Editörler : E.Kayı Han
24 Aralık 2022 10:06

Eş durumu tayin

Arkadaslar es durumundan mazeret tayini yapan var mı kaç günde dilekçenize yanıt geldi? Ve yakın zamanda dilekçe verip de henüz yanıt gelmeyenlerde hangi tarihte verdiler, sizce yıl sonu gelmeden değerlendirilir mi dilekçelerimiz?

Planx
Kapalı
24 Aralık 2022 11:27

Kendi içerisinde bir sürü değişkene bağlı cevabı olan bir soru bu. Yıl sonuna kadar çalışma yapacaklarını sanmıyorum çünkü devir ya da buna benzer kalem işleri ile ilgilieneceklerdir.

umutsuzkatip
Şube Müdürü
24 Aralık 2022 11:47

PGM taşra atama ve nakil biriminde ne devri? :D

Planx, 9 ay önce

Kendi içerisinde bir sürü değişkene bağlı cevabı olan bir soru bu. Yıl sonuna kadar çalışma yapacaklarını sanmıyorum çünkü devir ya da buna benzer kalem işleri ile ilgilieneceklerdir.

Planx
Kapalı
24 Aralık 2022 11:58

Ne devri mi?

Peki.

umutsuzkatip, 9 ay önce

PGM taşra atama ve nakil biriminde ne devri? :D

umutsuzkatip
Şube Müdürü
24 Aralık 2022 12:01

Sanırım ilk derecede çalışıyorsunuz. Bakanlıkta, bölge adliyede, bölge idarede ve Yargıtay?da devir işlemleri sizlerdeki gibi değil. O nedenle yorumunuza şaşırdım :)

Neyse, benim asıl sormak istediğim, dilekçe gönderen ve hala yanıt bekleyen arkadaşlaraydı. Veya daha önce tayini çıkan arkadaşların ne kadar süre beklediği.

Planx, 9 ay önce

Ne devri mi?

Peki.

Planx
Kapalı
24 Aralık 2022 12:03

Meslekten çıkan, atılan ya da başka şekilde ilişkisi kesilen kişilerin dosyaları veya ceza işlemleri ile ilgili dosyaların ya da nakil işlemleri ile ilgili dosyalar konusunda

Ya da arşiv işlemleri ile ilgili konularda... Farklı düşünüyoruz :)

İlk derecede de çalıştım ikinci derecede çalıştım.

Umarım iyi olur her şey, ne diyelim:)

umutsuzkatip, 9 ay önce

Sanırım ilk derecede çalışıyorsunuz. Bakanlıkta, bölge adliyede, bölge idarede ve Yargıtay?da devir işlemleri sizlerdeki gibi değil. O nedenle yorumunuza şaşırdım :)

Neyse, benim asıl sormak istediğim, dilekçe gönderen ve hala yanıt bekleyen arkadaşlaraydı. Veya daha önce tayini çıkan arkadaşların ne kadar süre beklediği.

Planx
Kapalı
24 Aralık 2022 12:04

"... ilk derecede de çalıştım, ikinci derece mahkemesinde de ..."

Planx, 9 ay önce

Meslekten çıkan, atılan ya da başka şekilde ilişkisi kesilen kişilerin dosyaları veya ceza işlemleri ile ilgili dosyaların ya da nakil işlemleri ile ilgili dosyalar konusunda

umutsuzkatip
Şube Müdürü
24 Aralık 2022 12:05

Anladım demek istediğinizi. Bence bizim dilekçeler de seneye devretmesin diye değerlendirip gönderirler diyerek Umutlarımı dile getiriyorum diyelim:))

Planx, 9 ay önce

Planx
Kapalı
24 Aralık 2022 12:06

Umarım öyle olur, beklenildiği gibi...

umutsuzkatip, 9 ay önce

Anladım demek istediğinizi. Bence bizim dilekçeler de seneye devretmesin diye değerlendirip gönderirler diyerek Umutlarımı dile getiriyorum diyelim:))

zufar
Aday Memur
01 Mart 2023 07:06

Merhaba dilekcenize ne kadar sürede cvp verildi

Ruili
Şef
01 Mart 2023 09:25

Ne yaptın hocam, bi sonuç çıktı mı? Dilekçende BAM'dan BAM'a veya BİM'e gelmek istiyorum diye ayrıca belirttiniz mi acaba?

umutsuzkatip
Şube Müdürü
01 Mart 2023 13:24

2 ay

zufar, 7 ay önce
Merhaba dilekcenize ne kadar sürede cvp verildi

umutsuzkatip
Şube Müdürü
01 Mart 2023 13:25

Evet ben dilekçeme talep olarak sadece bam yazmıştım, ama uygun pozisyon olmaması durumunda yakınlardaki başka adliye de olabiliyormuş. 2 ay sonra olumlu dönüş aldım.

zufar
Aday Memur
01 Mart 2023 13:40

Ben dün basvurdum ama Şubat ayının sigorta günü henüz sisteme yansımamıştı sigorta gün sayısı 355 olarak görünüyordu sıkıntı olur mu acaba
umutsuzkatip, 7 ay önce

Evet ben dilekçeme talep olarak sadece bam yazmıştım, ama uygun pozisyon olmaması durumunda yakınlardaki başka adliye de olabiliyormuş. 2 ay sonra olumlu dönüş aldım.

fahrenayt33
Aday Memur
01 Mart 2023 13:48

Hocam eş durum tarihini kaçırıp mi dilekçe verdiniz siz

umutsuzkatip, 7 ay önce

Ruili
Şef
01 Mart 2023 14:23

Sevindim sizin adınıza, sonuç olarak bölge adliye/idare mi çıktı yoksa ilk dereceye mi görevlendirildiniz? Sizlerde hatırladığım kadarıyla bölge adliyede olduğunuzdan dolayı o yüzden soruyorum, nasipse bende dilekçe yazacağım da ilerleyen zamanlarda, umarım bize de olumlu bir dönüş yaparlar diyelim :)

umutsuzkatip, 7 ay önce

umutsuzkatip
Şube Müdürü
01 Mart 2023 14:38

Evet bölge adliye oldu, görevlendirme ile geldim naklen vermediler ama buna da şükür, inşallah siz de olumlu sonuç alırsınız :)

Ruili, 7 ay önce

Sevindim sizin adınıza, sonuç olarak bölge adliye/idare mi çıktı yoksa ilk dereceye mi görevlendirildiniz? Sizlerde hatırladığım kadarıyla bölge adliyede olduğunuzdan dolayı o yüzden soruyorum, nasipse bende dilekçe yazacağım da ilerleyen zamanlarda, umarım bize de olumlu bir dönüş yaparlar diyelim :)

umutsuzkatip
Şube Müdürü
01 Mart 2023 14:39

Hocam bizde öyle bir takvim yok, harici dilekçe ile başvuruyoruz biz.

fahrenayt33, 7 ay önce

Hocam eş durum tarihini kaçırıp mi dilekçe verdiniz siz

umutsuzkatip
Şube Müdürü
01 Mart 2023 14:44

PGM ile görüşmeniz lazım bana tam dolmadan vermeyin demişlerdi

zufar, 7 ay önce
Ben dün basvurdum ama Şubat ayının sigorta günü henüz sisteme yansımamıştı sigorta gün sayısı 355 olarak görünüyordu sıkıntı olur mu acaba

Oxmxexr
Aday Memur
06 Mart 2023 19:41

Merhabalar, eşim başka ilde kuaför dükkanı var ve 3 yıldır faal olarak çalışıyor. Bende 1.5 yıllık sözleşmeli zabıt katibiyim ve eşimin yanına nakil veya görevlendirme için talep verdim ancak talebim red edildi. Eşimin çalıştığı ile gitmem mümkün değilmidir acaba bilen varmıdır?

Kerasuss28
Yasaklı
06 Mart 2023 20:08

Eş durumu tayini normalde çıkıyor ama sizin ki başka bir başvurumu acaba
Oxmxexr, 7 ay önce
Merhabalar, eşim başka ilde kuaför dükkanı var ve 3 yıldır faal olarak çalışıyor. Bende 1.5 yıllık sözleşmeli zabıt katibiyim ve eşimin yanına nakil veya görevlendirme için talep verdim ancak talebim red edildi. Eşimin çalıştığı ile gitmem mümkün değilmidir acaba bilen varmıdır?
Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi