Bunları yazmaktan sıkılmayacağız,
1- adliye ve cezaevi personeli yaptığı ise ve aldığı sorumluluğa, riske göre soylenilmeye utanılacak bir maaş alıyor, çoğu belediye taseron işçisi ve çoğu kurum memuru farkla üstümüzde maas alıyor.
2- is yoğunluğu o kadar çok ki bunu herkes çok iyi biliyor, basit bi anlatımla yolda kalmış icinde 4 kişi olan arabayı tek başına benzin istasyonuna kadar itmek her gün adliyeden yaşadığımız ve cokkk yorulduk...
Geçenlerde teslim aldığım evrakın bedeli 30 milyon civarıydı, çocuğumun çocuğu bu maaşlarla ödeyemez böylede kral sorumluluklar alırız biz
3- mobing bizde ki mobing mükemmel ötesidir yeri gelir küfre kadar gider, çünkü isin sonunda kimi kime şikayet edeceksinle bi başına kalırsın öyle...
Bunları adalet bakanlığı da biliyor kurumda çalışan memurlarda, susmayın su yaşadığımız is ortamı ve haklar inanılmaz komik derecede düşük, sustukça her yıl daha da düşüyor
..
Bunları yazmaktan sıkılmayacağız,
1- adliye ve cezaevi personeli yaptığı ise ve aldığı sorumluluğa, riske göre soylenilmeye utanılacak bir maaş alıyor, çoğu belediye taseron işçisi ve çoğu kurum memuru farkla üstümüzde maas alıyor.
2- is yoğunluğu o kadar çok ki bunu herkes çok iyi biliyor, basit bi anlatımla yolda kalmış icinde 4 kişi olan arabayı tek başına benzin istasyonuna kadar itmek her gün adliyeden yaşadığımız ve cokkk yorulduk...
Geçenlerde teslim aldığım evrakın bedeli 30 milyon civarıydı, çocuğumun çocuğu bu maaşlarla ödeyemez böylede kral sorumluluklar alırız biz
3- mobing bizde ki mobing mükemmel ötesidir yeri gelir küfre kadar gider, çünkü isin sonunda kimi kime şikayet edeceksinle bi başına kalırsın öyle...
Bunları adalet bakanlığı da biliyor kurumda çalışan memurlarda, susmayın su yaşadığımız is ortamı ve haklar inanılmaz komik derecede düşük, sustukça her yıl daha da düşüyor
..
tarihçi_08 , 2 yıl önce
Sevgili meslektaşım vatandaş işinin görülmesini istiyor çabucak. Sanıyor ki iki dakikalık iş karar yazmak. Sanıyor ki biz el bebek gül bebek çalışıyoruz öyle maaşımız yerinde keyfimiz yerinde. Ne iş yapıyoruz ki masabaşı iş işte. Duruşmada aynı katibi görünce gözleri büyüyor gerçeği görüyor susuyorlar ama. Hiçbir zaman işimiz kolay olmadı girdiğimden bu yana iş katlandı daha fazla arttı. İnsani yükü geçti artık. Meslek hastalığına erkenden yakalanıp 3 kuruş maaşa malulen emekli olmaktan korkuyorum. Daha kötüsü hiçbir yatırım falan da yapamadım ne ev ne araba. Zar zor evleneceğiz işte emin olun ona da zorlanıyorum. Yavaş yavaş yaptım şu an hepsini olsa yapamam. Şu maaşla ne yapılabilir ki zaten? O yüzden dediğim gibi tüm meslektaşlarımız bu durumdan muzdarip öyle ya da böyle doğrudan ya da dolaylı ailesine de yansıyor. Kimse ezdirmesin kendini. Biz de insanız, yaptığımız iş ve aldığımız sorumluluğa göre hakkımız olanı istiyoruz. Özlük haklarımızın iyileştirilerek insanca çalışabileceğimiz angarya ve mobingin olmadığı bir iş ortamı istiyoruz. Zor mu bunlar ya zor mu?