Ben şunu anlamadım sisteme girisler bugünden itibaren mi yoksa 31 marttan itibarenmi olacak arkadaşlar
Ben şunu anlamadım sisteme girisler bugünden itibaren mi yoksa 31 marttan itibarenmi olacak arkadaşlar Katip553455, 1 hafta önce - Alıntıya git
Fotoğraf var nasıl atabilirim bilmiyorum telefondan anlamıyorum akıl verin ne yapmam gerektiğini söyleyin atayım Muhammed4141, 1 hafta önce - Alıntıya git
Fotoğraf var nasıl atabilirim bilmiyorum telefondan anlamıyorum akıl verin ne yapmam gerektiğini söyleyin atayım
Hocam ben mesaj attım yazın Muhammed4141, 1 hafta önce - Alıntıya git
Hocam ben mesaj attım yazın
Hocam mesaj attım bakar mısınız
İsteyene adalet bakanlığı yazısını atabilirim Muhammed4141, 1 hafta önce - Alıntıya git
İsteyene adalet bakanlığı yazısını atabilirim
hocam bana da atar mısın Hayriye Dumlu, 1 hafta önce - Alıntıya git
Hocam özelden tel yazın atayım bir çok kişiye attım
Arkadaşlar maaşlar ayın 1 inden 31 ine göre hesaplanıyor benim bildiğim. Bizi 14 ünde imza attırıp 15 inde 4/C ye geçirdiler sabahında maasimizi 500 TL düşürüp 4/c maaşı verdiler. Normalde 14 gün sözleşmeli maaşı vermeleri gerekirdi diye biliyorum. Ayrıca yıllık izin konusunda gelecek ay 1 yılı dolan yıllık izin hakkı oluyor ama 2023 yılı cari iznini kullandirmayacaklar 9 aylık hak kaybimiz olacak Ocak ayına kadar yıllık izin konusunda ee askerliği isletsek bile yapmayacaklarını söylediler. Askerliği saymasak Ocak ayına kadar 20 aylık süreçte 1 izin kullanmış olacaz askerliği saydirsak kamu hizmeti olduğu için onunla beraber 35 aylık kamu hizmeti için 1 izin vermiş olacaklar. Bu iki konunun takipçisi olan var mı
Arkadaşlar maaşlar ayın 1 inden 31 ine göre hesaplanıyor benim bildiğim. Bizi 14 ünde imza attırıp 15 inde 4/C ye geçirdiler sabahında maasimizi 500 TL düşürüp 4/c maaşı verdiler. Normalde 14 gün sözleşmeli maaşı vermeleri gerekirdi diye biliyorum. Ayrıca yıllık izin konusunda gelecek ay 1 yılı dolan yıllık izin hakkı oluyor ama 2023 yılı cari iznini kullandirmayacaklar 9 aylık hak kaybimiz olacak Ocak ayına kadar yıllık izin konusunda ee askerliği isletsek bile yapmayacaklarını söylediler. Askerliği saymasak Ocak ayına kadar 20 aylık süreçte 1 izin kullanmış olacaz askerliği saydirsak kamu hizmeti olduğu için onunla beraber 35 aylık kamu hizmeti için 1 izin vermiş olacaklar. Bu iki konunun takipçisi olan var mı İlhanyigit, 1 hafta önce - Alıntıya git
Yani kadroya geçerken yıllık izin hakkı yanmışımı oluyor? Öyleyse benim yilimin dolmasina 2 gün var suan sözleşmeliyim kadroya geçmedim yıllık izne cikmalimiyim?
Hocam, belediyede çalışıyorum. Maaşlar 15 inden 15 ine çalışma esasına göre yatırılıyor diye biliyorum. Çünkü 15 Aralıkta 15 günlük maaş alıyoruz biz, 15 ocakta 45 günlük. bu 45 günlüğün 15 günlüğü Ocak zamlı oluyor. Yani biz sözleşmeliler için aybaşı 15 i oluyor. Ayın 15 inde kadrolu maaşı almanız normal yani. Hayırlı olsun bu arada kadron. Biz hala bekliyoruz, belediye bilerek geçirmiyor kadroya sanırım, toplasan 40 sözleşmeli ya var ya yok, son güne kadar bekleyecekler anladığım kadarıyla.
Hocam, belediyede çalışıyorum. Maaşlar 15 inden 15 ine çalışma esasına göre yatırılıyor diye biliyorum. Çünkü 15 Aralıkta 15 günlük maaş alıyoruz biz, 15 ocakta 45 günlük. bu 45 günlüğün 15 günlüğü Ocak zamlı oluyor. Yani biz sözleşmeliler için aybaşı 15 i oluyor. Ayın 15 inde kadrolu maaşı almanız normal yani. Hayırlı olsun bu arada kadron. Biz hala bekliyoruz, belediye bilerek geçirmiyor kadroya sanırım, toplasan 40 sözleşmeli ya var ya yok, son güne kadar bekleyecekler anladığım kadarıyla. Crackersss, 1 hafta önce - Alıntıya git
Memurlar maaşlarını ayın 15. inde peşin alırlar 15 Şubat - 14 Mart arası şeklinde. Yapılan ödeme ilgili herhangi bir problem yok.
günaydın.Sağlık Bakanlığının yaptığı toplantıda kadroya geçen personelin 4 yıl nakil kısıtlamasının kaldırıldığı,1 yılını doldurmuş olan herkesin tayin hakkını kullanabileceği yapılan bir toplantıda açıklanmış.(bir arkadaşımızın paylaşımıyla öğrendim.)Umarım diğer bakanlıklarda bu yönde karar alır. ÖZGÜR3232, 1 hafta önce - Alıntıya git
günaydın.Sağlık Bakanlığının yaptığı toplantıda kadroya geçen personelin 4 yıl nakil kısıtlamasının kaldırıldığı,1 yılını doldurmuş olan herkesin tayin hakkını kullanabileceği yapılan bir toplantıda açıklanmış.(bir arkadaşımızın paylaşımıyla öğrendim.)Umarım diğer bakanlıklarda bu yönde karar alır.
Gerçek mi bu haber
hangi kurumlardaki arkadaşların kadroya geçişleri tamamlandı arkadaşlar kadroya geçişleri tamamlananlar yazsa da kalanlar olanlar netleşsek bizde herkese iyi mesailer
hangi kurumlardaki arkadaşların kadroya geçişleri tamamlandı arkadaşlar kadroya geçişleri tamamlananlar yazsa da kalanlar olanlar netleşsek bizde herkese iyi mesailer emeklisandıgıı, 1 hafta önce - Alıntıya git
Belediye personeli olarak memur maaşı aldık 15inde.SGK sisteminde 14.03 itibariyle memurluğa geçiş için işten çıkarılmış olarak görünüyoruz.Sosyal güvenlik kayıt belgesi sorgulama kısmına girin e devletten bi kontrol edin.
deprem bölgesindeyiz ve kurum dilekçe yayınlamadı ne yapmalıyız arkadaşlar
arkadaşlar dört yıllı süre içinde askerlik süreside sayılacak mı askerlik dahil dört yılı dolan tayin isteyebiliriz diye duydum doğrumudur bilen varmı