mücadele edeceğiz. desteklerinizi bekliyoruz. wp grubumuza adem atacanın sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz

burdurspor
Memur
22 Aralık 2022 10:03

ne gibi yerlerde ?

agayedirewan, 6 ay önce
Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi