Editörler : **sude**
19 Aralık 2022 10:06   

Ekonomist/Mühendis

Ekonomist kadrosunda çalışırken mühendislik bitirdiğimizde ünvan değişikliği sınavına girmeden mühendis kadrosunun hangi haklarından yararlanabiliyoruz arkdaşlar ? (Ekonomist kadrosu teknik hizmetler sınıfında yer almaktadır)

19 Aralık 2022 15:36

burdurspor
Memur
Hangi mühendislik bölümü?
19 Aralık 2022 20:14

Haybinkunduz007
Aday Memur
Maliye'nin BÜMKO görüşü var ona göre hizmet sınıfı olması yeterlidir. Ben almanız gerektiğini düşünüyorum. Bazı kurumlar YÖK'e yazı yazıyor üst öğrenim mi diye. Ancak YÖK üst öğrenim konusunda aynı branşın üst öğrenimine bakıyor. Dolayısı ile yanlış değerlendiriyor, üst öğrenimden kastedilen aynı hizmet sınıfının üst öğrenim hakkı olmalıdır. Üst öğrenim hakları konusunda Maliye'nin görüşü esastır. Ve birçok kurum bunu baz alarak ödeme yapıyor.
19 Aralık 2022 20:15

Haybinkunduz007
Aday Memur
Maliye'nin BÜMKO görüşü var ona göre hizmet sınıfı olması yeterlidir. Ben almanız gerektiğini düşünüyorum. Bazı kurumlar YÖK'e yazı yazıyor üst öğrenim mi diye. Ancak YÖK üst öğrenim konusunda aynı branşın üst öğrenimine bakıyor. Dolayısı ile yanlış değerlendiriyor, üst öğrenimden kastedilen aynı hizmet sınıfının üst öğrenim hakkı olmalıdır. Üst öğrenim hakları konusunda Maliye'nin görüşü esastır. Ve birçok kurum bunu baz alarak ödeme yapıyor.
Haybinkunduz007, 5 ay önce - Alıntıya git
İlk cümledeki ifade "aynı hizmet sınıfı" olacaktı.
21 Aralık 2022 10:25

ekonomikmühendis
Aday Memur
Hangi mühendislik bölümü?
burdurspor, 5 ay önce - Alıntıya git

Ziraat Mühendisliği

Toplam 4 mesaj