Süreci o kadar güzel anlatmışsın ki ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi 2021 Ekim de emekli oldum, Araştırma Merkezinin vermiş olduğu psikolojik işkenceye dayanamadım, ikramiye olarak 185 bin aldım, mesleğimi yapıp şimdi emekli olsaydım 550 bin lira alacaktım, mecburen başlayıp ikramiyeyi geri yatırıp devam edeceğim, iade olduktan sonra 3 sene geçti halen eksik ödenen paraları alamadım, davalar bir türlü bitmiyor, iade olsan ayrı dert olmasan ayrı dert, Herşeyde bir hayır vardır deyip Allaha sığınmak en güzeli
Süreci o kadar güzel anlatmışsın ki ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi 2021 Ekim de emekli oldum, Araştırma Merkezinin vermiş olduğu psikolojik işkenceye dayanamadım, ikramiye olarak 185 bin aldım, mesleğimi yapıp şimdi emekli olsaydım 550 bin lira alacaktım, mecburen başlayıp ikramiyeyi geri yatırıp devam edeceğim, iade olduktan sonra 3 sene geçti halen eksik ödenen paraları alamadım, davalar bir türlü bitmiyor, iade olsan ayrı dert olmasan ayrı dert, Herşeyde bir hayır vardır deyip Allaha sığınmak en güzeli
gerçek340601 , 2 yıl önce
Zamanında biz de böyle hayaller kuruyorduk ama Adalet er ya da geç sağlanıyor. Ben 4 yıl sonra Ohal Komisyonu ile iade oldum. Artık bu kabusların tamamen biteceğini düşünüyordum.
Taa ki Kabul Kararın 8 ay uygulanmayıp sonrasında Araştırma Merkezine atanmamla adaletsizlikler daha da artarak devam etti.
4 yıllık maaşın geri ödemesinde dahi faizsiz ücretini ve birçok kalemden kesip yatırmışlardı. Bu adaletsizliklerin giderilmesi için her şeye ayrı ayrı dava açtık. İade olsak dahi tamamen adalet hiç sağlanmadı.
2 yıldır da bu araştırma merkezi saçmalığında çalışıyor duruyoruz.
Ek göstergem dahi 3000 de kaldı 3600 e yükseltilmedi. Buna dahi ayrı dilekçe verdik. Göreve iade olmayıp emekli olanların 3600 e yükseltilmişti. Biz göreve iadeyi reddetseydik göstergelerimiz 3600 e yükseltilecekti. Şu an 3600 ek gösterge emekli ücreti 13500 civarı bizim araştırma merkezinde maaşımız 14 bin civarında. Emekli olmaya kalksak 10 bin civarında emekli maaşımız olacak. Bu adalet mi :((