Editörler : ayşegül bgm

Emre Kütük
Aday Memur
23 Aralık 2022 14:58

Lan niye alay edeyim net konusuyom 67 le kapatcak atanamayacak boşuna umutlanmasın çocuk

Emre Kütük
Aday Memur
23 Aralık 2022 15:00

Ulan dengesiz madem banane diyorsun niye her hıyar uzatana tuz alıp koşuyorsun kaybol cocuk:)

Kartal9206, 6 ay önce

Ben 65 almadım ama alsamda seni ilgilendirmez. Yok şu kadar net yapmış bilmem ne banane kardeş bana mı yaptın sen kaç aldın 90 mı aldın 90 aldıysan arandın zaten ne işin var madem burda mal mal konuşuyorsun git işine bak

Emre Kütük
Aday Memur
23 Aralık 2022 15:02

Ne zaman yedircen çok tırstım atanınca mı senin iş zor üzülme ama bu kadar da zoruna gitmesin

Kartal9206, 6 ay önce

Lan velet seni bulucam bu laflarıda yedircem sana tamam mı unutma bu lafları.

Sekreter777
Kapalı
23 Aralık 2022 15:02

Rahatsızsanız okumayabilirsiniz niye bu kadar takıldınız anlayamadım çocuk çocuk laf yapan savundugunuz insan ¿ Birken iki oldunuz bitmeyeceksiniz biliyorum ama burda hem cahil hem bilgisiz olan herkese aynı seyi söyleyeceğim sizde bu zamana kadar parkta oynamayip kendinizi geliştirmeye çalışsaydiniz belki bunları söylemiyor olurdunuuzz :D traji komik bir vaziyet

Kartal9206, 6 ay önce

Ben kimsenin bişeyi olmuyorumda sen o boş yapan Emrenin bişeyi oluyorsun sanırım sen boş yaptığına göre kafa yapılarını aynı ayrıca ben 65 de almadım ama ümidi olan bir insanla burda saçma sapan konuşmanız rahatsız etti. Gidin parkta oynayın çocuk çocuk laf etmeyin burda

Kartal9206
Şef
23 Aralık 2022 15:13

Sen atandıysan burdakileri cahil görüyorsan ne işin var yorum yapıyorsun ikinci alımla ilgili onu söyle 90 aldıysan git işini yap burda boş yapma. Çoluk çocukla uğrastırmayın burda

Sekreter777, 6 ay önce

Rahatsızsanız okumayabilirsiniz niye bu kadar takıldınız anlayamadım çocuk çocuk laf yapan savundugunuz insan ¿ Birken iki oldunuz bitmeyeceksiniz biliyorum ama burda hem cahil hem bilgisiz olan herkese aynı seyi söyleyeceğim sizde bu zamana kadar parkta oynamayip kendinizi geliştirmeye çalışsaydiniz belki bunları söylemiyor olurdunuuzz :D traji komik bir vaziyet

Kartal9206
Şef
23 Aralık 2022 15:14

Unutma bu sözleri çocuk tamam mı

Emre Kütük, 6 ay önce

Ne zaman yedircen çok tırstım atanınca mı senin iş zor üzülme ama bu kadar da zoruna gitmesin

Kartal9206
Şef
23 Aralık 2022 15:16

Kayseri ye geldiğimde görüşürüz hatırlatıcam kendimi i

Emre Kütük, 6 ay önce

Emre Kütük
Aday Memur
23 Aralık 2022 15:21

Bekliyorum klavye erkeği:)

Alialtinbas
Aday Memur
23 Aralık 2022 15:37

14-15 net değil 30 netim var bilmeden boş yorum yapma

Emre Kütük, 6 ay önce

Bana burda kpss den 65 almış insanlar doğru okumayi okuduğumu anlayabilmemi öğrenmemi istiyor. Bence bunu siz öğrenmelisiniz. Sanırım 65 puan 14 15 net yapıyor 120 soruda 15 net yapıp da bana burda okumayı öğretmesin kimse ha bu kadar merakıysan da 9. Sınıftan başlayabilirsin öğrenmeye.. belki seni 9. Sınıfta kurtarmayabilir sen istersen ilkokuldan da başlayabilirsin. Benim yaptığım netin 6 de 1 ini yapip bana burda ders veremezsin sen.

Sekreter777
Kapalı
23 Aralık 2022 15:41

Bak kimse işini senden ogrenmeyecek benim geldiğim yolun önce yarısını gel sonra parkta oynamaya devam edersin :) anlayamadığın o kadar belli ki artık senin anlayabilecegin cümleler kurmak zorunda kalıyorum buradaki nitelikli insanlara lafım yok senle dalga geçen de yoktu bulaşana kadar bana ayrıca sen kimsin milleti tehdit etmeye çalışıyorsun hayırdır? Ben emre de değilim Antalya'ya gel bakalım o kadar kolay mı tehdit etmek.

Kartal9206, 6 ay önce

Sen atandıysan burdakileri cahil görüyorsan ne işin var yorum yapıyorsun ikinci alımla ilgili onu söyle 90 aldıysan git işini yap burda boş yapma. Çoluk çocukla uğrastırmayın burda

tdsx
Aday Memur
23 Aralık 2022 16:10

hay maşallah

Alialtinbas, 6 ay önce

Sekreter777
Kapalı
23 Aralık 2022 16:33

Ooo :))

Alialtinbas, 6 ay önce

21 Mart 2023 12:45

Bu arkadaş ve Emre Kütük'e bir özür borçlusunuz.

Sekreter777, 6 ay önce

martt

Alialtinbas
Aday Memur
21 Mart 2023 12:48

Ne alakası var deprem olmasaydı Şubat'ta halledilecekti hepsi

BirParamedik, 3 ay önce

Bu arkadaş ve Emre Kütük'e bir özür borçlusunuz.

21 Mart 2023 13:04

3. Alım ne zaman olur

Emre Kütük, 6 ay önce

2. Âlim mart 67 lede kapatcak ocak mezunu da yetişecek artık surda boş muhabbet yapmayın gidin ders çalışın

Memuradayif
Kapalı
21 Mart 2023 13:36

Arkadaşlar şoför kadrosu da olurmu sizce ilanda

MürselSoner
Memur
21 Mart 2023 20:05

Ben de tam olarak bunu merak ediyorum
Memuradayif, 3 ay önce
Arkadaşlar şoför kadrosu da olurmu sizce ilanda
Toplam 77 mesaj

Çok Yazılan Konular