Editörler : Pangaea

engineerian
Memur
27 Mart 2023 14:10

ikametinin çalışacağın yerde olmaması yaptığın kontrollerde tarafsız olman açısından daha önemli. belki de ikameti orada olmayanları tercih ediyorlardır sen yanlış anlamışsındır.

farklı şehirde üniversite bile okuyamayıp evine dönen süt kuzuları da devlet memuru olmasın zaten. evinde annesinin dizinde otursun.

wolf chandler, 2 yıl önce

bu zamana kadar girdiğim mülakat sayısı 6. 6sında da ikametgahımı, yaşadığım yeri, yaşayıp yaşayamacağımı, atanırsam atanacağım yerde olan tanıdığıma kadar ailemin nerede ikamet ettiğine kadar sordukları oldu. sizin her yerde yaşayabileceğiniz herkesin her yerde yaşabileceği anlamına gelmiyor dünyanın insanı var farklı şehirde üniversitede yapamayıp memleketine dönen

bunca soruyu öylesine soruyolarmış aynen zabıta mı alıyolar

wolf chandler
Kapalı
27 Mart 2023 14:17

ee evinde otursun işte adam da ona dikkat ediyo olamaz mı?

yaptığın işlerde tarafsızlık karakterle olur ikametgaha göre olmaz ayrıca bu yazdıklarımın hiçbiri VARSAYIM değil öyle bir şey olsa zaten yazmazdım. ama o şehirde ikamet etmiyo olman kazanamayacağın anlamına da gelmiyor. hocam bunca zaman boşuna mesajlaşmışız ya işinize bakın artık

engineerian, 2 yıl önce

ikametinin çalışacağın yerde olmaması yaptığın kontrollerde tarafsız olman açısından daha önemli. belki de ikameti orada olmayanları tercih ediyorlardır sen yanlış anlamışsındır.

farklı şehirde üniversite bile okuyamayıp evine dönen süt kuzuları da devlet memuru olmasın zaten. evinde annesinin dizinde otursun.

abcdeahmet
Aday Memur
27 Mart 2023 14:23

Adam anasının dibinde de oturur. Süt kuzusu da olur. Devlet memuru da olur. Sana ne? Ne saçma takıntıların var.

engineerian, 2 yıl önce

engineerian
Memur
27 Mart 2023 15:19

kırılacak bir durum yok. fikir ayrılığı olabilir, ben böyle düşünüyorum. tek tercih hakkı olduğu için genel olarak herkes kendi iline yakın olan bölge müdürlüğüne tercih yaptı. o nedenle böyle bir izlenim yaratmış olabilir.

wolf chandler, 2 yıl önce

ee evinde otursun işte adam da ona dikkat ediyo olamaz mı?

yaptığın işlerde tarafsızlık karakterle olur ikametgaha göre olmaz ayrıca bu yazdıklarımın hiçbiri VARSAYIM değil öyle bir şey olsa zaten yazmazdım. ama o şehirde ikamet etmiyo olman kazanamayacağın anlamına da gelmiyor. hocam bunca zaman boşuna mesajlaşmışız ya işinize bakın artık

inş.müh.grc
Aday Memur
27 Mart 2023 18:43

Açıklandı arkadaşlar herkes için hayırlısı olsun

elifkemal
Aday Memur
27 Mart 2023 21:01

Benim sınav sonucumda başarılı, kontenjan nedeniyle sıralamaya giremediniz yazıyor ne demek oluyor acaba

inş.müh.grc
Aday Memur
27 Mart 2023 21:08

mülakattan geçer not almışsınız lakin atanamayacaksınız demek oluyor, maalesef

elifkemal, 2 yıl önce

Benim sınav sonucumda başarılı, kontenjan nedeniyle sıralamaya giremediniz yazıyor ne demek oluyor acaba

Sherlocholm
Memur
27 Mart 2023 21:13

Listeler açıklanır mı?

KpsskpsskpssE
Aday Memur
27 Mart 2023 21:36

Benim 2. Yedek yazıyor. Ne olur bunun sonucu

gaziantepli99
Aday Memur
27 Mart 2023 22:35

itiraz yapsak elimize birşey geçer mi ?

MuharremAlkış
Aday Memur
27 Mart 2023 23:42

Jeoloji mühendisi var mı arkadaşlar yedeklere giren

Hrthrthrt
Aday Memur
27 Mart 2023 23:42

+1

Sherlocholm, 2 yıl önce
Listeler açıklanır mı?

Hrthrthrt
Aday Memur
28 Mart 2023 00:07

Samsun harita asil olan gidecek miiii

Raiga
Aday Memur
28 Mart 2023 00:49

Elazığ yönetim personeli pozisyonunda 1. yedeğim. Asil olanlar içinden feragat edecek var mı?

elifkemal
Aday Memur
28 Mart 2023 03:21

Umarım ama hiç sanmam.Çünkü iknanı a göre çok fazla alım yapan Dsi de sıralamaya bile giremeyen insanlar bu kadar ?elit? bi kuruma atanmış. Çok enteresan. Geçen sen üç katı aday çağırıp bu sene 5 katı çağırarak 4.-5. kişileri almaları da çok manidar.

Sherlocholm, 2 yıl önce
Listeler açıklanır mı?

Sherlocholm
Memur
28 Mart 2023 04:03

Haklısın bizim alandan da yüksek puanmışlar vardı ama puan sıralamasında yer almayan en gerideki kişi kazanmış. Şaka gibi . Hakkım helal değildir nokta
elifkemal, 2 yıl önce

Umarım ama hiç sanmam.Çünkü iknanı a göre çok fazla alım yapan Dsi de sıralamaya bile giremeyen insanlar bu kadar ?elit? bi kuruma atanmış. Çok enteresan. Geçen sen üç katı aday çağırıp bu sene 5 katı çağırarak 4.-5. kişileri almaları da çok manidar.

KpsskpsskpssE
Aday Memur
28 Mart 2023 09:22

Ankara genel müdürlük büro personeli olarak alınanlar kimler feragat edenler var mı

Ugrasangillerr42
Aday Memur
29 Mart 2023 14:15

Birşey sorabilir miyim 4a hizmet dökümü evrağı isteniyor ya ben bir çok kere iş değişikliği yaptım acaba bu sıkıntı yaratır mı ?

açılay007
Kapalı
29 Mart 2023 16:30

Ne olarak kazandınız?

Ugrasangillerr42, 2 yıl önce

Birşey sorabilir miyim 4a hizmet dökümü evrağı isteniyor ya ben bir çok kere iş değişikliği yaptım acaba bu sıkıntı yaratır mı ?

Ugrasangillerr42
Aday Memur
29 Mart 2023 23:55

Başlayacağım bölümle alakası olacağını sanmıyorum genel anlamda sordum aslında soruyu

Toplam 245 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi