Editörler : E.Kayı Han
«111213141516171819202122»

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 18:39

Yazmaktan, istemekten bıkmayacağım ve bırakmayacağım. Ben hakkım olanı edebimle istiyorum....

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 18:41

Okumuyorsun, forumu oku, seni ikna etmeye ihtiyacı yok kimsenin. Bura ile ilgili bir bilgin yoksa yorumuna da ihtiyacı yok kimsenin. Faydasız yorumlar yapma rica ediyorum. Asgari ücretli yemeğini, yolunu alıyor. Bir çok yerde ekstra ikramiye, alışveriş çeki vs veriliyor. Ben yemek paramı cebimden veriyorum. Ekstra yol ve ikramiyem yok. Bu anlattığım personelin %80 ini kapsıyor.... Bir de bunlar türedi ya ..
cgdsblt, 2 yıl önce
İşte bende bunu diyorum, aralık 2022 asgari ücret oranıyla 2022 memur maaşı kıyaslanır. 21 aralık ta açıklanan asgari ücret oranını 30 ocak ta alacaklar, sen ise 3 ocak ta açıklanacak oranı 15 ocak ta alacaksın.

cgdsblt
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 18:42

Türeyen tek şey senin tipindeki insanlar....
Zapt Edilen Katip, 2 yıl önce
Okumuyorsun, forumu oku, seni ikna etmeye ihtiyacı yok kimsenin. Bura ile ilgili bir bilgin yoksa yorumuna da ihtiyacı yok kimsenin. Faydasız yorumlar yapma rica ediyorum. Asgari ücretli yemeğini, yolunu alıyor. Bir çok yerde ekstra ikramiye, alışveriş çeki vs veriliyor. Ben yemek paramı cebimden veriyorum. Ekstra yol ve ikramiyem yok. Bu anlattığım personelin %80 ini kapsıyor.... Bir de bunlar türedi ya ..

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 18:45

Benim meslektaşım olmadığın çok belli. Bu nedenle seninle mesleki bir tartismaya girmeyeceğim. Asgari ücret aldığını varsayıyorum ve daha fazla almanız gerektiğini düşünüyorum. Alım gücünün artmasını istiyorum en basitinden. Aynı zamanda bu maaş ile bu yük altında kalmak ben ve benim gibi yuzbinler personeli rahatsız ediyor.
cgdsblt, 2 yıl önce
Türeyen tek şey senin tipindeki insanlar....

cgdsblt
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 18:47

Her yoruma bu düşmanlıkla cevap verirsen 1 tane savunanın kalmaz. Bu yolda devam et.
Benim meslektaşım olmadığın çok belli. Bu nedenle seninle mesleki bir tartismaya girmeyeceğim. Asgari ücret aldığını varsayıyorum ve daha fazla almanız gerektiğini düşünüyorum. Alım gücünün artmasını istiyorum en basitinden. Aynı zamanda bu maaş ile bu yük altında kalmak ben ve benim gibi yuzbinler personeli rahatsız ediyor.

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 18:54

Düşmanca yorum yapmıyorum. Hakkıma müdahale etmeni engelliyorum
cgdsblt, 2 yıl önce
Her yoruma bu düşmanlıkla cevap verirsen 1 tane savunanın kalmaz. Bu yolda devam et.

cgdsblt
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 18:56

Hiç şeyi engelleyemezsin, millet aptal değil, sen bir şey dediğinde araştırıp kobtrol edebiliyor. Misal maalı memurlarnet rpbotuna hesaplatabiliyor gibi. Netse bu kafayla işin zor.
Düşmanca yorum yapmıyorum. Hakkıma müdahale etmeni engelliyorum

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 19:06

Ekran görüntüsü atamıyorum sanırım.

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 19:08

9568 TL maaş gösteriyor memurlar.net Sözleşmeli olduğum için 475 TL Adalet tazminatını ve 215 TL derece ödemesini alamıyorum yıllardır, toplamda 690 TL düşür. 8.870 TL yapıyor. Allah'tan yalan söylediğini teyit etmek için bir program var. :) Dediğim gibi kimseye yalan söylemenin bir anlamı yok.
23 Aralık 2022 19:14

Ben lisans mezunuyum 9825 tl alıyorum idareci pozisyonundayım nerede en az 10000 :):):):):):):):):)
cgdsblt, 2 yıl önce
Bu ay asgari ücret 5500 en düşük memur ilaveler olmadan 10 bin , sen buradan nasıl bir oran çıkardın?

cgdsblt
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 19:24

Sen doğruyu, memyrlar.net yanlışı söylüyor yani?
birfikirbirdüşünce, 2 yıl önce
Ben lisans mezunuyum 9825 tl alıyorum idareci pozisyonundayım nerede en az 10000 :):):):):):):):):)

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 19:29

Bak dostum sana yazdım yukarıda hesap ettim. Yaz 8 yıllık sözleşmeli zabıt katibi maaşı. 9560 TL çıkıyor. Sözleşmeli olduğum için Adalet hizmet tazminatını ve sözleşmeli olduğum için 215 TL derece farkını alamıyorum. Maaşım 8870 TL.. Bu hesabı senin için yapıyorum..İyi niyetli olarak edebimle sana anlatıyorum..
cgdsblt, 2 yıl önce
23 Aralık 2022 20:20

Sen medyada çıkan herseye inanma inanırsan rezil olursun :):):):):) iş yurtları kar payı 800 tl dediler personel 500 civarı para aldı aldığımıza mı inanacam memurlar nete mi :):):):):):):):):):)
cgdsblt, 2 yıl önce

cgdsblt
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 20:26

Seni tanımıyorjm, memurlar.net i tanıyorum. Tabiki sana inanmayacağım.
birfikirbirdüşünce, 2 yıl önce
Sen medyada çıkan herseye inanma inanırsan rezil olursun :):):):):) iş yurtları kar payı 800 tl dediler personel 500 civarı para aldı aldığımıza mı inanacam memurlar nete mi :):):):):):):):):):)

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 20:33

Burayı bu haliyle meşgul ediyorsun. Doğruları söyleyenleri yanlış kelimelerle itham ediyorsun. Destek bekliyoruz herkesten...
cgdsblt, 2 yıl önce
Seni tanımıyorjm, memurlar.net i tanıyorum. Tabiki sana inanmayacağım.

cgdsblt
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 20:37

Meşguliyet yok, çıktıysan piyasaya, her eleştiriyi göğüsleyeceksin.
Burayı bu haliyle meşgul ediyorsun. Doğruları söyleyenleri yanlış kelimelerle itham ediyorsun. Destek bekliyoruz herkesten...

FikiFiki
Memur
23 Aralık 2022 20:43

Ne karın ağrın var, derdin ne bilmiyorum bilader ama hadi bi uza ya.
cgdsblt, 2 yıl önce
Meşguliyet yok, çıktıysan piyasaya, her eleştiriyi göğüsleyeceksin.

cgdsblt
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 20:49

Doğrulara tahammül seviyeniz hayranlık uyandırıcı.
FikiFiki, 2 yıl önce
Ne karın ağrın var, derdin ne bilmiyorum bilader ama hadi bi uza ya.

Canw
Aday Memur
23 Aralık 2022 21:23

Maalesef bakanlığın personele dair hiç bir çalışması yok( hakim savcı hariç ) hangi bakan gelirse gelsin hepsi aynı cümleyi kuruyor personelimizin özlük hakları için çalışmalar sürüyor bu böyle gelmiş böyle gider

Skylan
Kapalı
23 Aralık 2022 21:29

Dostum anlamamak üzerine çığır açtı, doktora yaptın insanlar sana usenmeden tane tane yazmış hala aynısın

Simdi savunduğun sey siz de ocakta zam alacaksınız her şey aynı değişen bisey yok.

Sana gene usenmeden yazıyorum belki olurda anlarsın diye

Su an net katıp maaşı 8.800 tl dir. Madem her şey aynı devam edicek bak çok yorma beynini çok basit bu durumda bizim maaşın 16 bin tl olması gerek kusurat saymıyorum, senin tezine göre

Ama suan açıklanan resmi enfl max 20 çıkacak, hadi show yapar gibi onu 22 yapsınlar

Simdi hesapla bakalım 8.800x22=193.600 _193.600/100=1936 TL 8.800+1936=10.736TL

Bak dört işlem bilmediğini var sayarak tane tane yazdım. Simdi su durumda sence hala aynı diye biliyor musun ha diyorsan boşuna yazıp buraya insanları daha da meşgul etme

Su konuda net sen adliye personeli degilsin genede sorularına cevap verelim ki kendini matrah bisey sanma.

cgdsblt, 2 yıl önce
Doğrulara tahammül seviyeniz hayranlık uyandırıcı.
Toplam 704 mesaj
«111213141516171819202122»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi