Editörler : crops35

sadecemimar
Şube Müdürü
03 Ocak 2023 12:50

Hocam önceki alımda kılavuz hazırdı, bakanlık ÖSYM'den kendisi için bir tarih belirlenmesini bekliyordu. Dolayısıyla sizinle paylaştığım alım sayıları doğrudan kılavuzdandı. Bugün itibariyle Bakanlığın teknik kadro alımıyla ilgili hiçbir çalışması yok

Ne zaman olur, kaç kişi olur ben bilemem, bildiğini söyleyen de yalan söylüyor. Ben 7 tane inşaat mühendisi alınacak dediğimde biri bana özelden mesaj atmış: kardeşim niye yalan söylüyorsun diye, ben falanca şehirde çşb'de mühendisim sadece urfa-tunceli-malatya bile 13 tane inşaat mühendisi alacak diye yazmış. Bi de eklemiş, seni de yalancı çıkartmak istemiyorum milletin duygularıyla da oynama diye:)

Demek istediğim müdürlükteki kişi bile bilemez bakanlığın kaç kişi alacağını. Müdürlük 10 kişilik talepte bulunur bakanlık 2 kişilik onay verir

Son olarak da sizin özelinizde söylemiyorum ama bu alım sayılarıyla ilgili soruların muhatabı olmak istemiyorum, lütfen ilgili sorularınızı bu konuyla ilgilenen başka arkadaşlara iletin

quwenn, 2 yıl önce

hocam daha önceki alımlarda kadro sayısına kadar bilmiştiniz yokmu bizimle paylaşacağınız bi duyum dsi alımı çevre bakanlığının geri kalan teknik kadro alımı filan

gafamrahat
Aday Memur
03 Ocak 2023 14:55

Yds A icin muhendise dil tazminati ne kadar?

SorhanS
Aday Memur
04 Ocak 2023 12:40

eem kaç puana düşer acaba fikri olan var mı

abcdeahmet
Aday Memur
05 Ocak 2023 18:19

Mülakat tarihleri ne zaman açıklanır? Öngörüsü olan var mı ?

SorhanS, 2 yıl önce

eem kaç puana düşer acaba fikri olan var mı

SorhanS
Aday Memur
05 Ocak 2023 18:37

Geçen yıl beş günde açıklanmış bu yılda öyle olursa 9 ocakta açıklanabilir

abcdeahmet, 2 yıl önce

Mülakat tarihleri ne zaman açıklanır? Öngörüsü olan var mı ?

abcdeahmet
Aday Memur
05 Ocak 2023 19:35

Yanlışlıkla sizin sorunuzu alıntı yapmışım kusura bakmayın. Teşekkürler cevabınız için.

SorhanS, 2 yıl önce

Geçen yıl beş günde açıklanmış bu yılda öyle olursa 9 ocakta açıklanabilir

Ugrasangillerr42
Aday Memur
06 Ocak 2023 15:39

Büro personeli sizce kaça kadar düşer

engineerian
Memur
06 Ocak 2023 16:08

90 altına düşmez

Ugrasangillerr42, 2 yıl önce

Büro personeli sizce kaça kadar düşer

alictlmz
Aday Memur
06 Ocak 2023 20:04

Bu kurumda yeni başlayan mühendis maaşlarıni herkes farklı söylüyor. 11 binden 20 bine kadar geniş bir aralıkta hemde. Net olarak yeni başlayan mühendis maaşını bilen yazabilir mi lütfen?

cengbm
Kapalı
06 Ocak 2023 23:13

Benim öğrenebildiğim 11-12 arası maaş alınıyor. ikramiye+ temettüyle 18 maaş olunca aylık 18 bin e denk geliyor. 4500 lira da giyim kartı verilmiş bu sene.

alictlmz, 2 yıl önce

Bu kurumda yeni başlayan mühendis maaşlarıni herkes farklı söylüyor. 11 binden 20 bine kadar geniş bir aralıkta hemde. Net olarak yeni başlayan mühendis maaşını bilen yazabilir mi lütfen?

07 Ocak 2023 18:00

Yöentim personeli genel müdürlük için taban puan tahmininiz kaçtır acaba?

Rhaenys
Aday Memur
09 Ocak 2023 11:04

mülakatlar nerede yapılıyor

momentofatalet
Aday Memur
09 Ocak 2023 14:42

mühendiste tecrübeye göre kıdem skalası var mı? Mesela 0-4 yıl şu kadar alır 4-8 yıl bu kadar alır gibi ?

yersoz
Aday Memur
09 Ocak 2023 16:42

İlbank sitesinde listeler açıklanmış

hadsiz2121
Aday Memur
10 Ocak 2023 00:05

Arkadaşlar büro personeli olarak mülakata girmeye hak kazandım.kurumla ilgili büro personeli ne iş yapar ne kadar maaş alıyor ve iş garantisi var mı bilen var mı

heisenbergww
Kapalı
10 Ocak 2023 00:43

Ankara Genel Müdürlük'te makine mühendisleri ne işlerle meşgul olurlar bilgisi olan var mı acaba ?

10 Ocak 2023 12:44

Büro personel mülakata çağırılan adaylar

sadecemimar
Şube Müdürü
10 Ocak 2023 18:40

İller Bankası'nda mimarlara tanımlanan iş akışı nedir ve mülakatta bu akışa dair mi sorular soruluyor yoksa tamamen mesleki bilgimiz mi sınanıyor?

Bilgi sahibi arkadaşlar, bilgilendirebilir mi bizi lütfen

MuharremAlkış
Aday Memur
11 Ocak 2023 08:12

Mülakatta jeoloji mühendislerine ne gibi mesleki sorular geliyor bilgisi olan var mı?

yorgunbiri
Aday Memur
11 Ocak 2023 16:51

Şansa bak ya loto gibi başka il seçseydim geliyordu. Yazık oldu

Toplam 246 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi