Editörler : E.Kayı Han
«245246247248249250251252253254255256»

annesinin memuru
Aday Memur
13 Nisan 2023 11:54

meb en son dilekçeleri aldı ve geçirdi tebrikler. sağlık bakanlığı yine mağdur etti.

Necatalp
Aday Memur
13 Nisan 2023 12:06

Meb kadroya geçirdi mi? Tam olarak anlamadım

annesinin memuru, 1 yıl önce

meb en son dilekçeleri aldı ve geçirdi tebrikler. sağlık bakanlığı yine mağdur etti.

annesinin memuru
Aday Memur
13 Nisan 2023 12:11

kararnameleri gelmiş, yukarıda okudum. telegramda da yarın çıkış 15i giriş yapılacağı söyleniyor.
Necatalp, 1 yıl önce

Meb kadroya geçirdi mi? Tam olarak anlamadım

annesinin memuru
Aday Memur
13 Nisan 2023 12:13

sağlık bakanlığından hala ses yok.. teyitler misiniz?
Serhat0121, 1 yıl önce

Ne dediysek o. Atama kararları toplu olarak Bakanlık Makamına imzaya sunulmuş. Bu haftaiçi atama kararları yine toplu şekilde sisteme düşecek. İş bilmez personel birimlerinize sorup canınızı sıkmayın diye yazdım:)

bernardo3
Aday Memur
13 Nisan 2023 12:16

Kardeşim öğretmen dün bana kadroya geçtiğini söyledi içişleri bakanlığından bi ses yok mu valilik yazı bekliyoruz diyor

Necatalp
Aday Memur
13 Nisan 2023 12:38

Meb bakanlık merkez teşkilatında çalışıyorum henüz geçiş olmadı ondan sordum

kararnameleri gelmiş, yukarıda okudum. telegramda da yarın çıkış 15i giriş yapılacağı söyleniyor.

cihandemir1988
Aday Memur
13 Nisan 2023 13:08

Bilgilerim işlendi.15 Martta kadroya geçtim.1 aylık hizmetim işlenmiş.Sözleşmeli çalıştığım süreler işlenmemiş.Sanırım 4c bilgilerim yazacak sadece.Ama diğer bilgiler sicil no vs. işlenmiş.

emeklisandıgıı, 1 yıl önce

Kadroya geçen arkadaşlar bilgileriniz hitap sistemine işlendi mi ? e devletteki hitapta

görünüyor mu ? :)

Serhat0121
Kapalı
13 Nisan 2023 13:09

Atama kararları imza durumunda arzda bekliyor.

sağlık bakanlığından hala ses yok.. teyitler misiniz?

annesinin memuru
Aday Memur
13 Nisan 2023 13:19

yetişir mi sizce? yetismezse de giriş çıkışlar Mayıs'a kalir mi?
Serhat0121, 1 yıl önce

Atama kararları imza durumunda arzda bekliyor.

fztemek
Şef
13 Nisan 2023 13:20

Sağlik bakanligi yarin çkys düsermiyiz.ne demek imza arzda

yolcumühendis
Aday Memur
13 Nisan 2023 13:26

Maaşlar öncesinde yapılıyor. Yetişmeyeceğini düşünüyorum. İnşallah yetişir.

yetişir mi sizce? yetismezse de giriş çıkışlar Mayıs'a kalir mi?

Serhat0121
Kapalı
13 Nisan 2023 13:41

Forumun farklı konu başlıklarında olsun, mesajdan olsun elimden geldiğince bilgi almak isteyen arkadaşlara bildiklerimi paylaşıyorum beni tanıyanlar billir. Ama biraz sakin ve sabırlı olun arkadaşlar hepinizin elzem durumları var onu da biliyorum. Yine söylüyorum Bakanlıktaki arkadaşlar atama kararlarını hazırlamışlar toplu olarak imzaya sunmuşlar (herşey sistem üzerinden ve toplu olarak. tek tek imzalanmıyor) yani arz aşamasında. Bakan adına Genel Müdür imzaladığı an bilgi işlem birimi tarafından çkysye ekip portala yüklenecek ve bu yarına kadar hallolur diyorlar. Siz şu an kimi arasanız yine aynı bilgiyi verecektir. Yarına kadar sisteme düşürse kadrolu maaşı alırsınız. Temennim bu akşama kadar imzalanması adına.

agayedirewan
Memur
13 Nisan 2023 13:49

Bilgilerim Hitapta görünüyor. 2 yıl sözleşmeli çalışma süresi ve askerlik sürem de eklenmiş.

Kadroya geçen arkadaşlar bilgileriniz hitap sistemine işlendi mi ? e devletteki hitapta

görünüyor mu ? :)

annesinin memuru
Aday Memur
13 Nisan 2023 14:03

ben eş durumu yapacağım hocam o yüzden soruyorum..
yolcumühendis, 1 yıl önce

Maaşlar öncesinde yapılıyor. Yetişmeyeceğini düşünüyorum. İnşallah yetişir.

annesinin memuru
Aday Memur
13 Nisan 2023 14:09

teşekkür ederiz Allah razı olsun
Serhat0121, 1 yıl önce

Forumun farklı konu başlıklarında olsun, mesajdan olsun elimden geldiğince bilgi almak isteyen arkadaşlara bildiklerimi paylaşıyorum beni tanıyanlar billir. Ama biraz sakin ve sabırlı olun arkadaşlar hepinizin elzem durumları var onu da biliyorum. Yine söylüyorum Bakanlıktaki arkadaşlar atama kararlarını hazırlamışlar toplu olarak imzaya sunmuşlar (herşey sistem üzerinden ve toplu olarak. tek tek imzalanmıyor) yani arz aşamasında. Bakan adına Genel Müdür imzaladığı an bilgi işlem birimi tarafından çkysye ekip portala yüklenecek ve bu yarına kadar hallolur diyorlar. Siz şu an kimi arasanız yine aynı bilgiyi verecektir. Yarına kadar sisteme düşürse kadrolu maaşı alırsınız. Temennim bu akşama kadar imzalanması adına.

emeklisandıgıı
Aday Memur
13 Nisan 2023 14:27

mart 15 kadroya geçtiğini söyleyen arkadaşlar hitapa hemen mi düşüyor süreç kaç gün

iktisatciabiniz
Şube Müdürü
13 Nisan 2023 14:51

arkadaşlar ben işkurda çalışıyorum. bizim nisan ayı maaşları sözleşmeli maaşına göre yapıldı. idari işler ile görüştüm. ne zaman kadroya geçecez dedim. maaşınız eski maaşa göre yapıldığı için sizin kadroya geçişiniz 15 mayısa kaydırılır dedi. ama çalışma bakanlığının yazısına göre 28 nisan kadroya geçiş için son tarih değil miydi? biz şimdi 15 mayısa kadar bekleyecez mi? işin doğrusu nedir?

yolcumühendis
Aday Memur
13 Nisan 2023 15:16

4c sigorta girişimizin yapıldığı 15 Mart günü hitap bilgileri de girilmişti hocam. Ama kurumdan kuruma farklılık olur mu bilmiyorum bizde böyle oldu.

mart 15 kadroya geçtiğini söyleyen arkadaşlar hitapa hemen mi düşüyor süreç kaç gün

HALİT87
Şef
13 Nisan 2023 15:23

Bence bilgisi yok 28 nisan son.. Bu tarihten sonra başvuru yapan herkes kadrolu.. Mayıs ayına kalması olamaz

iktisatciabiniz, 1 yıl önce

arkadaşlar ben işkurda çalışıyorum. bizim nisan ayı maaşları sözleşmeli maaşına göre yapıldı. idari işler ile görüştüm. ne zaman kadroya geçecez dedim. maaşınız eski maaşa göre yapıldığı için sizin kadroya geçişiniz 15 mayısa kaydırılır dedi. ama çalışma bakanlığının yazısına göre 28 nisan kadroya geçiş için son tarih değil miydi? biz şimdi 15 mayısa kadar bekleyecez mi? işin doğrusu nedir?

Sura5261
Memur
13 Nisan 2023 17:23

Arkadaşlar salı günü bizim giriş yapıldı ve hemen e devlette hitapta gözüktü merak edenler için söylüyorum maaşı da ona göre yapmışlar kadrolu maaş alicaz bizzat söylediler yarın da sizlerin girisi yapılmaz ise onumuzdeki aya kalır kadrolu maaşınız ben destek personeli temizlik olarak çalışıyordum maasda düşüş yada yükseliş olmadı merak edenler için bu konuyu da aydınlatmış olayım yani kadrolu maaşı bekliyorsanız bı fark yok o yüzden acele etmeyin

Toplam 5193 mesaj
«245246247248249250251252253254255256»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi