Editörler : E.Kayı Han
«121314151617181920212223»

cgdsblt
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 21:35

Olanı yok sayıp, olmayana atıf yaparak haklı çıktın öyle mi :))) bir de doktora... hatta 4 işlem de biliyprsun! Bunların hiçbirine gerek yok. 2022 de hükümet memura kümülatif %85 zam verdi, 2023 e de 2023 de bakarıc. Anladın mı????
Skylan, 2 yıl önce

Dostum anlamamak üzerine çığır açtı, doktora yaptın insanlar sana usenmeden tane tane yazmış hala aynısın

Simdi savunduğun sey siz de ocakta zam alacaksınız her şey aynı değişen bisey yok.

Sana gene usenmeden yazıyorum belki olurda anlarsın diye

Su an net katıp maaşı 8.800 tl dir. Madem her şey aynı devam edicek bak çok yorma beynini çok basit bu durumda bizim maaşın 16 bin tl olması gerek kusurat saymıyorum, senin tezine göre

Ama suan açıklanan resmi enfl max 20 çıkacak, hadi show yapar gibi onu 22 yapsınlar

Simdi hesapla bakalım 8.800x22=193.600 _193.600/100=1936 TL 8.800+1936=10.736TL

Bak dört işlem bilmediğini var sayarak tane tane yazdım. Simdi su durumda sence hala aynı diye biliyor musun ha diyorsan boşuna yazıp buraya insanları daha da meşgul etme

Su konuda net sen adliye personeli degilsin genede sorularına cevap verelim ki kendini matrah bisey sanma.

Skylan
Kapalı
23 Aralık 2022 21:43

Bak açık ettin kendini yazık be hocam çok yazık buraya gelip asliye personeli ne çeker nasıl bir is ortamı vardır nelere katlanır bilmezsin ama anlamsızca karşı saldırısın, genede fark etmez hep dedim hala diyorum doktorlar bizim için çok değerlidir, cok daha fazlasını hak ederler, kıymetleri bilinmelidir. Ben su an senin bizim mesleğemize yaptığını size yapamam çünkü doktor degilim...

Bu arada kümülatif kelimeleri hileli dolanli kelimeler bosver sen onları net cebine giren maasla basit hesapla bunlar siyasetçi lafları...

cgdsblt, 2 yıl önce
Olanı yok sayıp, olmayana atıf yaparak haklı çıktın öyle mi :))) bir de doktora... hatta 4 işlem de biliyprsun! Bunların hiçbirine gerek yok. 2022 de hükümet memura kümülatif %85 zam verdi, 2023 e de 2023 de bakarıc. Anladın mı????

cgdsblt
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 21:44

Net söyleyeyim sen de anla o zaman, ocak 2022 de 10.000 tl maaşı olan memurun, maaşı 18.500 oldu
Skylan, 2 yıl önce

Bak açık ettin kendini yazık be hocam çok yazık buraya gelip asliye personeli ne çeker nasıl bir is ortamı vardır nelere katlanır bilmezsin ama anlamsızca karşı saldırısın, genede fark etmez hep dedim hala diyorum doktorlar bizim için çok değerlidir, cok daha fazlasını hak ederler, kıymetleri bilinmelidir. Ben su an senin bizim mesleğemize yaptığını size yapamam çünkü doktor degilim...

Bu arada kümülatif kelimeleri hileli dolanli kelimeler bosver sen onları net cebine giren maasla basit hesapla bunlar siyasetçi lafları...

Skylan
Kapalı
23 Aralık 2022 21:47

Su an ayiktim seni doktor sandım sonra dedim yok artık benim doktora lafını almışsın neyse bu arada doktorlarımızıda yad etmis olduk. Kıymetliler...

Bence artık sen yazma 2023 de bakarız ne demek kardesim sen kimsin tam olarak çünkü kesin memur değilsin, neye bakicaz ben sana diyorum bak max shiw yaparak %25 verecekler torma kendini

Bu arada kümülatif vs gec bunları

Skylan, 2 yıl önce

Skylan
Kapalı
23 Aralık 2022 21:50

Bak simdi hala aynı kafadasın burda durumu degerlendiren sesini duyurmaya çalışan insanlar KATİP kardes senin bahsettiğin memurlar zaten var bizim de isyanimiz ozelde onlardan çok geri kalmamız, oransal zam her yıl bu farkı daha da aciyor

Hakimde teoride memurdur alır 40 bin

Sende memur alırsın 8.800

Verirler %25 zam

Hâkimin zamı olur senin maaşın kadar

Fark daha da ucar

Anladin mi kardeş anladın mi dostum anladın mi birader

cgdsblt, 2 yıl önce
Net söyleyeyim sen de anla o zaman, ocak 2022 de 10.000 tl maaşı olan memurun, maaşı 18.500 oldu

cgdsblt
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 21:57

Sen orantıyı anladıysan, herkes her şeyi anlamıştır..
Skylan, 2 yıl önce

Bak simdi hala aynı kafadasın burda durumu degerlendiren sesini duyurmaya çalışan insanlar KATİP kardes senin bahsettiğin memurlar zaten var bizim de isyanimiz ozelde onlardan çok geri kalmamız, oransal zam her yıl bu farkı daha da aciyor

Hakimde teoride memurdur alır 40 bin

Sende memur alırsın 8.800

Verirler %25 zam

Hâkimin zamı olur senin maaşın kadar

Fark daha da ucar

Anladin mi kardeş anladın mi dostum anladın mi birader

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 22:36

Arkadaşlar öne çıkarılan haberler kısmındayız. Başka kurumdaki memurlar ile münakaşa etmeyelim. Herkesin emeğine saygımız var. Ancak burada bizim emeğimize saygı göstersinler, bunu istiyor ve bekliyoruz. İlerleyen günlerde haftalarca sürmesi gereken bir sosyal medya etkinliği yapmamız gerekiyor, kanımca. CİMER'e bu durumu özetleyen onbinlerce dilekçe, cumhurbaşkanlığına bu durumu ozetleyen mektuplar.... Edebimizle derdimizi anlatmamız gerekiyor. Ayrıca sendikaları ve genel merkezleri direkt Cumhurbaşkanından randevu almaları ve bu konuları dile getirmeleri yönünde teşvik etmeliyiz...
23 Aralık 2022 22:38

Dostum senin psikolojik sıkıntın var :):):):):):) ama üşenmedim memurlar nete baktım yine ben haklıyım :):):):):):) hemen bir psikoloğa görün insanlara karşı bu kadar güvensiz oluşun herkese laf yetiştirme çabanda bir sıkıntı olabilir yine de sen bilirsin tabi :):):):):):):):)
cgdsblt, 2 yıl önce
Seni tanımıyorjm, memurlar.net i tanıyorum. Tabiki sana inanmayacağım.

cgdsblt
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 22:39

Ben bilirsem, sen doudunsa kalkabilirsin. Ard arda aynı şeyleri yazmaktan başka bir şeyin yok!!!
birfikirbirdüşünce, 2 yıl önce
Dostum senin psikolojik sıkıntın var :):):):):):) ama üşenmedim memurlar nete baktım yine ben haklıyım :):):):):):) hemen bir psikoloğa görün insanlara karşı bu kadar güvensiz oluşun herkese laf yetiştirme çabanda bir sıkıntı olabilir yine de sen bilirsin tabi :):):):):):):):)

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
23 Aralık 2022 23:03

Arkadaşlar öne çıkarılan haberler kısmındayız. Başka kurumdaki memurlar ile münakaşa etmeyelim. Herkesin emeğine saygımız var. Ancak burada bizim emeğimize saygı göstersinler, bunu istiyor ve bekliyoruz. İlerleyen günlerde haftalarca sürmesi gereken bir sosyal medya etkinliği yapmamız gerekiyor, kanımca. CİMER'e bu durumu özetleyen onbinlerce dilekçe, cumhurbaşkanlığına bu durumu ozetleyen mektuplar.... Edebimizle derdimizi anlatmamız gerekiyor. Ayrıca sendikaları ve genel merkezleri direkt Cumhurbaşkanından randevu almaları ve bu konuları dile getirmeleri yönünde teşvik etmeliyiz... Konumuza dönelim arkadaşlar...

Skylan
Kapalı
23 Aralık 2022 23:12

Kesinlikle katılıyorum biz sıkıntılarımızı dile getirelim sesimizj çıkartalım, işin psikolojik sitresi hat safhada sorumluluk getirmesi amir baskısının zirvede olduğu gibi önemli sorunlarımız var lutfen kimseyle tartışmaya gitmeyelim iyi niyetli cevaplarda vermeyelim arkadaşlar biz kendi derdimizi anlatalım...

Zapt Edilen Katip, 2 yıl önce
Arkadaşlar öne çıkarılan haberler kısmındayız. Başka kurumdaki memurlar ile münakaşa etmeyelim. Herkesin emeğine saygımız var. Ancak burada bizim emeğimize saygı göstersinler, bunu istiyor ve bekliyoruz. İlerleyen günlerde haftalarca sürmesi gereken bir sosyal medya etkinliği yapmamız gerekiyor, kanımca. CİMER'e bu durumu özetleyen onbinlerce dilekçe, cumhurbaşkanlığına bu durumu ozetleyen mektuplar.... Edebimizle derdimizi anlatmamız gerekiyor. Ayrıca sendikaları ve genel merkezleri direkt Cumhurbaşkanından randevu almaları ve bu konuları dile getirmeleri yönünde teşvik etmeliyiz... Konumuza dönelim arkadaşlar...

Skylan
Kapalı
23 Aralık 2022 23:20

Çalıştığım birimde 2022 derdest 15 bin dosya var/ gecmis yillardan gelenlerle hali hazirda derdest rahat 60 bin var- ve 4 memuruz arkadaşlar basit hesapla memur başına 15 bin dosya var fenaaa korkunç rakamlar bunlar çoğu zaman mesai sonrası kalıyorum 7-8 eve gidisim en az iki haftada bir cumartesi çalışıyorum ve bunlara ek komik olan saati 6 tl lik ek mesai ücreti de yok olsada komik ama oda yok, o kadar kalsam etsemde is bitmiyor hep yoğunluk aynı surekli sikayet ediliyoruz her taraftan bunlara ek bi evrak kaybolsa direkt sorumlusun kimse gözünün yaşına bakmıyor desen ki memur başına düşen dosya sayısı hayatın olağan akışına bile aykırı kabul etmezler sorumlu tutup ceza verirler, korkunç bi sistemde çalışıyor adliye personeli bunlara ek birde en düşük memur maaşını aliyor daha gecen hafta evinden tahliye edilen icra memuru arkadaşım var bu adam zaten bu işi yapıyor ama.kendi.evinden tahliye oldu utanılacak bi durum, çünkü ev sahibi uçuk kira istedi neye göre tabiki maaşımıza göre uçuk oluyor, arkadaşlar sesimizi çıkarmaliyiz bakın adliyede kimle konussam morali sıfır hayattan bi beklentisi yokmuscasina gelip gidiyor ise, birde buna amir tripleri amir baskısı ekleniyor bu olmaz bu kadarı olmaz artık biz insanız ya insan

Fakirrrrr
Aday Memur
23 Aralık 2022 23:23

Adalet bakani personeline destek veriyorum yetkililerin bunu gormesi gerekli cezaevinde calisan adliyede calisan memurlar eziliyor. Hem hiyerarssik hem ekonomik

cemil1905
Şube Müdürü
24 Aralık 2022 00:44

Memur maaşında şu yüzdelik zam oranında vazgecilmesi lazım. Memur var 9 bin TL maaş alıyor memur var 30 bin TL alıyor.

Şimdi sen her ikisine de yüzde 30 zam versen düşük maaş alan 3 bin lira zam alacak yüksek maaş alan 10 bin lira zam alacak.

Böylece memur maaşları arasındaki makas giderek açılıyor.

Maaşı düşük olan memura yüzdelik zam artı 2000 3000 lira seyyanen zam verilmeli

freudyen
Memur
24 Aralık 2022 09:17

Maalesef katip mesleği hor ve küçük görülüyor. Halbuki hakimden savcıdan çok kafa patlatan gecesini gündüze katan gruptur katipler. Buna rağmen en düşük maaşı alır. İnanılmaz bir adaletsizlik yapılıyor katiplere. Nerdeyse asgari ücret verdiğin ve ay sonunu zor getiren katipten bbundan sonra kimse işini düzgün yapmasını beklemesin. Bu şartlarda istese de yapamayacakhale getirilmiştir,

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
24 Aralık 2022 12:12

-Sözleşmeli personel için kadro 26 Aralık a kadar meclise gelecek. -CHP milletvekili %54,5 zam + %30 refah payı için meclise kanun teklifi sundu. -Adalet bakanlığı personelleri adına mecliste konuşma yapıldı ve herkesin ortan sorunu olan mesai, mobbing, özlük hakları, kadro konuları dile getirildi. -

dogukan5252
Aday Memur
24 Aralık 2022 13:29

Sayın meslektaşım, zapt edilen katip ve meslektaşım olduğunu düşündüğüm skylan. Trolllere lütfen cevap vermeyin. Siz bu mesleğin içinde amirlerden yenilen onca küfür, hakaret ve mobbinge karşı halen kibarca adama cevap veriyorsunuz. Adam laftan vakitten anlamıyor. Adalet Bakanlığı personelinin halinden yalnızca Adalet Bakanlığı personeli anlar. Boş yorumlara cevap bile vermeyin arkadaşlar.
Zapt Edilen Katip, 2 yıl önce
-Sözleşmeli personel için kadro 26 Aralık a kadar meclise gelecek. -CHP milletvekili %54,5 zam + %30 refah payı için meclise kanun teklifi sundu. -Adalet bakanlığı personelleri adına mecliste konuşma yapıldı ve herkesin ortan sorunu olan mesai, mobbing, özlük hakları, kadro konuları dile getirildi. -

knncetin
Aday Memur
24 Aralık 2022 13:47

Sosyal güvenlik kurumu (SGK) personelleride ge çi ne mi yor!

dogukan5252
Aday Memur
24 Aralık 2022 13:51

Sayın kardeşim burası Adalet Bakanlığı forumu lütfen ilgili yerde konunuzu açın
knncetin, 2 yıl önce
Sosyal güvenlik kurumu (SGK) personelleride ge çi ne mi yor!

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
24 Aralık 2022 13:52

Bu konudaki iyi niyetimizi göstermek için zaten durumu daha düzgün bir şekilde açıklamaya çalışıyoruz ama yine de art niyetli olanlar var aramızda. Onları da yapacak bir şey yok zaten
dogukan5252, 2 yıl önce
Sayın meslektaşım, zapt edilen katip ve meslektaşım olduğunu düşündüğüm skylan. Trolllere lütfen cevap vermeyin. Siz bu mesleğin içinde amirlerden yenilen onca küfür, hakaret ve mobbinge karşı halen kibarca adama cevap veriyorsunuz. Adam laftan vakitten anlamıyor. Adalet Bakanlığı personelinin halinden yalnızca Adalet Bakanlığı personeli anlar. Boş yorumlara cevap bile vermeyin arkadaşlar.
Toplam 704 mesaj
«121314151617181920212223»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi