Editörler : crops35

emre-mimar
Aday Memur
09 Aralık 2022 15:46

Çok güzel yazmışsınız ama dediğimi anlamamışsınız. Mimarlar ile iibf bölümünü yerleşme puanları üzerinden kıyaslayıp ortada adaletsizlik var diyen arkadaşa, mimarlık ile hemşireliği kıyaslayarak aslında böyle bir kıyasın adaletli olmayacağını göstermiştim.

Mühendislerle biz mimarların birlik olamama konusu da ne yazık ki kanayan yaramız. Bu olmayan beraberliği 4001 kadrosu isterken görmek istemem açıkçası. İki bölüm için de tebrik ederim sizi

niidem, 2 yıl önce

emre mimar bey saglık bölümüyle inşaat sektörünü yan yana koymanız uygun olmamış.OECD nin gerisinde çalışan hemşirelerdir ne yazık ki.Olay hemşire alımının ne kadar alındığı olmamalı çünkü aynı kulvarda değiller.Sorun mimarların ve mühendislerin birlik olamaması ne yazık ki.Emin olun bu ülkede Tıpçılar kadar organize olan başka meslek grubu yok.Her meslek özeldir kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur.Birbirimizi incitmeden devletten ne istediğimizi birlik olup dile getirmemiz lazım.Lisans hemşireyim aynı zamanda mimarım buarada.

niidem
Kapalı
09 Aralık 2022 16:28

teşekkür ederim ayrıca kusura bakmayın.Adalet planlı programlı ögrenci yetiştirme ve yerleştirme olacaktır ısrarla birlik olup devletin yanlış olan bu politikadan vazgeçilmesini saglamak olmalı. Sagın. solun politikası yüzünden bizler harcanıyoruz.Hayat kolay değil burada kadro tartışmaları , branş kavgaları bizleri daha da dönülmez noktalara götürür.Ünide okuyanlar ve mezunlar bir araya gelipderdini anlatabilmeli devlete.Kolay yetişmiyoruz de mi bir kuru ekmekle okuyanımız çok var içimizde o yüzden içimizdeki öfkeleri başkalarına kusmaktansabirbirimizi yerden kaldırmaya çalışmalıyız.Birimiz düşersek hepimiz düşeriz.Birbirimize tutunarak daha saglam oluruz ve doğru karar veririz. Okuyanlar ve mezunlar bir araya gelir birliklerini oluşturur analizlerimizi yapar ve isteriz haklarımızı . Hemşirelerin Birliği var sendikalardan bağımsız içimizde öğrenci kardeşlerimiz de var diger meslekler neden yapmıyor.....

homonovus
Aday Memur
09 Aralık 2022 17:18

Arkadaşlar, her ne kadar İİBF kadrolarına çökmek isteyen gözü dönmüşleriniz olsa da biz sizin için de uğraşıyoruz. Biliyorsunuz ki her fakültenin ortak bir yarası var: "kadro yakmanın önüne geçilmesi" . Bununla ilgili olarak önemli bir parti liderine hazırladığımız metni ilettik. Okudu metni. Onun dışında söyleyeceğim yoktur. Trol bozuntularına prim vermeyin. merak etmeyin Twitter da sizin yazdığınız kadro taleplerini de rt beğeni yapıyoruz.

işletmeci94
Şube Müdürü
09 Aralık 2022 17:21

Aman hocam bunlara iyilik mi geliyor. Ortak etkinlik gruplarında bile engelliyorlar. Bana birisi özelden "sen düşük netli gerizekalısın" dedi. Allah'a havale ediyorum artık.

homonovus, 2 yıl önce

Arkadaşlar, her ne kadar İİBF kadrolarına çökmek isteyen gözü dönmüşleriniz olsa da biz sizin için de uğraşıyoruz. Biliyorsunuz ki her fakültenin ortak bir yarası var: "kadro yakmanın önüne geçilmesi" . Bununla ilgili olarak önemli bir parti liderine hazırladığımız metni ilettik. Okudu metni. Onun dışında söyleyeceğim yoktur. Trol bozuntularına prim vermeyin. merak etmeyin Twitter da sizin yazdığınız kadro taleplerini de rt beğeni yapıyoruz.

emre-mimar
Aday Memur
09 Aralık 2022 20:59

Yazdıklarınızın çoğuna katılmasam da dilinizi çok beğendim

niidem, 2 yıl önce

teşekkür ederim ayrıca kusura bakmayın.Adalet planlı programlı ögrenci yetiştirme ve yerleştirme olacaktır ısrarla birlik olup devletin yanlış olan bu politikadan vazgeçilmesini saglamak olmalı. Sagın. solun politikası yüzünden bizler harcanıyoruz.Hayat kolay değil burada kadro tartışmaları , branş kavgaları bizleri daha da dönülmez noktalara götürür.Ünide okuyanlar ve mezunlar bir araya gelipderdini anlatabilmeli devlete.Kolay yetişmiyoruz de mi bir kuru ekmekle okuyanımız çok var içimizde o yüzden içimizdeki öfkeleri başkalarına kusmaktansabirbirimizi yerden kaldırmaya çalışmalıyız.Birimiz düşersek hepimiz düşeriz.Birbirimize tutunarak daha saglam oluruz ve doğru karar veririz. Okuyanlar ve mezunlar bir araya gelir birliklerini oluşturur analizlerimizi yapar ve isteriz haklarımızı . Hemşirelerin Birliği var sendikalardan bağımsız içimizde öğrenci kardeşlerimiz de var diger meslekler neden yapmıyor.....

Sibel.l
Aday Memur
24 Ocak 2025 14:00

Tabii ki kendimiz olacaz sen ne kadar kendini düşünüyorsan biz de kendimizi düşünüyoruz seni mi düşünecektik alımlar iibf üzerinden yürüyorsa bunun suçlusu biz miyiz iibfden yüksek almış şu bu kimse kimseden yüksek aldı diye başarılı olmuyor sınav anı çok önemli insanın başarısı sınavla ölçülemez siz 4001 istemek yerine kendi kodrolarınızı iyileştirme isteyebilirsiniz iibf kadrolarını basamak olarak kullanmaktan başka bir şeye.yaramıyorsunuz kusura bakmayın kurumlar da gözünü açtı 🙌

bbsa, 2 yıl önce

Kimse terbiyesizlik falan yapmıyor terbiyesizlik yapacak olsam "önünüzden yiyin" derdim. İster kabullenin ister kabullenmeyin iibflilerin yapacağı işi her lisans mezunu yapar.

Buradaki insanlar üniversite sınavında yüksek puan almış çok da zor olan bölümleri bitirmiş insanlar, diyorum ya kimsenin iibf okumak istemesi falan söz konusu değil. Kadro yok kadro. Kpss den yüksek alsalar da atanamıyorlar, özel sektör de sandığınız gibi değil. Sizden yüksek puan alıp atanamamaları kocaman bir adaletsizlik. Ama sizin tek derdiniz kendiniz olduğu için umursamazsınız.

Yazık ya mühendis mimar insanlar burada düz memur olmak için çabalıyor, kendilerini asla anlamayacak kişilerle muhatap oluyor, çok üzücü gerçekten..

SedaKhukuk
Aday Memur
25 Ocak 2025 10:01

Bundan sonra açıktan iibf okuyan diğer bölümlerdekiler atanacak zaten yüksek puanlarıyla

2026da durum baya değişir

ysgreys
Memur
25 Ocak 2025 10:44

bir mühendis olarak veya bir mimar da olsaydım ben düz memur, vhki falan istemezdim. yine tepkinizi yanlış yere yanlış şekilde gösteriyorsunuz. bu provokatif başlığı kınıyorum.

gecatananmemur
Kapalı
26 Ocak 2025 18:15

Ne kadar saçma bir şey, herkes aynı sınava giriyor diye ortak olsun o zaman çok yüksek puan alan avukat mimarlık mühendislik yapsın bu mantıkla.

O kadar saçma bir mentalite ki, bunu düşünen ve destekleyen varsa inşallah hiç bir zaman atanamasın iş falan üretemez. Hatta diploması iptal edilsin, gitsin Almanya'ya falan işçi alıyor kargo dağıtsın oralarda ağlasın

Toplam 89 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi