Editörler : gül-feşan
17 Aralık 2022 14:14

Süresiz Sözleşmelilere Kadro
Mrb arkadaşlar meclise ne zaman gelir

fe18ab
Aday Memur
17 Aralık 2022 23:05

17 Aralık 2022 Cumartesi 21:22 Vedat Bilgin açıkladı: Sözleşmeliye kadro taslağı bu hafta meclise gelecek Vedat Bilgin açıkladı: Sözleşmeliye kadro taslağı bu hafta meclise gelecek. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin sözleşmeli personele kadro taslağını içeren çalışmanın ne zaman meclise gideceğini açıkladı. Vedat Bilgin yaklaşık 600 bin çalışana kadro imkanı sağlayacak yasa tasarısının ne zaman meclise gideceğini açıkladı. Sn Bilgin yaptığı açıklamada bu çalışmanın bu hafta meclise gönderileceğini belirtti. Sözleşmeli personele kadro taslağı, hali hazırda sözleşmeli olarak görev yapan öğretmenlerimizin kadroya geçisini sağlayacak. Hepimize hayırlı olsun

sakaryakocaeli5441
Aday Memur
18 Aralık 2022 11:57

Yasal duzenleme yürürlüğe girdikten kac gun sonra dilekçelerimizin gereği yapılır. 1 aya yetişir mi.?

tonykuk
Aday Memur
22 Aralık 2022 22:26

trt haberde vardi kadro bu hafta meclise gelecekmis ocakta yasalaşacakmis
sakaryakocaeli5441, 2 yıl önce
Yasal duzenleme yürürlüğe girdikten kac gun sonra dilekçelerimizin gereği yapılır. 1 aya yetişir mi.?

sakaryakocaeli5441
Aday Memur
22 Aralık 2022 22:31

Yasa çıktığı gün başvurabilir miyiz memurluğa atanma talebi olarak. Dilekcelerimizin gereği 1 aya olur mu? Bazı tayin dilekçeleri gibi 3 ayda gereği yapılmasa bari
tonykuk, 2 yıl önce
trt haberde vardi kadro bu hafta meclise gelecekmis ocakta yasalaşacakmis

Dilara Öz
Şef
22 Aralık 2022 23:25

Bu hafta meclise gelecekmiş derken bu hafta bitti zaten 2 gün içinde meclise geleceğini pek ihtimal veremiyorum

tonykuk
Aday Memur
22 Aralık 2022 23:35

yine başladin bu başligida mi kapattiracaksin biraz sussan sabir etsen herkes gibi daha makbul olmazmi
Dilara Öz, 2 yıl önce

Bu hafta meclise gelecekmiş derken bu hafta bitti zaten 2 gün içinde meclise geleceğini pek ihtimal veremiyorum

tonykuk
Aday Memur
23 Aralık 2022 00:37

TBMM meclisi bakan vekili sadi bilgic gündemde baska konu kalmadigi icin birleşimi 3ocak2023 saat 15.00 kadar kapatti

Dilara Öz
Şef
23 Aralık 2022 07:36

Ne oldu dediğim oldu Lanet olsun bunlara Bizleri umutlandırıpta yoksayanlara :(

tonykuk, 2 yıl önce
TBMM meclisi bakan vekili sadi bilgic gündemde baska konu kalmadigi icin birleşimi 3ocak2023 saat 15.00 kadar kapatti

Dilara Öz
Şef
23 Aralık 2022 08:04

Sabretmeye değermiymiş sence ...

Şimdi neden olumsuz düşündüğümü anladınmı :(

tonykuk, 2 yıl önce
yine başladin bu başligida mi kapattiracaksin biraz sussan sabir etsen herkes gibi daha makbul olmazmi

tonykuk
Aday Memur
23 Aralık 2022 11:06

mümkünse sen sus muhatap olma bu başlığıda kapattirma
Dilara Öz, 2 yıl önce

Sabretmeye değermiymiş sence ...

Şimdi neden olumsuz düşündüğümü anladınmı :(

Dilara Öz
Şef
23 Aralık 2022 11:39

Haksızlık karşısında sustuğunuz için bunlar bize reva görüldü

tonykuk
Aday Memur
23 Aralık 2022 11:53

yahu sen konuş seni tutan varmi her sayfaya konuşan sensin cik avaz avaz bağır sana revami bu
Dilara Öz, 2 yıl önce

Haksızlık karşısında sustuğunuz için bunlar bize reva görüldü

RurouniKenshin
Yasaklı
23 Aralık 2022 12:30

Arkadaşlar idari İşlerde çalışıyorum. Bize yazı geldi kadro geleceği içi 28 Aralığa kadar özlük bilgilerinin düzenlenmesi konusunda. Yani 3 5 gün geç olsa da olacak rahat olun. Sürekli ortalığı karıştıran tiplerle muhatap olmayın lütfen.

fe18ab
Aday Memur
23 Aralık 2022 12:42

Adalet bakanlığı personel genel müdürlüğü de bilgileri istemeye başladı
23 Aralık 2022 12:50

Kardesim hangi kurumdasin sen
fe18ab, 2 yıl önce
Adalet bakanlığı personel genel müdürlüğü de bilgileri istemeye başladı

fe18ab
Aday Memur
23 Aralık 2022 12:51

Adalet bakanlığı
adaletinbumudunya, 2 yıl önce
Kardesim hangi kurumdasin sen

AkıncıAlacalı
Aday Memur
23 Aralık 2022 13:21

İnsallah ya boyle guzel haberler verin
RurouniKenshin, 2 yıl önce

Arkadaşlar idari İşlerde çalışıyorum. Bize yazı geldi kadro geleceği içi 28 Aralığa kadar özlük bilgilerinin düzenlenmesi konusunda. Yani 3 5 gün geç olsa da olacak rahat olun. Sürekli ortalığı karıştıran tiplerle muhatap olmayın lütfen.

dosturu1
Aday Memur
23 Aralık 2022 13:54

Valla ya umutlanmaya başladım ben de.
AkıncıAlacalı, 2 yıl önce
İnsallah ya boyle guzel haberler verin

Dilara Öz
Şef
23 Aralık 2022 13:54

Yalan söylediğin o kadar belli ki aylar önce de bazı kurumlara güya yazılar gelmişti hepsi yalan oldu daha koskoca bakan bu hafta meclise gelecek dedi o bile yalan olmuşken sen kimsin ki sana inanacağız

RurouniKenshin, 2 yıl önce

EmmiEmmi
Kapalı
23 Aralık 2022 14:04

Evet arkadaş doğru söylüyor CTE deyim yazı geldi. 28 aralığa kadar özlük bilgilerimizi kontrol etmemiz yazıyor. Hatta yazıda direk yazıyor sözleşmeli personele kadro çalışması için yapıldığı
Dilara Öz, 2 yıl önce

Yalan söylediğin o kadar belli ki aylar önce de bazı kurumlara güya yazılar gelmişti hepsi yalan oldu daha koskoca bakan bu hafta meclise gelecek dedi o bile yalan olmuşken sen kimsin ki sana inanacağız

Toplam 5193 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi