Editörler : swat3410
12345678910111213»

Enes0335
Aday Memur
12 Ocak 2023 13:03

Sizinle ayni düşünmeyen ve eksi puan veren birine neden yafta koyuyorsunuz. Tamam polisligi çok seviyorsunuz Allah gönlüneze göre versin. Herkes sizle aynı mi düşünmek zorunda ? Ya da düşünmediği için fetocu mu oluyor, komiksiniz
Kuzey992009, 2 yıl önce
Yazdıklarıma Eksi puan veren şerefsiz bir fetöcü takip ediyor bu sayfayı, hadi yavrum sen git fetö itinin donunu kokla sümüklü peçetesini öp, sana ekmek çıkmaz burdan
12 Ocak 2023 13:07

Konunun başlığı belli konu belli, konunun ilgilendirmediği kişi burayı takip etmez yazılanlara eksi puan vermez, herkes istediğini düşünmekte özgür sadece düşünmekte özgür yazmakta değil, çünkü burası yeri değil
Enes0335, 2 yıl önce
Sizinle ayni düşünmeyen ve eksi puan veren birine neden yafta koyuyorsunuz. Tamam polisligi çok seviyorsunuz Allah gönlüneze göre versin. Herkes sizle aynı mi düşünmek zorunda ? Ya da düşünmediği için fetocu mu oluyor, komiksiniz

Enes0335
Aday Memur
12 Ocak 2023 13:13

Ama.siz düşündüklerinizi yazıyorsunuz? Bence yazdıklarıniz hiç hoş olmamış burda herkes konu ayırt etmeksizin hakaret olmadan her istediğini yazabilir. Şuan haksız hukuksuz yere bize damgalanan yaftayi sizde başkasına vurmussunuz
Kuzey992009, 2 yıl önce
Konunun başlığı belli konu belli, konunun ilgilendirmediği kişi burayı takip etmez yazılanlara eksi puan vermez, herkes istediğini düşünmekte özgür sadece düşünmekte özgür yazmakta değil, çünkü burası yeri değil
12 Ocak 2023 13:16

Kardeşim belli ki senin bir karın ağrın var, hukuki durumun nedir ne iş yaparsın yaz ona göre cevap vereyim sana Grubu kuran benim, grubun amacı belli, senin amacın ne?
Enes0335, 2 yıl önce
Ama.siz düşündüklerinizi yazıyorsunuz? Bence yazdıklarıniz hiç hoş olmamış burda herkes konu ayırt etmeksizin hakaret olmadan her istediğini yazabilir. Şuan haksız hukuksuz yere bize damgalanan yaftayi sizde başkasına vurmussunuz

Enes0335
Aday Memur
12 Ocak 2023 13:18

Karın ağrım yok ve polistim..bu zamana kadar da düşündüklerimi.soylemekten asla geri durmadim... Sizin yazdıklarınıza üzüldüğüm için yorum yaptım. Şuan da çok şükür Allah veriyor rızkını sorun değil abi
Kuzey992009, 2 yıl önce
Kardeşim belli ki senin bir karın ağrın var, hukuki durumun nedir ne iş yaparsın yaz ona göre cevap vereyim sana Grubu kuran benim, grubun amacı belli, senin amacın ne?
12 Ocak 2023 13:23

Allah yolunu açık etsin de bu sayfa iade olup araştırma merkezine verilenler için açıldı, seni ilgilendiren bir konu yok Ayrıca AYM bizi mağdur eden maddeyi iptal etti, sen fetö itine söylediklerim için üzüldüysen az bile söyledim, sen işine gücüne bak kardeş
Enes0335, 2 yıl önce
Karın ağrım yok ve polistim..bu zamana kadar da düşündüklerimi.soylemekten asla geri durmadim... Sizin yazdıklarınıza üzüldüğüm için yorum yaptım. Şuan da çok şükür Allah veriyor rızkını sorun değil abi

Enes0335
Aday Memur
12 Ocak 2023 13:28

Sana abi demişim geri alıyorum ve banada söylediğin bu son mesajında ki sözler için sana hakkımı helal etmiyorum. Forumda hangi konuya yorum yapacağımı sana sormayacagim. İşine gelmeyince de insanları zan altinda bırakan düşüncene de sadece acıyorum. İnşallah hakkını helal et diye yazarsın o. Zaman sana bu mesajını hatırlatırım.
Kuzey992009, 2 yıl önce
Allah yolunu açık etsin de bu sayfa iade olup araştırma merkezine verilenler için açıldı, seni ilgilendiren bir konu yok Ayrıca AYM bizi mağdur eden maddeyi iptal etti, sen fetö itine söylediklerim için üzüldüysen az bile söyledim, sen işine gücüne bak kardeş
12 Ocak 2023 13:42

Valla bende dahil senin derdini kimse anlamadı, ihraç olmuşsun geri dönememişsin, belli ki geri dönüşünü engelleyen bir durumun içine düştün ya da haksızlığa uğradın orasını Allah biliyor, beni buralarda herkes tanır elimden geldiğince yardımcı olurum, kimseye iftira atmam ve ilk günlerden bu yana suçu olmayan herkesin iade olacağını hep söyledim, bu sevinçli günümüzde seninle moral bozmak istemem, yoluna bak kardeş beni yorma daha fazla
Enes0335, 2 yıl önce
Sana abi demişim geri alıyorum ve banada söylediğin bu son mesajında ki sözler için sana hakkımı helal etmiyorum. Forumda hangi konuya yorum yapacağımı sana sormayacagim. İşine gelmeyince de insanları zan altinda bırakan düşüncene de sadece acıyorum. İnşallah hakkını helal et diye yazarsın o. Zaman sana bu mesajını hatırlatırım.

Enes0335
Aday Memur
12 Ocak 2023 13:47

Benimle ilgili ne biliyorsun da yorum yapıyorsun? Kime göre neye göre yorum yapıyorsun ? Tamam sen vatan seversin sadece senin gibi düşünmeyen değil.
Kuzey992009, 2 yıl önce
Valla bende dahil senin derdini kimse anlamadı, ihraç olmuşsun geri dönememişsin, belli ki geri dönüşünü engelleyen bir durumun içine düştün ya da haksızlığa uğradın orasını Allah biliyor, beni buralarda herkes tanır elimden geldiğince yardımcı olurum, kimseye iftira atmam ve ilk günlerden bu yana suçu olmayan herkesin iade olacağını hep söyledim, bu sevinçli günümüzde seninle moral bozmak istemem, yoluna bak kardeş beni yorma daha fazla

bozyurt54
Aday Memur
12 Ocak 2023 14:49

Bende iade olan teşkilatta başlayıp emekli olan biriyim. Bu tazminat konusu için göreve başlandığında mı açılacaktı yani devam eden canlı dosya içinmi tazminat yoksa . Kanun zaten tazminat hakkı yok diyordu. Bu aym kararından sonramı dava açılması gerekiyor. Ayrıca Tazminatlar kusuru bulunan kişilere rücu edilecekmi? Son olarak 10/a maddesi iptal olduğundan ar.mrk.de olan dava açmayanlarıda kapsar çünkü madde komple iptal oldu.

Kuzey992009, 2 yıl önce
İhraç olduk sonra iade olduk diye neden yaralı olalım, haksız hukuksuz yargılanmadan attılar bizi, geri dönünce göğsümüzü gere gere görevimizi yapacağız, yan gözle bakanın gözünü oyarım, kaç tane kurum bizi aklamışken kimsenin şüpheyle bakmak haddi değil, EGM kimsenin tapulu yeri babasının çiftliği değil Şimdi sırada bizi haksız yere atanlardan tazminat almaya geldi, çünkü AYM tazminatın da önünü açtı, şimdi kakara kikiri ederek bizim atanlar düşünsün
12 Ocak 2023 15:06

Tazminat alma hakkı yeni kazanıldı, kişilere rücu etmiyor şimdilik ama o da olur hukuk tam geldiğinde
bozyurt54, 2 yıl önce

Bende iade olan teşkilatta başlayıp emekli olan biriyim. Bu tazminat konusu için göreve başlandığında mı açılacaktı yani devam eden canlı dosya içinmi tazminat yoksa . Kanun zaten tazminat hakkı yok diyordu. Bu aym kararından sonramı dava açılması gerekiyor. Ayrıca Tazminatlar kusuru bulunan kişilere rücu edilecekmi? Son olarak 10/a maddesi iptal olduğundan ar.mrk.de olan dava açmayanlarıda kapsar çünkü madde komple iptal oldu.

12 Ocak 2023 15:24

Tazminat konusunda milyon cinsinden yüksek rakamlar dile getiriliyor, takibe devam edin gelişmeleri burdan paylaşacağım

Sebocan33
Aday Memur
12 Ocak 2023 15:31

Bende dönmek için dava açmayanlardanim,hepimiz ihraç süresince elbette zor günler geçirdik, haksız yere çok sorun yaşadık ama hepsin bir kenara bıraktık aradan neredeyse memurluğa gecereli 4 seneye yakın oldu anladim ki uzun süreden sonra işe severek gidiyorum kimse otekilestirmedi,bir düzen kurduk evimizi aldık çocuk çocuğumuza ona göre plan yaptık, elbette ömrünü verenlere saygım sonsuz umarım dönmek isteyenler için birsey yaparlar

Sebocan33
Aday Memur
12 Ocak 2023 15:34

Donmek İstemeyenler için olacaktı özür dilerim

12 Ocak 2023 17:12

Dönmek istemeyenler dava da açmamışsa yerinde kalabilir diye bir görüş var ama net değil, Ayrıca EGM ye dönüş için dava açmayanlar için de yargılamanın yenilenmesi davası açılması gerekebilir, davayı şimdiden sonra açanlara Mahkeme zamanında açmadın diye ret verebilir, konu daha sıcak ve karmaşık, bekleyip göreceğiz
Sebocan33, 2 yıl önce

Donmek İstemeyenler için olacaktı özür dilerim

Muho2321
Aday Memur
12 Ocak 2023 17:28

Kuzey bey ısrarla bu maddenin iptal olduğuna bu gün yarı. Aym den resmi gazete de yayınlanacağı bilgisini verdiniz. Bu konu önemli bir konuydu biz egm mensupları olarak. Bir sorum olacak . Sistem yavaş yavaş düzelecektir elbet. Ne olacak bu khklilar. Seçim öncesi bu umut bir durum bir gelişme olur mu? Hele ki benim gibi birçok beraat takipsizlik syok alıp da mahkemelerden Red alıp bekleyenler var. Var mı bir duyum bilgi vs sizde?

Kuzey992009, 2 yıl önce
Dönmek istemeyenler dava da açmamışsa yerinde kalabilir diye bir görüş var ama net değil, Ayrıca EGM ye dönüş için dava açmayanlar için de yargılamanın yenilenmesi davası açılması gerekebilir, davayı şimdiden sonra açanlara Mahkeme zamanında açmadın diye ret verebilir, konu daha sıcak ve karmaşık, bekleyip göreceğiz

Sebocan33
Aday Memur
12 Ocak 2023 17:45

Insllh öyle olur kuzey bey kurulu düzeni tekrar değiştirecek ne psikolojimiz kaldi ailecek nede dermanımiz yorulduk ,teşekkür ederim

Kuzey992009, 2 yıl önce
12 Ocak 2023 18:03

Benim öngörülerim boş çıkmaz genelde, kaynağa dayalı olmayan hiçbir konuda da bilgi paylaşmam Senin durumunda olanların sorunu hükümet değişirse çözülür, bu iktidar çözseydi şimdiye kadar çözerdi zaten Tavsiyem hukuki süreçleri sonuna kadar takip edin taa ki AİHM e kadar
Muho2321, 2 yıl önce

Kuzey bey ısrarla bu maddenin iptal olduğuna bu gün yarı. Aym den resmi gazete de yayınlanacağı bilgisini verdiniz. Bu konu önemli bir konuydu biz egm mensupları olarak. Bir sorum olacak . Sistem yavaş yavaş düzelecektir elbet. Ne olacak bu khklilar. Seçim öncesi bu umut bir durum bir gelişme olur mu? Hele ki benim gibi birçok beraat takipsizlik syok alıp da mahkemelerden Red alıp bekleyenler var. Var mı bir duyum bilgi vs sizde?

12 Ocak 2023 20:41

Araştırma merkezinde şu anda görevli olup EGM ye dönmek istemeyen arkadaşlar Kanunen kazanılmış hak sayılarak istekleri halinde yerinde kalabilirler (Av. Çiğdem Derdiyok)
12 Ocak 2023 21:48

Alınan son duyuma göre İhraçtan dönen ve Araştırma Merkezinde çalışanlar için düzenleyici yeni Yönetmeliğin hazırlandığı ve bu ay içinde açıklanacağı şeklinde
Toplam 315 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi