Editörler : crops35

Mühendis3833
Aday Memur
21 Aralık 2022 20:04

Tşk. Ederim hocam iş olarak elektrik Mühendisi ne yapıyor?
usernotfound, 2 yıl önce

Hocam İller Bankası zaten kamu kurumu sadece kendi özel kanunu var. Maaşı peşin yatıyor. Mesleki tecrübe tabiki komisyon için bir etken ama mühim olan burada mülakattaki soruları cevaplayabilmek.

usernotfound
Aday Memur
21 Aralık 2022 20:10

Çalışacağınız birime göre değişir. Proje biriminde olursanız zaten isminden de anlaşılacağı gibi Atıksu Arıtma, İçmesuyu Arıtma Katık Atık tesisi vb. konularla ilgili yapılan projeleri inceleme ve tasdik etmekle görevi olursunuz. Yapım uygulama biriminde olursanız daha çok imalatı yapılan işlerle alakalı kontrollük işleriniz olur

Mühendis3833, 2 yıl önce
Tşk. Ederim hocam iş olarak elektrik Mühendisi ne yapıyor?

Mühendis3833
Aday Memur
21 Aralık 2022 20:13

Çok tşk. Ederim çok değerli bilgiler edindim artık gerisi kısmet 93,7 ile başvurdum güzel kurum dediler
usernotfound, 2 yıl önce

Çalışacağınız birime göre değişir. Proje biriminde olursanız zaten isminden de anlaşılacağı gibi Atıksu Arıtma, İçmesuyu Arıtma Katık Atık tesisi vb. konularla ilgili yapılan projeleri inceleme ve tasdik etmekle görevi olursunuz. Yapım uygulama biriminde olursanız daha çok imalatı yapılan işlerle alakalı kontrollük işleriniz olur

sadecezirve
Aday Memur
21 Aralık 2022 20:15

Mülakat soruları nasıl oluyor acaba biraz açabilir misiniz ?

usernotfound, 2 yıl önce

Hocam İller Bankası zaten kamu kurumu sadece kendi özel kanunu var. Maaşı peşin yatıyor. Mesleki tecrübe tabiki komisyon için bir etken ama mühim olan burada mülakattaki soruları cevaplayabilmek.

usernotfound
Aday Memur
21 Aralık 2022 20:17

Gönlünüz rahat olsun arkadaşlar diğer kamu kurumları gibi gayet güvenilir ve düzgün bir kurum hatta bana göre bazı kamu kurumlarından çok daha iyi, bazı troll arkadaşlar gelip aklınızı bulandırabilir yok işsiz kalırsınız yok kapı önüne koyarlar gibi onların lafına gelmeyin özellikle Hazel nickli arkadaşın on lafından onuda yalan :) :) herkesin hakkında hayırlısı olsun.

usernotfound
Aday Memur
21 Aralık 2022 20:19

Mülakat sorularıyla alakalı bir odaya mülakat için çağrılıyorsunuz daha sonrasında içinde 100 den fazla zarf olan bir kutudan zarf çekiyorsunuz. Çektiğiniz zarfta 3 adet soru oluyor. 2 soru mesleğinizle alakalı 1 soru genel kültür sorusu, benden size bir tavsiye mülakattan çıktıktan sonra çektiğiniz zarfı ve size çıkan soruları kimseyle paylaşmayın.

sadecezirve, 2 yıl önce

Mülakat soruları nasıl oluyor acaba biraz açabilir misiniz ?

Mühendis3833
Aday Memur
21 Aralık 2022 20:20

biliyoruz hocam onu kpss süreci onun trollüğüyle geçti (: Mülakattan sonra işe alım süreci ortalama ne kadar oluyor hocam ?
usernotfound, 2 yıl önce

Gönlünüz rahat olsun arkadaşlar diğer kamu kurumları gibi gayet güvenilir ve düzgün bir kurum hatta bana göre bazı kamu kurumlarından çok daha iyi, bazı troll arkadaşlar gelip aklınızı bulandırabilir yok işsiz kalırsınız yok kapı önüne koyarlar gibi onların lafına gelmeyin özellikle Hazel nickli arkadaşın on lafından onuda yalan :) :) herkesin hakkında hayırlısı olsun.

usernotfound
Aday Memur
21 Aralık 2022 20:23

Bir önceki alımda (2021 alımında) tüm mülakatlar bittikten sonra yaklaşık olarak 40 veya 45 gün sonra işe başladı arkadaşlar

lsnshems
Aday Memur
21 Aralık 2022 20:23

Kadrolu mu bu alım sözleşmeli mi

usernotfound
Aday Memur
21 Aralık 2022 20:25

Kurum genel itibariyle sözleşmeli ama Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının ilgili kuruluşu olduğu için içiniz rahat olsun.

lsnshems, 2 yıl önce

Kadrolu mu bu alım sözleşmeli mi

sadecemimar
Şube Müdürü
21 Aralık 2022 20:38

Siz ciddi misiniz?

Sıralamayla mı alıyor yani?

Kesin bilgi mi?

usernotfound, 2 yıl önce

Başvurusu az olan şehir olmaz mühim olan o kadar başvuru arasında sıralamaya girebilmek.

Mühendis3833
Aday Memur
21 Aralık 2022 20:40

Sıralama dediği mülakat sıralamasına girmek :)
sadecemimar, 2 yıl önce

Siz ciddi misiniz?

Sıralamayla mı alıyor yani?

Kesin bilgi mi?

JeoMurat
Aday Memur
21 Aralık 2022 21:39

Hocam özel sağlık sigortası var diyorlar doğru mu? Doğruysa 1. Dereceden yakınlarım yararlanabiliyor mu?
usernotfound, 2 yıl önce

Bir önceki alımda (2021 alımında) tüm mülakatlar bittikten sonra yaklaşık olarak 40 veya 45 gün sonra işe başladı arkadaşlar

usernotfound
Aday Memur
22 Aralık 2022 00:38

Sağlık sigortası 2 yıldır yapılıyor. Evli arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla eşi ve çocuklarına tamamlayıcısigorta yaptırdılar.

22 Aralık 2022 05:41

Hangi ile başvurdun hocam ?

Mühendis3833, 2 yıl önce
Çok tşk. Ederim çok değerli bilgiler edindim artık gerisi kısmet 93,7 ile başvurdum güzel kurum dediler

capelloo
Memur
22 Aralık 2022 08:42

milletin ne takıntıları var ya yok sağlık sigortası yok lojman :))))

onemli olan çalışma ortamı ve amirinle uyum bunlar olmayınca gerisi fasa fiso

vforvandetta19
Aday Memur
22 Aralık 2022 09:27

hocam yönetim personeli maaş durumu nedir

usernotfound, 2 yıl önce

lilybriscoe
Aday Memur
22 Aralık 2022 16:50

Merhaba,

genel müdürlükte çalışan endüstri mühendisleri ne iş yapar, bilginiz var mı?

usernotfound, 2 yıl önce

Kurumda çalışıyorum kafanıza takılan herhangi bir soru olursa sorabilirsiniz. elimden geldiğince yardımcı olurum.

Mühendis3833
Aday Memur
24 Aralık 2022 14:31

Hocam maaş artışı nasıl oluyor kamudaki gibi mi yani 6 ayda bir mi ? Oranı vs bilgi verebilir misiniz?
usernotfound, 2 yıl önce

Sağlık sigortası 2 yıldır yapılıyor. Evli arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla eşi ve çocuklarına tamamlayıcısigorta yaptırdılar.

wolf chandler
Kapalı
24 Aralık 2022 15:32

+ anne baba'ya da yapılıyor

usernotfound, 2 yıl önce

Toplam 245 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi