Editörler : E.Kayı Han
«101112131415161718192021»

Skylan
Kapalı
23 Aralık 2022 13:28

Gerçekçi olmaktan bahseden memur arkadaşım kurmayın artık şu cümleleri yeter be sen kac yıllık memursun maden gerçekçi olucaz surdan 5 yıl öncesine kadar askeri ücretin iki katıldık arkadaşım su 5 yılda neredeyse hemen hemen aynı olduk gercekcilik bu sunu kendi kendinize yapmayın ya yapmayın...

furkanfurkanmalatyaa, 2 yıl önce

ha gönül ister ki en az 17-18-20 bin maaşımız olsun ancak gerçekçi olmak lazım. geçmiş senelere göre baktığımız zaman yapılacak max zam yüzde 40 belki ama belki yüzde 50 yaparlar. yüzde 70-100 zam yapacakların hiç sanmıyorum

mesutcalisan
Aday Memur
23 Aralık 2022 13:52

2019 Şubatda İKM olarak başladığım da kemiksiz maaşımın asgari ücreti oranı 1.66 idi. Tekrar 1.66 olması için %65 zam verilmesi lazım. Kaldıki daha öncesinde 2 katı idi. En düşük memur maaşının asgari ücrete 2 kat endeksli olması için ise ya %100 zam vermesi lazım yada %40+5.000 seyyanen vermesi lazım. Bunu yapar mı? Hiç zannetmiyorum. En en iyi ihtimal %40 verir. Oda seçimin yüzü suyu hürmetine. Hoş memurun bu duruma gelmesinin en büyük sebebi yine memurun kendisidir!

nice.nice.
Aday Memur
23 Aralık 2022 14:03

Asgari ücrete yapılacak zamma kötü bir yorumum yoktur alsınlar tabiki

Ama bir z.katibi olarak şunu söylemek.isterim

Bu meslekte dünya kadar risk var

Ve bu kurum.hata affetmeyen bir yer

Ya risk az olacak yaptığın işte

Ya da risk varsa maaş en az 20 bin olacak bu şartlarda

Yoksa Bi anlamı yok

Asgari ücretle çalışalım

Bi hata mı yaptık

Ennfazla işten atarlar

Bir de bizdeki rske bakın

Çalışanlarına değer vermesi gereken bir kurum

en az sağlıkçılar kadr

Şahsım adına konuşuyorum ben çok yoruldum bu işe bu maaş

Kapana kısılmış gibiyim

İmkan bulduğum ilk an arkama bakmayacağım

Kimseyi olumsuz etkilemek istemem kesnlkle

Ve adliyenin bulunduğu sokaktan dahi gecmeyecegim çok incitti çünkü kurum sistem..

Skylan
Kapalı
23 Aralık 2022 14:33

Meslektaşım psikoloji kalmadı 3 memurluk işi tek memura yaptırıyorlar ama kimse buna bakmadan seni her evraktan sorumlu tutuyor aksam eve gidince yeminle uyuyamıyorum, gecem gündüzüm birbirine girdi amir baskısı desen var nasıl bir cehennem bu adalet bakanlığı kelimeler yetmez anlatmaya bunu okuyan katıp olmak isteyen arkadaşlar varsa allah icin yakmayın kendinizi inanın akıl sağlığınız kalmaz

nice.nice., 2 yıl önce

Asgari ücrete yapılacak zamma kötü bir yorumum yoktur alsınlar tabiki

Ama bir z.katibi olarak şunu söylemek.isterim

Bu meslekte dünya kadar risk var

Ve bu kurum.hata affetmeyen bir yer

Ya risk az olacak yaptığın işte

Ya da risk varsa maaş en az 20 bin olacak bu şartlarda

Yoksa Bi anlamı yok

Asgari ücretle çalışalım

Bi hata mı yaptık

Ennfazla işten atarlar

Bir de bizdeki rske bakın

Çalışanlarına değer vermesi gereken bir kurum

en az sağlıkçılar kadr

Şahsım adına konuşuyorum ben çok yoruldum bu işe bu maaş

Kapana kısılmış gibiyim

İmkan bulduğum ilk an arkama bakmayacağım

Kimseyi olumsuz etkilemek istemem kesnlkle

Ve adliyenin bulunduğu sokaktan dahi gecmeyecegim çok incitti çünkü kurum sistem..

xBarkınx
Daire Başkanı
23 Aralık 2022 15:56

Ersan Şen her konuşmasında katiplerin çok düşük maaş aldığından geçinemediğinden bahsediyor dün tv100de de bahsetti tabi Cem Küçük yok memurlar daha fazla alıyorlar vs diye itiraz etti.

yarbay_67
Şef
23 Aralık 2022 16:00

Ben 2014TL alırken asgari ücret 804TL imiş. Yani ben 2,5 katı fazla alıyormuşum. Şimdi ne oldu? Orta sınıfı bitirdiler, herkes açlık sınırında AÇLIK. Domuz gibi semirenler Karun gibi yaşıyor, biz hep Musa gibi. Yeter ulan yeter lanet olasıcalar. Allah belanızı versin. Herkes çıldırma noktasında artık.

Maaşlarda yaşanan erimeyi manşetten haber yapsanıza memurlar net. Her tarafa şirin gözükeyimle olmaz bu iş. Doğrudan yana olun yeter.

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 16:03

Özel mesaj attım Ersan şen'e. Helal olsun
xBarkınx, 2 yıl önce

Ersan Şen her konuşmasında katiplerin çok düşük maaş aldığından geçinemediğinden bahsediyor dün tv100de de bahsetti tabi Cem Küçük yok memurlar daha fazla alıyorlar vs diye itiraz etti.

Skylan
Kapalı
23 Aralık 2022 16:16

İtiraz eden ***** maas bordrosunu atarım 8 yıllık memur ne kadar alıyormuş baksın, rezil haldeyiz bitik durumdayız birde bizi biliyormuş gibi itraz edenlere fena ayar oluyorum

Edit : Hakaret içeren kelime editlendi.  

xBarkınx, 2 yıl önce

Skylan
Kapalı
23 Aralık 2022 17:27

Bu benim yazacağım sey degildi ama artık düşünün nasıl psikolojimiz bozulduysa etrafımda ki insanlar bile diyor noldu size böyle diye gelen vatandas diyor girerken allah yardım etsin nasıl bi isiniz var diye... Yazacak sey cokta edit yemeyelim gene :)

Skylan, 2 yıl önce

İtiraz eden ***** maas bordrosunu atarım 8 yıllık memur ne kadar alıyormuş baksın, rezil haldeyiz bitik durumdayız birde bizi biliyormuş gibi itraz edenlere fena ayar oluyorum

Edit : Hakaret içeren kelime editlendi.  

cgdsblt
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 17:43

Bu ay asgari ücret 5500 en düşük memur ilaveler olmadan 10 bin , sen buradan nasıl bir oran çıkardın?
Skylan, 2 yıl önce

Gerçekçi olmaktan bahseden memur arkadaşım kurmayın artık şu cümleleri yeter be sen kac yıllık memursun maden gerçekçi olucaz surdan 5 yıl öncesine kadar askeri ücretin iki katıldık arkadaşım su 5 yılda neredeyse hemen hemen aynı olduk gercekcilik bu sunu kendi kendinize yapmayın ya yapmayın...

cgdsblt
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 17:44

2013 te 2014 alıyordun,şmdi ne alıyorsun?
yarbay_67, 2 yıl önce

Ben 2014TL alırken asgari ücret 804TL imiş. Yani ben 2,5 katı fazla alıyormuşum. Şimdi ne oldu? Orta sınıfı bitirdiler, herkes açlık sınırında AÇLIK. Domuz gibi semirenler Karun gibi yaşıyor, biz hep Musa gibi. Yeter ulan yeter lanet olasıcalar. Allah belanızı versin. Herkes çıldırma noktasında artık.

Maaşlarda yaşanan erimeyi manşetten haber yapsanıza memurlar net. Her tarafa şirin gözükeyimle olmaz bu iş. Doğrudan yana olun yeter.

Skylan
Kapalı
23 Aralık 2022 17:51

Şaka mısın kardeş ilaveler olmadan kim 10 bin alıyor, yada simdi olacak mı 16 bin he neyi savunuyorsun sen anlamış değilim, sen adliye personeli misin degilsin bence o yüzden bos yapma burda

cgdsblt, 2 yıl önce
Bu ay asgari ücret 5500 en düşük memur ilaveler olmadan 10 bin , sen buradan nasıl bir oran çıkardın?

cgdsblt
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 18:01

Yaz kaç aldığını, normalde kaç alıyorsun, ilavelerle kaç alıyorsun??? Gerçekleri herkes biliypr o yüzden kimse senin pompalamanla gaza gelmiyor farkında mısın?
Skylan, 2 yıl önce

Şaka mısın kardeş ilaveler olmadan kim 10 bin alıyor, yada simdi olacak mı 16 bin he neyi savunuyorsun sen anlamış değilim, sen adliye personeli misin degilsin bence o yüzden bos yapma burda

yarbay_67
Şef
23 Aralık 2022 18:20

Agsari ücret 5.500. Benim taban maaşım bordroda 5221. Böyle şey olur mu? Asgari ücretten düşük taban aylık olur mu? Eş yardımı, 2 çocuk yardımıyla maaşım 10.541. Asgari ücret 8.500 oldu. Bana şimdilik %15 enflasyon farkı var. Aralık Ayında da 2,5 çıkar. 2,5'de refah payı. Etti mi sana %20. %20 ile benim maaşım ne olur? Kabaca 12.100. Eee asgari ücretle aramda ne kaldı 3.500. Eskiye göre benim şuan 21.250 almam lazım. Sen ne konuşuyorsun. Benim derece kademem, eş yardımı, çocukların yardımı da maaşı oynatıyor. Bekar olanlar, yeni başlayanlar maaşını yazıyor. İçler acısı bir haldeyiz.

Sen de gelmiş utanmadan burayı trollemeye çalışıyorsun. Teşkilattan isen yazık. Yok malum yerlerin trolü isen kes artık.

cgdsblt, 2 yıl önce
2013 te 2014 alıyordun,şmdi ne alıyorsun?

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 18:21

Sen şuanda bilgisizce konuşuyorsun. Bak forumu okusaydın böyle demezdin. Arkadaş doğru söylüyor. Benim bu ayki bordrom 8.800 TL 8 yıllık Türkiye'nin her yerinde çalışabilecek kadar donanımlı bir katip olduğumu düşünüyorum. Ve benim maaşımın haricinde aldığım yemek, yol, giyim ve ekstra hiçbir ikramiyem yok. Sadece ayda 50 saat fazla mesai YAPARSAM TOPLAMDA 300 TL fazla mesai ücretim var. Saatliği 6 TL... Haftalık 40 saatten aylık 200 saat ve ek ilave aylık 50 saat fazla mesai yaptığım takdirde toplamda 250 saat aylık çalışmanın karşılığı 9100 TL... Yazılanları okudum hepsi doğru..Kimse inanmıyor yahu...kimse..
cgdsblt, 2 yıl önce
Yaz kaç aldığını, normalde kaç alıyorsun, ilavelerle kaç alıyorsun??? Gerçekleri herkes biliypr o yüzden kimse senin pompalamanla gaza gelmiyor farkında mısın?

cgdsblt
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 18:26

Olacaklara değil olanlara bakmak lazım. Asgari ücretli 5500 alıyor sen 10500 yine 2 katı. Ocak ta o 8500 alacak, sen kaç alacaksın belli değil. Yani bozulan denge yok!!!
yarbay_67, 2 yıl önce

Agsari ücret 5.500. Benim taban maaşım bordroda 5221. Böyle şey olur mu? Asgari ücretten düşük taban aylık olur mu? Eş yardımı, 2 çocuk yardımıyla maaşım 10.541. Asgari ücret 8.500 oldu. Bana şimdilik %15 enflasyon farkı var. Aralık Ayında da 2,5 çıkar. 2,5'de refah payı. Etti mi sana %20. %20 ile benim maaşım ne olur? Kabaca 12.100. Eee asgari ücretle aramda ne kaldı 3.500. Eskiye göre benim şuan 21.250 almam lazım. Sen ne konuşuyorsun. Benim derece kademem, eş yardımı, çocukların yardımı da maaşı oynatıyor. Bekar olanlar, yeni başlayanlar maaşını yazıyor. İçler acısı bir haldeyiz.

Sen de gelmiş utanmadan burayı trollemeye çalışıyorsun. Teşkilattan isen yazık. Yok malum yerlerin trolü isen kes artık.

cgdsblt
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 18:28

Sen 9.100 diyorsun diğeri 10.500 ikinizde en düşük dyorsunuz biri doğruyu söylemiyor hangüniz?
Zapt Edilen Katip, 2 yıl önce
Sen şuanda bilgisizce konuşuyorsun. Bak forumu okusaydın böyle demezdin. Arkadaş doğru söylüyor. Benim bu ayki bordrom 8.800 TL 8 yıllık Türkiye'nin her yerinde çalışabilecek kadar donanımlı bir katip olduğumu düşünüyorum. Ve benim maaşımın haricinde aldığım yemek, yol, giyim ve ekstra hiçbir ikramiyem yok. Sadece ayda 50 saat fazla mesai YAPARSAM TOPLAMDA 300 TL fazla mesai ücretim var. Saatliği 6 TL... Haftalık 40 saatten aylık 200 saat ve ek ilave aylık 50 saat fazla mesai yaptığım takdirde toplamda 250 saat aylık çalışmanın karşılığı 9100 TL... Yazılanları okudum hepsi doğru..Kimse inanmıyor yahu...kimse..

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 18:35

Eş yardımı ve 2 çocuk yardımı diyor bak, omudugunu anlamayan kardeşim. İyi oku forumu... Burada kimsenin yalan söylemeye ihtiyacı yok..
cgdsblt, 2 yıl önce
Sen 9.100 diyorsun diğeri 10.500 ikinizde en düşük dyorsunuz biri doğruyu söylemiyor hangüniz?

yarbay_67
Şef
23 Aralık 2022 18:37

Kardeş sen yazdıklarımızı tekrar tekrar oku. Düşün bakalım ne diyoruz. Birgün nasip olur da memur olursan, ne dediğimizi iyice anlarsın. Memur olsan dediğimizi anlamış olurdun zaten. Yok ikna olmadıysan sen haklısın. Yolun açık olsun.

cgdsblt, 2 yıl önce

cgdsblt
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 18:38

İşte bende bunu diyorum, aralık 2022 asgari ücret oranıyla 2022 memur maaşı kıyaslanır. 21 aralık ta açıklanan asgari ücret oranını 30 ocak ta alacaklar, sen ise 3 ocak ta açıklanacak oranı 15 ocak ta alacaksın.
Zapt Edilen Katip, 2 yıl önce
Eş yardımı ve 2 çocuk yardımı diyor bak, omudugunu anlamayan kardeşim. İyi oku forumu... Burada kimsenin yalan söylemeye ihtiyacı yok..
Toplam 704 mesaj
«101112131415161718192021»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi