Editörler : swat3410
«45678910111213141516
30 Ocak 2023 13:49

Teşekkür ederim sizler de iyisinizdir inşallah, Araştırma Merkezinin iptali ve iade olanlara tazminat hakkı verilmesi dışında bir gelişme yok şimdilik, Ama 4 Ekimden bu yana hala iddia etriğim tek şey masum olanlar er yada geç mesleğine dönecek özlük haklarını alacak, Adalet geç tecelli ediyor maalesef
Kantoron, 2 yıl önce

Kuzey amirim nasılsın hayırlı olsun kararınız tekrar egm kadrosuna dahil oluyorsunuz rabbim utandırmasın.375 KHK ile ihraç edilenler ve idare mahkemesini kazananlarla ilgili bir düzenleme varmı bir duyumunuz falan varmı? Seçimden önce birşey ler olurmu acaba göreve iade edilmemizle ilgili tekrar sana ve EGM ye geri dönecek tüm masumlara hayırlı olsun Allah mahcup etmesin darısı bizlere inşallah 4 Ekim sayfasından Beymen38 ben

gerçek340601
Kapalı
30 Ocak 2023 19:13

Geçen hafta bizler için sanırım teçhizat hazırlıkları filan yapılıyordu. Bakan imzayı atmış mı.

Kuzey992009, 2 yıl önce
Bu haffa EGM ye başlamak için işlemler başlayacak, herkes için hayırlısı olsun
30 Ocak 2023 19:23

İmza atılmış bu hafta işlemler başlayacak diye bilgi var
gerçek340601, 2 yıl önce

Geçen hafta bizler için sanırım teçhizat hazırlıkları filan yapılıyordu. Bakan imzayı atmış mı.

gerçek340601
Kapalı
30 Ocak 2023 19:29

O zaman bekletmeden atayacaklar gibi yine mağduriyet oluşacak düzgün iş yaptıkları yok onların ya. Keşke bulunduğunuz ildeki yerlerde başlatsalardı.

Kuzey992009, 2 yıl önce
30 Ocak 2023 19:32

Nerde başlanacağı konusunda bir bilgi yok ancak olması gereken ihraç ilinde başlama yapıp tercih yapılması
gerçek340601, 2 yıl önce

O zaman bekletmeden atayacaklar gibi yine mağduriyet oluşacak düzgün iş yaptıkları yok onların ya. Keşke bulunduğunuz ildeki yerlerde başlatsalardı.

Zigguma
Aday Memur
30 Ocak 2023 20:25

İdare mahkemesi iade ile ilgili yok mu birşey
Kuzey992009, 2 yıl önce
30 Ocak 2023 20:27

Bu konuda bir bilgim yok, Hukuk işlemeye başlayınca Dava kazananlar mutlaka görevine dönecektir
Zigguma, 2 yıl önce
İdare mahkemesi iade ile ilgili yok mu birşey

Carlione11
Aday Memur
31 Ocak 2023 03:31

Ben şahsen polisliğe dönmek istemiyorum, memurlukta kalmanın yollarına bakacagim. Her Şeyimiz düzene koyduk derken tekrardan mesleğe dönmek zor olacak. Cunku öğretmen yada doktor değiliz ki yine mesleğe dondugumuzde direk kuruma başlayalım, simdi tayindir, atamadir bir suru işlem, herkesin çoluğu çocuğu var. suan bir düzen kurduk ve oyle yada boyle alıştık. Dönmek istemeyenlere bir seçenek sunulmalı. Ayrica göreve dönsek ne olacak yine ikinci sınıf muamelesi, kimse kendi şubesine verilmeyecek bide onun icin uğraşacağız, gerçekten artik yorulduk. Askerlik bile yaptık ne olacak bu seferde tazminatların peşine duş. Bir avukat kazanılmış hak demişti memurlukta kalmak isteyenler icin.

31 Ocak 2023 10:22

EGM personelin lehine olan bir uygulama yapmaz, tarihte hiç yapmadı, Araştırma merkezi iptal olduğuna göre herkes EGM ye dönmek zorunda kalır, şahsi görüşüm
Carlione11, 2 yıl önce

Ben şahsen polisliğe dönmek istemiyorum, memurlukta kalmanın yollarına bakacagim. Her Şeyimiz düzene koyduk derken tekrardan mesleğe dönmek zor olacak. Cunku öğretmen yada doktor değiliz ki yine mesleğe dondugumuzde direk kuruma başlayalım, simdi tayindir, atamadir bir suru işlem, herkesin çoluğu çocuğu var. suan bir düzen kurduk ve oyle yada boyle alıştık. Dönmek istemeyenlere bir seçenek sunulmalı. Ayrica göreve dönsek ne olacak yine ikinci sınıf muamelesi, kimse kendi şubesine verilmeyecek bide onun icin uğraşacağız, gerçekten artik yorulduk. Askerlik bile yaptık ne olacak bu seferde tazminatların peşine duş. Bir avukat kazanılmış hak demişti memurlukta kalmak isteyenler icin.

Sebocan33
Aday Memur
31 Ocak 2023 10:51

Zaten emniyet istemiyor,işinde uzman avukatlardan kesin bilgide kazanılmış hak geri alınmaz danışayım kararlari mevcut ,siz o kanuna göre düzen kurdunuz plan yaptınız geriye doğru kanundan fayda görenin elinden hakkı alınmaz.ustelik kimsenin net birsey bildiği yok
Kuzey992009, 2 yıl önce
EGM personelin lehine olan bir uygulama yapmaz, tarihte hiç yapmadı, Araştırma merkezi iptal olduğuna göre herkes EGM ye dönmek zorunda kalır, şahsi görüşüm
31 Ocak 2023 10:54

İnşallah herkes istediği yerde kalır, zorla EGM ye dönenlerden verim alınamaz zaten
Sebocan33, 2 yıl önce
Zaten emniyet istemiyor,işinde uzman avukatlardan kesin bilgide kazanılmış hak geri alınmaz danışayım kararlari mevcut ,siz o kanuna göre düzen kurdunuz plan yaptınız geriye doğru kanundan fayda görenin elinden hakkı alınmaz.ustelik kimsenin net birsey bildiği yok

28nisaniade
Aday Memur
31 Ocak 2023 20:17

Keşke bizde iade olduk görevimize başlasak inanın yer zaman hiç önemli değil başlasak hayal ediyoruz artık

31 Ocak 2023 20:38

Rabbim herşeyin hayırlısını ve elimizden zorla alınan mesleğimizi ekmek paramızı onurumuzu geri versin inşallah
28nisaniade, 2 yıl önce

Keşke bizde iade olduk görevimize başlasak inanın yer zaman hiç önemli değil başlasak hayal ediyoruz artık

gerçek340601
Kapalı
31 Ocak 2023 20:38

Zamanında biz de böyle hayaller kuruyorduk ama Adalet er ya da geç sağlanıyor. Ben 4 yıl sonra Ohal Komisyonu ile iade oldum. Artık bu kabusların tamamen biteceğini düşünüyordum.

Taa ki Kabul Kararın 8 ay uygulanmayıp sonrasında Araştırma Merkezine atanmamla adaletsizlikler daha da artarak devam etti.

4 yıllık maaşın geri ödemesinde dahi faizsiz ücretini ve birçok kalemden kesip yatırmışlardı. Bu adaletsizliklerin giderilmesi için her şeye ayrı ayrı dava açtık. İade olsak dahi tamamen adalet hiç sağlanmadı.

2 yıldır da bu araştırma merkezi saçmalığında çalışıyor duruyoruz.

Ek göstergem dahi 3000 de kaldı 3600 e yükseltilmedi. Buna dahi ayrı dilekçe verdik. Göreve iade olmayıp emekli olanların 3600 e yükseltilmişti. Biz göreve iadeyi reddetseydik göstergelerimiz 3600 e yükseltilecekti. Şu an 3600 ek gösterge emekli ücreti 13500 civarı bizim araştırma merkezinde maaşımız 14 bin civarında. Emekli olmaya kalksak 10 bin civarında emekli maaşımız olacak. Bu adalet mi :((

28nisaniade, 2 yıl önce

gerçek340601
Kapalı
31 Ocak 2023 20:40

Bu emekli ek göstergesinden mağdur olan 200 e yakın araştırma merkezinde çalışan polis var.

gerçek340601, 2 yıl önce

Zamanında biz de böyle hayaller kuruyorduk ama Adalet er ya da geç sağlanıyor. Ben 4 yıl sonra Ohal Komisyonu ile iade oldum. Artık bu kabusların tamamen biteceğini düşünüyordum.

Taa ki Kabul Kararın 8 ay uygulanmayıp sonrasında Araştırma Merkezine atanmamla adaletsizlikler daha da artarak devam etti.

4 yıllık maaşın geri ödemesinde dahi faizsiz ücretini ve birçok kalemden kesip yatırmışlardı. Bu adaletsizliklerin giderilmesi için her şeye ayrı ayrı dava açtık. İade olsak dahi tamamen adalet hiç sağlanmadı.

Ek göstergem dahi 3000 de kaldı 3600 e yükseltilmedi. Buna dahi ayrı dilekçe verdik. Göreve iade olmayıp emekli olanların 3600 e yükseltilmişti. Biz göreve iadeyi reddetseydik göstergelerimiz 3600 e yükseltilecekti. Şu an 3600 ek gösterge emekli ücreti 13500 civarı bizim araştırma merkezinde maaşımız 14 bin civarında. Emekli olmaya kalksak 10 bin civarında emekli maaşımız olacak. Bu adalet mi :((

31 Ocak 2023 20:45

Süreci o kadar güzel anlatmışsın ki ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi 2021 Ekim de emekli oldum, Araştırma Merkezinin vermiş olduğu psikolojik işkenceye dayanamadım, ikramiye olarak 185 bin aldım, mesleğimi yapıp şimdi emekli olsaydım 550 bin lira alacaktım, mecburen başlayıp ikramiyeyi geri yatırıp devam edeceğim, iade olduktan sonra 3 sene geçti halen eksik ödenen paraları alamadım, davalar bir türlü bitmiyor, iade olsan ayrı dert olmasan ayrı dert, Herşeyde bir hayır vardır deyip Allaha sığınmak en güzeli
gerçek340601, 2 yıl önce

Gururu65
Genel Müdür
31 Ocak 2023 21:25

Şimdi Açıktayken veya Ihraçken kendini isteği ile emekli olan personel, tüm KHK lar iptal olup, göreve iade oldukları zaman, aldıkları emekli ikramiyesini gerimi ödeyecek yoksa sadece yeni göreve başladığı tarihten itibaren yeni emekli ikramiyesimi hesaplanacak acaba.

31 Ocak 2023 21:35

Bu tamamen sana kalmış bir durum, emekli maaşlarını geri veriyorsun ancak ikramiyeyi istersen veriyorsun, yaşadığım süreci anlatayım, ihraç olduğumda 2017 ocakta emekli oldum 89 bin lira ikramiye aldım, 2020 başında iade oldum ikramiyeyi geri yatırdım 4-5 ay sonra tekrar emekli oldum 185 bin aldım, şimdi tekrar 185 bini yatırıp emekli olursam 550 bin civarı alacağım, idarenin hatası olduğu için alınan ikramiyeye faiz ödenmiyor geri yaptırırken, emekli maaşlarını da başlama yapılınca aldığın farklardan geri ödüyorsun, 3. Emekliliği de yaşarsam sanırım rekpr olacak :)))
Gururu65, 2 yıl önce

Şimdi Açıktayken veya Ihraçken kendini isteği ile emekli olan personel, tüm KHK lar iptal olup, göreve iade oldukları zaman, aldıkları emekli ikramiyesini gerimi ödeyecek yoksa sadece yeni göreve başladığı tarihten itibaren yeni emekli ikramiyesimi hesaplanacak acaba.

31 Ocak 2023 21:37

Yani emekli ikramiyesimi geri yatırmazsan çok büyük maddi kaybın olur, çalıştığın yıl kadar ikramiye alırsın ki bu komik bir rakam olur
Kuzey992009, 2 yıl önce
Bu tamamen sana kalmış bir durum, emekli maaşlarını geri veriyorsun ancak ikramiyeyi istersen veriyorsun, yaşadığım süreci anlatayım, ihraç olduğumda 2017 ocakta emekli oldum 89 bin lira ikramiye aldım, 2020 başında iade oldum ikramiyeyi geri yatırdım 4-5 ay sonra tekrar emekli oldum 185 bin aldım, şimdi tekrar 185 bini yatırıp emekli olursam 550 bin civarı alacağım, idarenin hatası olduğu için alınan ikramiyeye faiz ödenmiyor geri yaptırırken, emekli maaşlarını da başlama yapılınca aldığın farklardan geri ödüyorsun, 3. Emekliliği de yaşarsam sanırım rekpr olacak :)))
31 Ocak 2023 22:39

:( sizi anlamanin cok otesinde acinizi yuregimin taaa dibinde hissediyorum....
28nisaniade, 2 yıl önce

Toplam 315 mesaj
«45678910111213141516

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi