Editörler : Pangaea

popcorn007
Daire Başkanı
14 Ocak 2023 00:21

evet büyük ihtimalle öyle olur. Çünkü başvurusuydu, mülakatıydı, açıklanması ve tercihlerin verilip açıklanmasıydı derken temmuz-eylülü bulur.

a.cagla, 5 ay önce

Diyelim martta ilan geldi biz ne zaman görevimize başlayacağız? Eylülde mi.. ne büyük haksızlık ya :(

Aysun.müh
Yasaklı
19 Ocak 2023 14:53

Mart ortası görünüyor gibi..

Aysun.müh
Yasaklı
25 Ocak 2023 08:25

Ne planlamaymış ya!

Darbeyehayır
Aday Memur
25 Ocak 2023 21:47

Atama olur inşaAllah

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
26 Ocak 2023 15:22

Atamalar yazın yapılacak deniyor. Ağustos gibi.

Atanan atmaca
Aday Memur
26 Ocak 2023 17:24

Kim diyor tam olarak
şaşkın tarihçi, 4 ay önce

Aysun.müh
Yasaklı
26 Ocak 2023 19:18

Bakan konuşmadığı sürece bu iddialar bitmeyecek maalesef .

Fg1678
Aday Memur
29 Ocak 2023 15:50

Hala ilan yok. Yoksa 2022-2023 ataması karmami yapılacak. 100 bin kişi alacaklar. İlan şimdi atama seçim sonrasına kalacak. 100 bin atama Şubat'ta mümkün değil o kadr kişi atasa 2023 kpss girenlerin günahı ne. Kaç bin kişi daha alabilir ki. Ben şahsen böyle düşünüyorum. Yani 100 bini anca bu şekilde verirler

29 Ocak 2023 23:52

Şubat'ta herşey belli olacak

Aysun.müh
Yasaklı
01 Şubat 2023 12:19

Haydiiii artık bakan bey .

Logfx
Aday Memur
01 Şubat 2023 15:50

Nerenden diyor ?

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
02 Şubat 2023 10:49

Bu nasıl üslup böyle. Şube müdürü arkadaşım var. Emekli olanl oharın sayısı netleşip emekli olanlar ayrıldıktan sonra toplu bir atama yapacaklarını söyledi. Şu anda atama yapılırsa planlama ve norm açısından yazın çok karmaşa olacağı öngörülüyormuş. Benim kardeşim de atama bekliyor o yüzden sürekli soruşturuyoruz. Biz de bekliyoruz hevesle merak etmeyin.
Logfx, 4 ay önce
Nerenden diyor ?

Aysun.müh
Yasaklı
02 Şubat 2023 11:59

Hocam emekli olacaklar şimdi bildirmişlerdir değil mi? Cb Mart ayında ilk maaş dediğine göre. Yani bu hafta eyt çıkarsa emekli olacaklar ona göre başvurup netleştirirlerse en yakın Şubat sonu mu olur?
Bu nasıl üslup böyle. Şube müdürü arkadaşım var. Emekli olanl oharın sayısı netleşip emekli olanlar ayrıldıktan sonra toplu bir atama yapacaklarını söyledi. Şu anda atama yapılırsa planlama ve norm açısından yazın çok karmaşa olacağı öngörülüyormuş. Benim kardeşim de atama bekliyor o yüzden sürekli soruşturuyoruz. Biz de bekliyoruz hevesle merak etmeyin.

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
02 Şubat 2023 14:45

Hocam maalesef diğer mesleklerdeki gibi öğretmenler istedikleri zaman çekip gidemiyor emekli olup. Sadece Temmuz ayında olabiliyorlar yaklaşık 10 yıldır. O yüzden emekli olmak isteyenler de yaza kadar çalışacaklar.
Aysun.müh, 4 ay önce
Hocam emekli olacaklar şimdi bildirmişlerdir değil mi? Cb Mart ayında ilk maaş dediğine göre. Yani bu hafta eyt çıkarsa emekli olacaklar ona göre başvurup netleştirirlerse en yakın Şubat sonu mu olur?

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
02 Şubat 2023 14:47

Ha tabi illet böyle diyor da mayısta tarihi bir seçim var. Norm fazlası bilmem ne dinlemeyedebilirler. Emir demiri keser neticede. Hepinizin en kısa sürede öğrencilerinize ksvuşmanız dileğimle.

Aysun.müh
Yasaklı
02 Şubat 2023 16:49

İnşallah hocam 5 şubatta büyük iki miting yapılacak Van'da ve İzmir'de.Bu etkinliğe tüm öğretmenleri bekliyoruz .
Ha tabi illet böyle diyor da mayısta tarihi bir seçim var. Norm fazlası bilmem ne dinlemeyedebilirler. Emir demiri keser neticede. Hepinizin en kısa sürede öğrencilerinize ksvuşmanız dileğimle.

Faramir66
Şube Müdürü
28 Mart 2023 03:13

Ben hala burdayım sen neredesin hocam sesin çıkmıyor:) sen burada olmayacaksın ama ben burada olacağım demiştin de merak ettim

Türkçemat, 5 ay önce

Ayrıca atama şubatta martta nisan da mayısta olabilir olmaması için kanun yok ayrıca mulakatsizda olabilir onda da kanun yok.Kasimda dahi ek atama olduğu dönemler var.Moral bozan arkadaşlar gereksiz yere moral bozmayın.Rahat olun eylüle kalmayacaz

Aysun.müh
Yasaklı
28 Mart 2023 05:23

Vay be içime doğmuş:-)))
Aysun.müh, 4 ay önce
Mart ortası görünüyor gibi..

Faramir66
Şube Müdürü
28 Mart 2023 16:33

Kasimdan beri bu zaman olabilir şu zaman olabilir dediğin için başka ay kalmadı dogal olarak içime doğmuş diyorsunuz bi de iyi güldüm:))))

Aysun.müh, 2 ay önce
Vay be içime doğmuş:-)))
Toplam 119 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi