Editörler : E.Kayı Han
«24252627282930313233343536

VikingPaganı
Yasaklı
05 Nisan 2023 21:28

Lan kendi aranızda birlik olsanız ne..iş sendikada bitiyor. Bu hükümet memurı sevmiyor. 14 yıllık memurum mesleğe ilk başladığımda asgari ücretin 3 katı maaş alıyordum şu an 1.4 katı alıyorum..aklınızı başınıza devşirin ona göre oy verin

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
06 Nisan 2023 15:40

Değerli ARKADAŞLAR;

07/04/2023 günü saat 21:00 itibariyle tüm yargı çalışanlarını adalet bakanlığı personellerinin mali ve özlük haklarının dile getirilmesi noktasında yapılacak olan etkinliğe davet ediyoruz.

Lütfen katılın, destek olun, paylaşın, paylaştırın.

ADALET BAKANLIĞI ÇALIŞANLARININ DESTEK OLMASINI BEKLİYORUZ.

Unutma memur kardeşim; #SenYoksanBirKişiEksiğiz

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
06 Nisan 2023 17:20

Değerli arkadaşlar,

07/04/2023 günü (Yarın) saat 21:00'dan itibaren, Adalet Bakanlığı çalışanlarının mali ve özlük hakları hususunda etkinlik yapılacaktır. İlk Twit @TurkesGuney hesabından atılacaktır.

Alamadığımız fazla mesai ücretleri için,

Ücreti Ödenmeyen ve izin olarak daha sonra kullandırılmayan Nöbetler için,

Yaşanılan Mobbing, stres ve baskılı çalışma ortamı için,

HAVUZ ÜCRETLERİNİN İADE EDİLMESİ İÇİN,

Adalet Hizmetleri Sınıfının ihdas edilmesi için,

Yargılama usulünün değiştirilmemesine tepki için,

TWİTTER 'da olacağız, tüm yargı mensuplarının destek vermesini bekliyoruz.

Unutma değerli memur kardeşim;

Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz!

MWWY
Daire Başkanı
06 Nisan 2023 17:55

Bırakın şu anlamsız etkinlikleri artık geçinebileceksiniz. Uyusturucu baronlarının 300 milyar dolar temiz parasıgeliyor ülkemize emekliye onbeşbin bayram harçlığı verebilen bize de en az otuzbin maaş verir heralde

katipkalemi
Şube Müdürü
07 Nisan 2023 15:26

Bu akşam etkinlik var

07 Nisan 2023 16:48

Etkinlik var hakkımızı arayalım eleştirelim korkmayalim başka kurumlar hakaret ederek haklarını aldılar biz beğeni bile yapamıyoruz .

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
07 Nisan 2023 17:18

ETKİNLİK SAATİ 21:00 .. LÜTFEN DAHİL OLALIM!

Emre.677
Aday Memur
08 Nisan 2023 18:55

10 yıllık devlet memuruyum. Bugün youtube da sokak röportajı izlerken farkettiğim şey; ülkeye kaçak giren dönercide çalışan afganla aynı maaşı alıyorum.

Bunun faturasını kılıçdaroğluna mı keseceğiz ?

Kime keseceğiz arkadaşlar ? Birini söyleyin.

10 Nisan 2023 00:00

Adalet bakanlığı personelini zoraki hayat şartlarına bıraktılar ülkede en kötü mali haklar bizde

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
10 Nisan 2023 11:22

Bu ay; 4/D'li kadrolu işçiler temizlik görevlileri ve çaycıların 21.000 TL maaş aldığını biliyor muydunuz?

İnfaz34
Aday Memur
10 Nisan 2023 12:14

Yalan söylemeyin gül gibi geçiniyor sunuz eviniz arabanız var hepiniz de aphone var ağlamayın şükür edelim

harpudi
Aday Memur
10 Nisan 2023 13:22

İyi olack inş

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
14 Nisan 2023 14:46

Konu başlığı her zaman güncel tutalım arkadaşlar.

14 Nisan 2023 19:40

Adalet Bakanlığı personelini umursamıyor

krizantem 55
Aday Memur
15 Nisan 2023 00:24

5 yıllık lisans mezunu katibim ve bana yatan 12.237 tl kalemde 1 yılını doldurmamış lisans mezunu memur 13.300 diğer lisans mezunu evli çocuksuz 1 yıllık memur 14.400 hakkım haram zıkkım olsun zorla sendikaya üye yapmaya çalışıyorlar ki hakkımızı savunmayan ceplerini doldurmaktan başka iş yapmayan memurun maaşının pula döndüğünü dile getirmeyen sendikalar için hemde moralim çok bozuk :(

Aldığım maaşı hakedebilmek için sabah 7.30 da işe gelip öğle tatili bile yapmıyordum bugün farkettim ki aldığım maaş beni haketmiyor ve yine bugün neden katipler iş yapmıyoru (genel değil) anladım yazık istanbul gibi biyerde 12.200 şaka gibi ya

15 Nisan 2023 00:45

Bekir Bozdağ a oy verme

Zapt Edilen Katip
Şube Müdürü
17 Nisan 2023 09:18

Konuyu Güncel tutalım

17 Nisan 2023 19:26

Herkes her yerde hak aramalıdır ülkede en kötü mali haklar ile çalışan tek kurum

Obscurix
Aday Memur
17 Nisan 2023 21:33

10 gün önce kalem müdürüne bugun doktor kontrolüm olduğunu söylemiştim, dun de geceden yazıp hstirlattim, sabah onay mesajı attı, buna güvenip doktora gittim ki saat 11 20 randevusu bu, nasılsa bugun doktor günü izin almisim bir de 15 30 da var farklı branş.

Tam ben esofmanlarla doktor yolundayim mesaj geldi, sen hakimi de ara yine diye, aradım ve muayeneden sonra 5 dk da olsa adliyeye gitmek zorunda olduğumu duydum. Neyse.

Muayene olmam buldu 11 45i, sonra rontgen, kan alma sirasi, eeg randevusu mr randevusu alma derken saat oldu 12 buçuk zaten ki öğle arası yalvar yakar işlem yaptiriyorum insanlara.

Buraya kadar tamamsak, sonra kostur babam eve, eşofman var ustumde, üstümü değişmem gerek. Üstümü değişip çıkmam ve adliyeye varmam saat 14 30 kusuru buldu ve ben 3 dk müdürle atisip o geldiğim 45 50 dk yolu geri gittim, isin komigi bu randevudan sonra da adliyeye geleceksin dendi. Dalga mi geciyorsunuz siz diye sordum ne yapayim baska.2. Doktora yetişemedim zaten, trafikte inip hastaneye kostum, 5 dk geç kaldım, koşarken bacagimi incittim, doktor beni nefes nefese görünce aldı muayeneye. Muayene olmam falan derken saat oldu 4 buçuk.

İsin en komik yani heyecandan uzerimde nakit olmadığını fark etmemisim ben, karttan para çekip minibuse binmem lazim ama neden bilmem tüm banka bankamatikleri savaş alanı olduğundan yaklaşık 1 1.5 km yürüdüm bankamatik denk gelir umudu ile ki sonunda geldi.

Saat 17.53te evinin kapısından girdim aksayarak ve eşim, ki yeni doğum yaptı kendisi, bana kova ile su getirdi ayagim biraz gevsesin diye, o dakikadan beridir ayni yerde oturuyorum daha üstümü degismedim, kalkmaya mecalim yok.

Sebep? Günler öncesinden söylediğim bir doktor kontrolüne gittigim icin, sağlık bu hani, önemli.

Cok agirima gidiyor artik. Tüm bu eşitsizlik, bu muamele, kopek gibi yasamak. Yasamak denirse buna, daha cok hayatta kalmak. Gecinemiyorum lafı komik geliyor artik. Aga ben yasayamiyorum. Artik cidden nefes alamıyorum.

Doktor teşhislerini de yazayım tam olsun, karpal tunel, bileğe atel, fizik tedavi devamında film sonuçlarına gore, belde şiddetli ağrı, sürekli oturmaya bağlı, bel destegi ve korse ve fizik tedavi.

En şiddetlisinden ulser, bir de stresle iyice azında tadından yenmez bir sancı.

Efsane yahu. Dehsetul vahşet bir yasam.

Sanırım artık yasamak istemiyorum...

haydar1212
Aday Memur
17 Nisan 2023 22:13

paspasçı 4dliler bile bizim katibin maaşını 3 e katladı allah kahretsin

Toplam 704 mesaj
«24252627282930313233343536

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi